A FENNTARTHATÓSÁG ELŐSEGÍTÉSE

A FENNTARTHATÓSÁG ELŐSEGÍTÉSE

AZ ELEKTROMOS ELSŐBBSÉGET ÉLVEZ

A világ folyamatosan fejlődik, és vele együtt a Land Rover is. Az elektromos közlekedés révén csökkentheti a szénkibocsátást és személyes környezeti lábnyomát. Céljaink megvalósítása érdekében a villamosítást helyezzük szabadidőjármű-fejlesztésünk és stratégiai célkitűzéseink középpontjába.

Azonban ennél is többre törekszünk. Fedezze fel, hogyan teremtjük újra a fenntartható prémium fogalmát, és hogy a villamosított közlekedés révén hogyan járulhat hozzá Ön is a változáshoz.

ÍGY ÉRJÜK EL A ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁST

Elektromos és elektromos hibrid járműveinken túlmutató törekvésünk, hogy 2039-ra tevékenységünk minden területén elérjük a nettó zéró szénkibocsátást, a beszállítói lánctól kezdve gyártási tevékenységeinkig.

Gyártóhálózatunkon belül már most sokat teszünk ennek megvalósításáért, az Egyesült Királyságban működő létesítményeink például 100 százalékban megújuló forrásból származó, zéró szénkibocsátású elektromos energiát használnak.
ÍGY ÉRJÜK EL A ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁST

AKKUMULÁTOR KÖRKÖRÖS GAZDASÁG

Magától értetődő a hosszú élettartam. Nem kell aggódnia: elektromos hibrid járművének akkumulátorára 6 éven vagy 100 000 kilométeren át érvényes garanciát vállalunk (amelyik hamarabb bekövetkezik.)

Amikor pedig hasznos élettartama végére ér, fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk mindenre kiterjedő újrahasznosítási programjainkban ölt testet.

VILLAMOSÍTOTT KÖZLEKEDÉS A MINDENNAPOKBAN

Ha elektromos vagy elektromos hibrid autóval jár, csökkentheti utazásainak környezeti hatását.

TARTSA FELTÖLTVE AKKUMULÁTORÁT

TARTSA FELTÖLTVE AKKUMULÁTORÁT

Ha reggel teljesen feltöltött akkumulátorral indul útnak, a lehető leghosszabb hatótávolsággal gazdálkodhat a nap során. A töltés legegyszerűbb, legkényelmesebb módja az otthoni fali töltőbox használata.
HASZNÁLJON CSÚCSIDŐN KÍVÜLI ÉS MEGÚJULÓ ENERGIÁT

HASZNÁLJON CSÚCSIDŐN KÍVÜLI ÉS MEGÚJULÓ ENERGIÁT

Ha éjszaka, a csúcsidőszakon kívül tölti járművét, azzal csökkentheti annak elektromos hálózatra gyakorolt hatását. Elképzelhető, hogy elektromos szolgáltatója jelentősen kedvezőbb tarifát és megújuló forrásból származó energiát kínál elektromos jármű töltésére, ezzel növelve a megújuló energiák arányát a hálózatban.
KÖZLEKEDÉS TISZTÁN ELEKTROMOS (EV) ÜZEMBEN.

KÖZLEKEDÉS TISZTÁN ELEKTROMOS (EV) ÜZEMBEN.

Egyetlen gombnyomással válthat a Land Rover elektromos hibrid benzines, illetve elektromos üzemmódja között. Tisztán elektromos üzemben (EV) közlekedve egyszerűen és károsanyag-kibocsátás nélkül tehet meg rövidebb távolságokat.

AZ ELEKTROMOS ÉS ELEKTROMOS HIBRID MODELLEK FELFEDEZÉSE

ELEKTROMOS ÉS HIBRID AKKUMULÁTOR-TECHNOLÓGIA

ELEKTROMOS ÉS HIBRID AKKUMULÁTOR-TECHNOLÓGIA

Ismerje meg azt a robusztus technológiát, amely járműveinket hajtja, és fenntartható stratégiánkat meghatározza.
ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

Nincs bevehetetlen távolság. Fedezze fel, hogyan érheti el a legnagyobb hatótávolságot minden alkalommal.
TÖLTÉS

TÖLTÉS

Derítsen ki mindent, amit járműve otthoni vagy nyilvános töltéséről tudnia kell, a töltés időtartamától kezdve a megtakarításokig.