ELEKTROMOS ÉS ELEKTROMOS HIBRID (PLUG-IN HIBRID) JÁRMŰVEK TÖLTÉSE

ELEKTROMOS ÉS ELEKTROMOS HIBRID (PLUG-IN HIBRID) JÁRMŰVEK TÖLTÉSE

MINDENÜTT JÓ, DE LEGJOBB OTTHON

Azt tanácsoljuk, elsősorban otthonában töltse autója akkumulátorát. Rendszerint ez a legolcsóbb megoldás, ráadásul a legkényelmesebb is - nem igényel több erőfeszítést egy telefon töltésénél.

OTTHONI TÖLTŐVEL GYORSABB

OTTHONI TÖLTŐVEL GYORSABB

A leggyorsabban szakember által telepített otthoni töltőrendszer segítségével töltheti fel autóját. Márkakereskedője készséggel segít Önnek megtalálni a lakóhelyéhez közeli töltési szolgáltatókat.
IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLENÜL MINDIG BIZTONSÁGOS

IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLENÜL MINDIG BIZTONSÁGOS

Ajánlott otthoni töltőrendszereink minden időjárási körülmények között biztonságosan használhatók. Így Ön esőben és hóban, télen és nyáron, bármikor készen áll az elektromos közlekedésre.

TÖLTÉS OTTHONÁTÓL TÁVOL

ELLENŐRIZZE BÁRHONNAN, HOL TART A TÖLTÉSI FOLYAMAT

A TÖLTÉS IDŐTARTAMA

Az általában autópályák és főutak mentén telepített, egyenáramú gyorstöltőkkel elérhető töltési idők a 80%-os töltöttségi szint elérésére vonatkoznak. Ezt követően ugyanis az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében jelentősen lelassul a töltés üteme.

Jármű Váltóáramú (AC) otthoni és nyilvános töltés (7kW) 0 – 100% Egyenáramú (DC) gyorstöltés 0 – 80% Egyenáramú töltés (csúcs)
Range Rover Electric adat később adat később 350 kW
Range Rover elektromos hibrid Akár 5 óra2 Kevesebb mint 40 perc2 43 kW
Range Rover Sport elektromos hibrid Akár 5 óra2 Kevesebb mint 40 perc2 43 kW
Range Rover Velar elektromos hibrid Akár 2 óra 30 perc2 30 perc2 35 kW
Új Range Rover Evoque elektromos hibrid Akár 2 óra 12 perc2 30 perc2 32 kW
Discovery Sport elektromos hibrid Akár 2 óra 12 perc2 30 perc2 32 kW
Defender elektromos hibrid Akár 2 óra 30 perc2 30 perc2 40 kW

AZ ELEKTROMOS ÉS ELEKTROMOS HIBRID MODELLEK FELFEDEZÉSE

OTTHONI TÖLTŐ TELEPÍTÉSE

OTTHONI TÖLTŐ TELEPÍTÉSE

Elektromos járművét otthonában, szakember által telepített töltőboxról töltheti a legegyszerűbben és legkényelmesebben: minden reggel teli akkumulátorral indulhat útnak.
NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK HASZNÁLATA

NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK HASZNÁLATA

Töltse úti céljánál autóját: nyújtsa meg a hatótávolságot, ha szükséges. Derítse ki, hol nyílik erre lehetősége, és hogyan fizethet a szolgáltatásért?


1Az InControl funkciók, opciók és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.
2A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2 A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a kerékméret és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak.
3Az elektromos töltőkábelek csak bizonyos piacokon elérhetők. Érdeklődjön helyi márkakereskedőjénél.