ÚJ RANGE ROVER EVOQUE

VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE MOST 2,99%-OS KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSSAL


AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN TERVEZVE ÉS A GYÁRTVA

2,99% kedvezményes finanszírozás minden range rover modellre

2,99% kedvezményes finanszírozás minden range rover modellre

200 lóerős evoque modellek
s felszereltséggel,
most AKÁR 19.990.000 FORINT-ÉRT

200 lóerős evoque modellek <br>s felszereltséggel, <br>most AKÁR 19.990.000 FORINT-ÉRT
CAPTIVATING CHARACTER
A legmagasabb szinten kínált prémium szolgáltatásaival és fenntartható megoldásaival az Evoque új mércét állít a szegmensben.
GQ UK
CAPTIVATING CHARACTER

ÚTTÖRŐ INNOVÁCIÓ

A legújabb infotainment és technológiai megoldások, a kifinomult formatervezés és az innováció együtt a könnyed prémium mintapéldányává teszi a Range Rover Evoque kompakt szabadidőjárművet.

VILLAMOSÍTOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

Az akár 62 kilométeres hivatalos elektromos hatótávolsággal rendelkező*plug-in elektromos hybrid (PHEV) modell takarékosan és könnyedén vezethető, a lemerült akkumulátor mintegy 30 perc alatt 80%-ra tölthető egyenáramú gyorstöltő segítségével.

ELECTRIFIED PERFORMANCE

INSPIRÁCIÓ

A tervezőink által igényesen összeállított javaslatok a Range Rover Evoque magával ragadó személyiségének és prémium jellemzőinek tökéletes egyensúlyát nyújtják - Önnek csak meg kell rendelnie.

INSPIRATION

MODELLKÍNÁLAT

Kezdetnek válasszon a négy egyedi modell közül.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

A kifinomult dizájn összetéveszthetetlen megnyilvánulása.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

a magyar szaksajtó véleménye 

Idén ezt veszi a tehetős autós, ha egyéniséget akar

Idén ezt veszi a tehetős autós, ha egyéniséget akar

VEZESS.HU TESZT
Stílusos búcsú<br><br>

Stílusos búcsú

SPEEDZONE TESZT

FEDEZZE FEL A RANGE ROVER EVOQUE-OT

KARAKTERES FORMATERV

KARAKTERES FORMATERV

Kompromisszumok nélkül született A Range Rover formai génjeit megtestesítő, tökéletesen optimalizált arányok és feszes felületek.
ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

A fejlett technológiáknak köszönhetően minden pillanatban a legfrissebb innovációk állnak rendelkezésére, élvezetesebbé téve minden utazást.
MODERN KÉNYELEM

MODERN KÉNYELEM

Garantált nyugalom. A Range Rover modelleitől elvárt kifinomultság fokozott kényelmet és praktikumot, még jobb közérzetet szavatol.
VILLAMOSÍTOTT ELEGANCIA

VILLAMOSÍTOTT ELEGANCIA

A takarékos, villamosított üzemet magával ragadó, magabiztos dinamizmussal és a Range Roverre jellemző menet- és terepképességekkel társítja.

**WLTP számadatok megtekintése.

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.