RANGE ROVER EVOQUE OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

RENDELHETŐ CSOMAGOK

Az egymást kiegészítő opciókat tartalmazó tartozékcsomagok magasabb szintre emelik, és egyedivé teszik a Range Rover Evoque megjelenését, illetve használati értékét.

FEKETE KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG
TECHNOLÓGIA CSOMAG
PERFORMANCE CSOMAG
VEZETŐTÁMOGATÓ CSOMAG

PRAKTIKUM CSOMAG

A Range Rover Evoque éjszakai vezetését az intelligens fényszóró asszisztenssel szerelt automata fényszórók teszik még egyszerűbbé. Az elektromos csomagtérajtó révén könnyedén férhet hozzá a csomagtartóhoz, míg a kulcs nélküli nyitás még komfortosabbá teszi az autó használatát.

TÉLI CSOMAG

A legnagyobb hidegben is kényelmesen utazhat, köszönhetően a fűthető szélvédőnek, első és hátsó üléseknek, valamint kormánykeréknek.

Kényelem csomag

Tegye még otthonosabbá az utasteret. Az utastéri légtisztító rendszer plusz, a konfigurálható utastér-világítás és a kétzónás klímaberendezés mind komfortosabbá teszik az utazást.

VONTATÁS CSOMAG

Minden terepen, terheléstől függetlenül könnyebb az utazás a vontatás csomagnak köszönhetően,3amely fejlett vontatás-támogató rendszert, valamint elektromosan kihajtható vonóhorgot is tartalmaz.

KÜLSŐ OPCIÓK

A Range Rover Evoque megjelenését lenyűgöző színek, keréktárcsák és tetőkivitelek választékából szemezgetve teheti egyedivé.

Tribeca Blue

SZÍNVÁLASZTÉK

Juttassa kifejezésre személyiségét kibővített színválasztékunk segítségével, amely az Arroios Grey árnyalattól a Tribeca Blue-n át a Corinthian Bronze-ig terjed. ​
TETŐ OPCIÓK

TETŐ OPCIÓK

Ha még inkább személyre szabná a Range Rover Evoque megjelenését, tegye világosabbá az utasteret a fix vagy nyitható panoráma4 napfénytetőkkel, vagy válassza a Corinthian Bronze, illetve Narvik Black árnyalatú kontraszt tetőt.
KERÉK OPCIÓK

KERÉK OPCIÓK

Tegye még látványosabbá autója megjelenését az akár 21 colos, Silver, Satin Dark Grey vagy Gloss Black kivitelben, illetve Gloss Dark Grey színben, Diamond Turned kontraszttal megrendelhető könnyűfém keréktárcsákkal.

TARTOZÉKOK

Tegye személyessé a Range Rover Evoque megjelenését az életstílusához illő külső és belső kiegészítőkkel.

A PRAKTIKUMÉRT
A NÉGYLÁBÚ CSALÁDTAGOKÉRT
A TÖKÉLETES VÉDELEMÉRT

FEDEZZE FEL!

FEDEZZE FEL A RANGE ROVER EVOQUE-OT

FEDEZZE FEL A RANGE ROVER EVOQUE-OT

Minden szemszögből jellegzetes és magabiztos.
RANGE ROVER EVOQUE MODELLKÍNÁLAT |

RANGE ROVER EVOQUE MODELLKÍNÁLAT |

Teljes modellválaszték megtekintése.

17 A ClearSight Ground View a 3D panoráma kamera képét használja. Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét. Opciós szolgáltatás.

2Az aktív holttér-támogatás segít megelőzni az ütközéseket. Ha az aktív holttér-támogatási rendszer a sávváltás kezdetekor gépkocsit észlel a holttérben, automatikusan olyan kormányzási nyomatékot fejt ki, amellyel jelzi, hogy Önnek korrigálnia szükséges a jármű irányát.

3A vontatás és a terepfokozat alkalmazása jelentős mértékben befolyásolja az elektromos hatótávolságot.

4Az eltolható panoráma napfénytető csökkenti az első és hátsó fejteret.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.