ELEKTROMOS ÉS HIBRID AKKUMULÁTOR-TECHNOLÓGIA

ELEKTROMOS ÉS HIBRID AKKUMULÁTOR-TECHNOLÓGIA

HOSSZÚ ÉLETTARTAMRA TERVEZVE

Akárcsak a Land Rover minden egyes alkatrészét, az abba beépített, nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátort is úgy terveztük és fejlesztettük, hogy Ön éveken át, minden helyzetben magabiztosan használhassa autóját.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ AKKUMULÁTOR?

HOGYAN MŰKÖDIK AZ AKKUMULÁTOR?

Az elektromos járművében lévő akkumulátor több különálló lítium-ion modulból áll, amelyek egyetlen újratölthető csomagban működnek együtt.

A Land Rover gázpedáljára lépve az akkumulátorból elektromos energia áramlik a villanymotor felé, amely így meghajtja a kerekeket. Ennek során fokozatosan elfogy az akkumulátorban tárolt elektromos energia, amit az autó töltőre csatlakoztatásával és feltöltésével tudunk pótolni.
MENNYI AZ AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA?

MENNYI AZ AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA?

Az akkumulátorokat úgy tervezték, hogy még a jármű élettartamánál is tovább tartsanak. A laptopjában vagy mobiltelefonjában található lítium-ion akkumulátorokkal ellentétben a Land Rover akkumulátorok speciális technológiákat és technikákat alkalmaznak, hogy hosszú évekre és több ezer kilométerre optimalizálják teljesítményüket.

Erről gondoskodik a kifinomult folyadékhűtési rendszer, valamint az a puffertároló, ami a folyamatos töltés okozta elhasználódástól óvja az akkumulátort.

AKKUMULÁTOR-GARANCIA

Nem kell aggódnia: elektromos hibrid járművének akkumulátorára 6 éven vagy 100 000 kilométeren át érvényes garanciát vállalunk (amelyik hamarabb bekövetkezik.) A garancia hatálya alatt EV szakértőink ingyenesen megjavítják a gyártási hibákból eredő meghibásodásokat.

Ez rendkívül ritkán fordul elő, és általában egyetlen cella hibájára vezethető vissza. Így elegendő az érintett cellát tartalmazó modult kicserélni, és az akkumulátor máris visszanyeri legjobb formáját.
AKKUMULÁTOR-GARANCIA

AMIKOR ELJÖN AZ IDEJE, ÚJRA FELHASZNÁLJUK
ÉS ÚJRAHASZNOSÍTJUK AKKUMULÁTORAINKAT

Fenntarthatósági stratégiánkban központi szerephez jut az akkumulátoraink élettartamának meghosszabbításában megnyilvánuló körkörös gazdálkodás.

ELSŐDLEGES FELHASZNÁLÁS EGY LAND ROVER FEDÉLZETÉN
MÁSODLAGOS FELHASZNÁLÁS ENERGIATÁROLÓKÉNT
ÚJRAHASZNOSÍTÁS, ÚJRAÉPÍTÉS

AZ ELEKTROMOS ÉS ELEKTROMOS HIBRID MODELLEK FELFEDEZÉSE

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG

Nincs bevehetetlen távolság. Fedezze fel, hogyan érheti el a legnagyobb hatótávolságot minden alkalommal.
TÖLTÉS

TÖLTÉS

Derítsen ki mindent, amit járműve otthoni vagy nyilvános töltéséről tudnia kell, a töltés időtartamától kezdve a megtakarításokig.
A FENNTARTHATÓSÁG ELŐSEGÍTÉSE

A FENNTARTHATÓSÁG ELŐSEGÍTÉSE

Fedezze fel, hogyan teremtjük újra a fenntartható prémium fogalmát az emissziómentes elektromos mobilitás segítségével.