BENZIN VAGY DÍZELMOTOROK

MEGALAPOZOTT DÖNTÉS

SZÉLES MOTORVÁLASZTÉK

Talán már kiválasztotta azt a Land Rover típust, amely a legközelebb áll a szívéhez, és vélhetően tisztában van a dízel-, benzines és plug-in hybrid hajtásláncok kínálatával. De vajon melyik jelenti az ideális megoldást Önnek? A Land Rover motorválasztékából kiválaszthatja az életmódjához, illetve a jellemző autóhasználatához leginkább illő lehetőségeket.

MERRE KÖZLEKEDIK A LEGGYAKRABBAN?

VÁROSON BELÜL

VÁROSON BELÜL

Amennyiben járművet rendszerint a városhatáron belül, rövidebb távolságokra - például iskolába vagy boltba járásra - használja, a benzinmotor lenne a legalkalmasabb megoldás. Ritkán vezet autópályán, kis távolságokat tesz meg, és azt is főleg lakott területen.
VÁROSOK KÖZÖTT

VÁROSOK KÖZÖTT

Azok az autóvezetők, akik nagy távolságokat tesznek meg autópályán, és ritkán használják autójukat a városban, jó alternatívát jelenthet a dízelmotor.
ORSZÁGÚTON

ORSZÁGÚTON

Ha a városon kívül él, de rendszeresen ingázik autópályán, érdemes megfontolni a dízelmotort.
VÁLTOZÓ

VÁLTOZÓ

Ha örömét leli a vezetésben, és szenvedélyesen vezet országúton csak a vezetés kedvéért, városban viszont ritkán jár, a benzin- és a dízelmotor egyaránt jó megoldás lehet.

INGENIUM MOTOROK

Ingenium dízelmotorjaink akár 152g/km CO2-kibocsátásra képesek (Range Rover Evoque). Próbáljon ki egy Land Rovert tesztvezetésen: így személyesen is megismerkedhet az autóval és próbára teheti a motor teljesítményét.
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

A LEGFONTOSABB TÉNYEK

EURO 6-OS MOTOROK

EURO 6-OS MOTOROK

Euro 6-os dízelmotorjaink a világ legtisztább erőforrásai közé tartoznak. Károsanyag-kibocsátásuk megfelel a benzinmotorokénak, ám CO2-ból 20-25 százalékkal kevesebbet bocsátanak ki.
NITROGÉN-OXIDOK

NITROGÉN-OXIDOK

2015 szeptembere óta minden járművünket fejlett szelektív katalitikus redukciós (SCR) kipufogógáz-kezelő rendszerrel (azaz AdBlue adalékkal) szereljük fel, amely hozzájárul az NOx-kibocsátás mérsékléséhez.
RÉSZECSKESZŰRŐK

RÉSZECSKESZŰRŐK

2004 és 2016 között több mint 90 százalékkal csökkent motorjaink NOx-kibocsátása. A nagy hatásfokú részecskeszűrők (DPF) a dízelmotorból kibocsátott koromrészecskék 99,9 százalékát felfogják.

SZÓSZEDET

OPEN ALL
NOx
CO2
PM
EU5
EU6
DEF
DPF
SCR
NEDC
RDE
WLTP

ISMERJE MEG A LAND ROVER MÁRKÁT

LAND ROVER

LAND ROVER

Találja meg az igényeinek tökéletesen megfelelő Land Rover modellt.
FENNTARTHATÓSÁG

FENNTARTHATÓSÁG

Napról napra arra törekszünk, hogy gyártótevékenységünket fenntarthatóbbá tegyük, és csökkentsük annak üzemi hatásait.
INNOVÁCIÓ

INNOVÁCIÓ

Fedezze fel, mérnökeink és tervezőink hogyan alkotják meg a holnap SUV technológiáit.

‡ All figures are manufacturer’s targets and subject to final confirmation ahead of production. Note that CO2 and fuel economy figures can vary according to wheel fitment, and the lowest figures may not be achievable with the standard wheels.