FEDEZZE FEL

RANGE ROVER
<h3><b>FEDEZZE FEL</h3></b> RANGE ROVER

KÜLÖNLEGES FORMATERV

Range Rover L460 22MY
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

KIFINOMULT KÜLSŐ MEGJELENÉS

A modern felfogást képviselő, minimalista dizájn mentes minden felesleges részlettől, ami kecses, modern formavilágot eredményez.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

KÖNNYED ÉS KIFINOMULT

Modern, kifinomult belső tér lényegre törő dizájnnal és ösztönösen kezelhető, valóban hasznos technológiákkal.

PRÉMIUM BŐRKÁRPITOK

Válasszon a kiváló minőségű bőrkárpitok széles kínálatából, amelyek az elvárható legmagasabb szintű luxust és kifinomultságot nyújtják. Ötféle színben rendelhetők.

FENNTARTHATÓ ANYAGOK

A prémium bőrmentes alternatívák: a KvadratTM szövet és az UltrafabricsTM finom tapintású, modern hatású opciók.

EGYEDI KIDOLGOZÁS

Igazítsa személyes stílusához a belső teret az igényes fabetétek, a kiváló minőségű anyagok és kidolgozások széles választékából.

KIFINOMULTSÁG ÉS FÉNYŰZÉS

KIFINOMULT UTAZÁSI ÉLMÉNY

Az elektromos ajtóbehúzótól* a forró köves masszázsülésekig: a Range Rover minden apró részlete hamisítatlanul prémium utazási élményt nyújt.

AKTÍV ZAJCSILLAPÍTÁS

Az új generációs aktív zajcsillapítás technológia kiszűri a nem kívánatos hangokat, rezgéseket és egyéb zavaró tényezőket. A funkció a világon első ízben a fejtámaszokba beépített hangszórókat alkalmaz, amely személyre szabott csend-zónákat létrehozva teremt felülmúlhatatlan utazási komfortot.
UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PRO

UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PRO

A PM2,5 szűrő és NanoeTMX technológia jelentős mértékben csökkentik a kellemetlen szagok, a baktériumok és allergén anyagok előfordulását, beleértve a SARS-CoV-2 vírust is1, míg a CO2-2 szabályozás az utastéri levegő telítettségét felügyelve biztosítja az utasok jó közérzetét és frissességét.
NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

A vezető, az első utas, valamint a második üléssoron utazók külön-külön, személyes igényeik szerint szabályozhatják a hőmérsékletet, illetve a befújt levegő erősségét.

ÖSZTÖNÖS TECHNOLÓGIÁK

ÚJ GENERÁCIÓS PIVI PRO

A díjnyertes Pivi Pro a Range Rover eddigi legösztönösebben kezelhető szórakoztató rendszere. Összes funkciója egyetlen érintőképernyőről vezérelhető, egyszerű okostelefonos csatlakozást kínál, és egy sor online vezetési funkciót tesz elérhetővé.
MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

A MeridianTM A Signature audiorendszer élethű hangvisszaadást biztosít. A mélynyomót és 34 hangszórót alkalmazó Meridian rendszer minden utas számára magával ragadó hangzásélményt biztosít.TM Trifield 3D technológia.
ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

Az online csomag tökéletes kapcsolódást és wifi hotspotot biztosít, valamint hozzáférést kínál az olyan előre telepített alkalmazásokhoz, mint az Amazon Alexa. A vezeték nélküli szoftverfrissítés (SOTA) technológiának köszönhetően mindig naprakészen tarthatja járművét.
HÁTSÓ ÜLÉSSORI KEZELŐFELÜLET

HÁTSÓ ÜLÉSSORI KEZELŐFELÜLET

A hátsó utasok az Executive Class ülések kartámaszaiba illesztett 8 colos érintőképernyős kezelőfelületről vezérelhetik a hátsó multimédia rendszert és a kényelmi szolgáltatásokat.
VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. A megújult kormánykerékről közvetlenül hozzáférhet a vezetőtámogató üzemmódokhoz.

DIGITÁLIS LED FÉNYSZÓRÓK

Jobb látási viszonyokat teremt, nagyobb felbontást kínál. A karakteres nappali világítással, képkivetítéssel és adaptív első világítással szerelt digitális LED fényszórók a navigációs adatok alapján előre követik az út kanyarulatait.
TERVEZZE MEG SAJÁT AUTÓJÁT

FOKOZOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

ELEKTROMOS HYBRID

Megnövelt hatótávolságú plug-in elektromos hybrid (PHEV) modellként elérhető. A 3,0 literes, hathengeres Ingenium benzinmotor és a 160kW-os villanymotor kombinációja P460e vagy P550e kivitelben elérhető. Az egyenáramú gyorstöltés révén kevesebb mint egy óra alatt 80%-ra tölthető az akkumulátor.

ELEKTROMOS HIBRID MŰSZAKI ADATOK **

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

121 km

WLTP. A várható tényleges hatótávolság akár 94 km.

CO2 KIBOCSÁTÁS (MIN.)

16 g/km

Zéró károsanyag-kibocsátás elektromos üzemmódban.

NYILVÁNOS TÖLTÉS MIN. IDŐTARTAMA

<60 PERC

Egyenáramú gyorstöltővel nem egészen egy óra alatt 80 százalékra töltheti az akkumulátort.

OTTHONI TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

5 ÓRA

7kW-os váltóáramú otthoni töltővel 100 százalékra.
KÖNNYED IRÁNYÍTÁS

KÖNNYED IRÁNYÍTÁS

Az Adaptive Dynamics rendszer a karosszéria és a kormánymű mozgását másodpercenként akár 500-szor ellenőrizve, a lengéscsillapítók beállításait folyamatosan optimalizálva biztosít függőleges kilengésektől és erőteljes oldaldőléstől mentes rugózást.
ÖSSZESZEDETT VEZETHETŐSÉG

ÖSSZESZEDETT VEZETHETŐSÉG

Az elektronikusan zárható hátsó differenciálmű korlátozza a hátsó kerekek közötti fordulatszám-eltérést, ezáltal ívmenetben fokozott erőátviteli képességet, terepen jobb tapadást biztosít.
KIEGYENSÚLYOZOTT TELJESÍTMÉNY

KIEGYENSÚLYOZOTT TELJESÍTMÉNY

A fékvezérelt nyomatékvektor-szabályozási rendszer közvetlen, pontosan szabályozható kanyarvételi képességet és vezethetőséget biztosít akár a legszűkebb fordulókban is. Az elektronikus vezérlésű differenciálmű és fékrendszer ívmenetben folyamatosan szabályozza a hajtóerő megosztását a négy kerék között.
KIEMELKEDŐ KOMFORT

KIEMELKEDŐ KOMFORT

Az elektronikus légrugózás előre felkészíti a Range Rovert a kanyarokra, ezzel zavartalan kényelmet biztosítva az utasok számára. A Dynamic Response Pro rendszer aktív elektronikus oldaldőlés-szabályozás (eARC) révén javítja a közúti vezethetőséget.

KIVÉTELES MENET- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

Összkerék-kormányzás
ELEKTRONIKUS LÉGRUGÓZÁS
KONFIGURÁLHATÓ PROGRAMOK

JÁRMŰ SZEMÉLYRE SZABÁSA

Charente Grey (Prémium metálfény) | Autobiography | Ötüléses, normál tengelytáv

EGYEDI VAGY ELŐRE ÖSSZEÁLLÍTOTT KONFIGURÁCIÓK

Válasszon modellt, motort és felszereltségi csomagot, majd tegye teljesen egyedivé járművét a karosszériaszín, a keréktárcsák és az utastéri opciók széles kínálatából válogatva.

KÜLÖNLEGES, MINT ÖN

Opciós csomagok és tartozékok széles választéka. Választható színek, keréktárcsák és tetőkivitelek. Ez az Ön Range Rovere.

FEDEZZE FEL!

RANGE ROVER MODELLEK

RANGE ROVER MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Kifinomult. Prémium. Exkluzív.
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.

*A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2 A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a kerékméret és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.


WLTP számadatok megtekintése.
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2 A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a kerékméret és a felszerelt tartozékok függvényében változhatnak.


1 Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

2 Autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a www.android.com/auto/ weboldalt.

3 A Land Rover Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Land Rover Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

4 A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

5 Egyes piacokon csak hővisszaverő szélvédővel együtt rendelhető.

6 A frissítéshez adatkapcsolatra lesz szükség.

7 A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

8 A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás.
A szolgáltatásra vonatkozó tisztességes használat elvéről az InControl Pivi Pro felhasználói feltételekben olvashat a www.landrover.com/pivi-pro-terms weboldalon.
A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ.
A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot.


A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.


Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.


A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.


Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.
Az Android Auto a Google LLC. védjegye. A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.
A NanoeTM a Panasonic Corporation bejegyzett védjegye.