Az új, tisztán elektromos Range Rover 2023 végétől előrendelhető bizonyos piacokon.

PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY
A prémium utazás szinonimája. A lélegzetelállítóan modern Range Rover mindig jó példával jár elöl.
PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY

ÚTTÖRŐ INNOVÁCIÓ

A Range Rover dicső múltja bővelkedik úttörő innovációkban, a márka továbbra is új mércét állít a precizitás és a minőség terén.

PIONEERING INNOVATION

RANGE ROVER SV

A Range Rover prémium hangulatának és testre szabhatóságának exkluzív megtestesülése.

RANGE ROVER SV

ELEKTROMOS HYBRID

A megnövelt hatótávolságú Range Rover plug-in elektromos hybrid (PHEV) minden eddiginél kiválóbb menetteljesítményeket, takarékos és kifinomult üzemet kínál.

ELECTRIC HYBRID

MODELLKÍNÁLAT

Fedezze fel a normál és nyújtott tengelytávú kivitelben elérhető Range Rover modellek kínálatát. Majd finomítsa választását, hogy az minden elvárásának megfeleljen.

RANGE ROVER SV

RANGE ROVER FELFEDEZÉSE

KÜLÖNLEGES FORMATERV

KÜLÖNLEGES FORMATERV

Mentes minden felesleges részlettől. Minden idők legkívánatosabb Range Rovere.
KIFINOMULTSÁG ÉS FÉNYŰZÉS

KIFINOMULTSÁG ÉS FÉNYŰZÉS

Prémium utazási komfort akár hét felnőtt utas számára.
ÖSZTÖNÖS TECHNOLÓGIÁK

ÖSZTÖNÖS TECHNOLÓGIÁK

Vezetőtámogató funkciói egyszerűbbé teszik az életet.
FOKOZOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

FOKOZOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

A menetteljesítmények, a takarékosság és a kifinomultság új szintje.
  • SMARTBEST díj a legkiválóbb online technológiáért, 2020. november.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.

A MeridianTM a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye.