A Range Rover SV még szélesebb választékot, még magasabb színvonalú, mesteri kidolgozást és még finomabb tapintási élményt kínál azoknak, akik a létező legkülönlegesebb gépkocsira vágynak. Kézzel fogható, szemmel látható luxus.

EXKLUZÍV MEGTESTESÜLÉS

Kifinomult. Prémium. Exkluzív. Minden idők legkiválóbb Range Rovere.

AN EXQUISITE INTERPRETATION
AN EXQUISITE INTERPRETATION

RANGE ROVER FÉNYŰZÉS

Csodálja meg szépséges külső megjelenését: az exkluzív hűtőmaszkot és első lökhárítót, valamint a kéttónusú Range Rover feliratot. Foglaljon helyet a félanilines bőrülésekben. Érintse meg a prémium Gloss White kerámia kezelőszerveket. Ünnepélyes eseménnyé tesz minden utazást.

SV SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG

Az igényeinek tökéletesen megfelelő Range Rover SV megalkotása személyes élmény. Kizárólag az SV modellekhez rendelhető Gloss White kerámia dekorelem dombornyomott mozaik mintázattal vagy a kontrasztos Natural Dark Linear Wenge fabetét mozaik fémintarziával.

TÖKÉLETES KAPCSOLÓDÁS

A mobiltelefonokhoz egyszerűen csatlakoztatható, ösztönösen kezelhető Pivi Pro az utasok és a vezető számára egyaránt fantasztikus lehetőségeket kínál. A hátsó utasok szórakoztatására és tájékoztatására az SV kivitel esetében két exkluzív 13,1 colos érintőképernyő szolgál.

SV SIGNATURE SUITE 

A négyszemélyes SV Signature Suite opció a könnyed praktikumot fokozott kényelemmel társítva kínál tökéletes utasélményt a hosszú tengelytávú modelleken.

SV SIGNATURE SUITE

HARMONIKUS VÉGEREDMÉNY

A Windsor bőrrel vagy bőrmentes UltrafabricsTM1kárpitanyaggal borított, az utastér teljes hosszában húzódó hátsó konzol tetejét fabetét díszíti; a konzol integrált hangulatvilágítással rendelkezik. A vezeték nélküli töltéssel felvértezett, hátsó érintőképernyős kezelőfelület révén a második sorban utazók szabadon vezérelhetik a kényelmi és szórakoztató rendszereket.

A KÉNYELEM MINDENEKFELETT.

Az SV Signature Suite még inkább előtérbe helyezi a Range Rover kényelmét. A pohártartók és a konzolba beépített hűtőszekrény megvilágított ajtaja egyaránt a hátsó érintőképernyős kezelőfelületről vezérelve, elektromosan nyithatók. Az SV által tervezett Dartington kristálypoharak még stílusosabb, még kifinomultabb hangulatot teremtenek.

SOKOLDALÚ TÉR

A formázott kartámaszt és exkluzív megvilágítást kínáló, elektromosan lenyitható asztalka a hátsó érintőképernyős kezelőfelületről vezérelhető. A padlókonzolban integrált, biztonságos, ötletesen kihasználható tárolóteret találunk.

SV INTREPID TEMATIKA

Dinamikus. Lopakodó személyiségű.

SV INTREPID THEME
SV INTREPID THEME

HANGSÚLYOK ÉS RÉSZLETEK

A tematika beltéri részletei között említést érdemelnek az exkluzív faelemek és burkolatok, valamint a Satin Black kerámia kezelőszervek. A járművet Anthracite bevonat és Graphite Atlas külső optikai elemek teszik még lenyűgözőbbé.

MÉG INKÁBB SZEMÉLYRE SZABOTT

Az SV Intrepid tematika dinamikus hangsúlyai tovább fokozhatók a fekete kontraszt tetővel, a piros féknyergekkel, valamint a 23 colos Satin Black kivitelű, Narvik Black Gloss betétekkel és Dark Tinted lakkozással díszített könnyűfém keréktárcsákkal.

BŐRMENTES

Az ultramodern bőrmentes UltrafabricsTM szövetanyag elérhető az SV Intrepid tematikában. A lágy, rugalmas és ellenálló anyag különleges négyszögletű, perforált kidolgozást kapott.

SV SERENITY TEMATIKA

Színtiszta prémium hangulat, az exkluzivitást hangsúlyozó, finom részletekkel.

SV SERENITY THEME
SV SERENITY THEME

HANGSÚLYOK ÉS RÉSZLETEK

Az SV Serenity tematika minden porcikája a luxusról szól. A külső részleteket a Corinthian Bronze árnyalat teszi ragyogóvá, míg a jármű lenyűgöző pedigréjét exkluzív kéttónusú színvilág teszi még hangsúlyosabbá.

MÉG INKÁBB SZEMÉLYRE SZABOTT

Az SV Serenity külső tematikát még karakteresebbé tehetjük a Corinthian Bronze kontraszt tetővel, valamint az opciós 23 colos Gloss Dark Grey kivitelű, Corinthian Bronze Satin betétekkel díszített könnyűfém keréktárcsákkal.​

MOZAIK INTARZIA

A kivételes szépségű új fabetétek és intarziás dekorelemek, valamint a mozaik mintázatú fémbetétek részletekbe menő figyelemről tanúskodnak. A belső tér megjelenését az ülések mozaikos hímzése teszi tökéletessé.

RANGE ROVER SV MOTORKÍNÁLAT

A Range Rover SV a márka valaha kínált legfejlettebb hajtásláncaival rendelhető meg.

ELEKTROMOS HYBRID

A Range Rover SV az új, megnövelt hatótávolságú plug-in hybrid elektromos hajtáslánccal rendelhető. A 3,0 literes, hathengeres Ingenium benzinmotor és a 160 kW teljesítményű villanymotor együttes rendszerteljesítménye 550 LE (404 kW).*.

FEDEZZE FEL!

SVO (SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

SVO (SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

Egyedi Land Rover járművek.
RANGE ROVER MODELLEK

RANGE ROVER MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.

1Választott színvilágtól függően.
* A P550e csak normál tengelytávval elérhető.
** Csak SV modellek esetén.