AJÁNLATKÉRÉS AZ ÖSSZEÁLLÍTOTT GÉPKOCSIRA

AJÁNLATKÉRÉS AZ ÖSSZEÁLLÍTOTT GÉPKOCSIRA

Töltse ki az alábbi nyomtatványt és márkakereskedésünk kapcsolatba lép Önnel, hogy egyeztessenek a Land Rover konfigurációval kapcsolatban. Az Ön által megadott információkat kizárólag az általunk kínált szolgáltatás javítására használjuk fel, és nem adjuk el más társaságnak. További részletekért tekintse meg Adatvédelmi nyilatkozatunkat.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

SZEMÉLYES ADATOK

Amennyiben értesítést kíván kapni új termékek megjelenéséről, szolgáltatásokról vagy értékesítési akciókról, kérjük, jelölje be azon kommunikációs formákat, ahogyan megkereshetjük.

Az alábbi négyzetek bejelölésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Wallis Automotive Europe és az Adatvédelmi Szabályzatban feltűntetett partnerei piackutatás, az ügyfél-elégedettség mérése, valamint direktmarketing folytatása céljából az általam megadott elérhetőségeken megkeressen és adataimat kezelje.

Az Ön adatait a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvényben foglaltak alapján, a honlapunkon (https://landrover.hu/privacy-policy) megtalálható Adatvédelmi Szabályzat szerint kezeljük. Ezen nyilatkozata bármikor visszavonható.