AZ ÚJ RANGE ROVER SV

A PRÉMIUM HANGULAT ÉS A TESTRE SZABHATÓSÁG EXKLUZÍV MEGTESTESÜLÉSE

MI TESSZÜK KÜLÖNLEGESSÉ. ÖN TESZI EGYEDIVÉ.

A Special Vehicle Operations részleg célja, hogy kihangsúlyozza ikonikus járműveink legjellemzőbb részleteit. Az új Range Rover SV esetében ez még intenzívebb luxust, még szélesebb körű testre szabhatóságot jelent.

A minden eddiginél szélesebb választékot - köztük fenntartható, bőrmentes alternatívákat - kínáló új Range Rover SV tökéletesen tükrözi az Ön személyiségét, az Ön vágyait, az Ön álmait. Tökéletes, teljesen az Öné.

ÖN KÖRÉ TERVEZVE

Az új Range Rover SV személyre szabott jellemzői között két opcionális, gondosan összeválogatott SV belső és külső tematika is megtalálható. Az SV Serenity és az SV Intrepid markánsan eltérő módon értelmezik a külső és belső színek, anyagok és kidolgozások kivételes választékát.

Mindkét tematika elérhető normál és nyújtott tengelytávval, valamint a nagyteljesítményű és takarékos hajtásláncok széles választékával, az új 530 lóerős V8 Twin Turbo benzinmotortól kezdve az 510 lóerős, megnövelt hatótávolságú plug-in hybrid verzión át a takarékos D350 soros hathengeres Ingenium dízelmotorig.

SV SERENITY

Az SV Serenity kivitelben minden a legmagasabb szintű luxusról szól. A modell exkluzivitását a külső dekorelemeknél alkalmazott, galvanizált Atlas Silver és Corinthian Bronze műszaki jellegű fényezés fokozza. Különösen igaz ez az opciós Corinthian Bronze kontraszt tetőlemezzel, valamint a Corinthian Bronze betétekkel szerelt, 23 colos Diamond Turned kidolgozású, kovácsolt könnyűfém keréktárcsákkal társítva.

SV INTREPID

Az SV Intrepid külső megjelenése titokzatosabb, dinamikusabb tematikát követ. A külső díszítőelemek galvanizált Anthracite árnyalatban pompáznak: ezt a vadonatúj, füstös, sötét króm kivitelt kifejezetten és kizárólag a Range Rover SV modellhez dolgoztuk ki. A modell megjelenését Graphite Atlas színű dekorelemek, opciós fekete kontraszt tető, valamint harmonizáló, Narvik Black Gloss betétekkel díszített, 23" Satin Dark Grey kivitelű, kovácsolt könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

IHLETADÓ BELSŐ KIDOLGOZÁS

A két lenyűgöző tematikához harmonizáló beltéri elemek választhatók a színek, fabetétek és perforált üléskárpitok gondosan válogatott palettájáról. Az egytónusú Ebony vagy Perlino alapkivitelek mellett kontrasztos, kéttónusú színkombinációk is kérhetők, amelyek elöl és hátul eltérő színkörnyezetet teremtenek.

Az SV járművek történetében most először prémium fenntartható alternatíva választható a bőr helyett. A megoldás az utastér összes kárpitozott felületére vonatkozik.

Az SV Serenity tematikájú belső térben a Perlino színvilág kontrasztos Liberty Blue, Sequoia Green vagy Caraway első üléssori bőrkárpitozással társítható. Az SV Intrepid tematika egyszínű Ebony bőrrel, kéttónusú Rosewood / Ebony bőrrel, vagy Cinder Grey / Light Cloud Grey UltrafabricsTM kárpitanyaggal választható.

SZEMÉLYES, BELSŐ MENEDÉK

A belső tereket úgy dolgozzuk ki, hogy ügyfeleink az otthonukban megszokott kényelemben és békében részesülhessenek, és ugyanazt a magas szintű technológiai tartalmat élvezhessék. Az összes SV modellhez opcióként megrendelhető felső kategóriás hátsó multimédia rendszerünk, amelyhez a Range Rover kínálatának legnagyobb, 13,1 colos képernyői mellett kiemelkedően tiszta hangzást kínáló, nagy zenei teljesítményű fejhallgatók is tartoznak.

SV SIGNATURE SUITE

A Range Rover SV utastéri kialakítások csúcsát az exkluzív, négyüléses SV Signature Suite opció testesíti meg. A kizárólag a nyújtott tengelytávú változatokhoz kérhető kivitel felülmúlhatatlan
utazási élményt biztosít.

Az utastér teljes hosszában rejtett funkciókat kínáló padlókonzol húzódik. Külön kérésre motoros mozgatású, alumíniumból mart központi asztalka
is rendelhető, amely zajtalanul emelkedik ki a padlókonzolból. A pohártartók szintén finoman emelkednek elő
faborítású fedelük alól.

A LEGEXKLUZÍVABB ANYAGOK

A modern prémium fogalmát tökéletesen testesíti meg az általunk választott kerámia kivitel. Ezzel a tiszta, mégis robusztus anyaggal rendszerint a luxusórák és ékszerek világában találkozhatunk.

Az új Range Rover SV külső és belső részletein egyaránt feltűnik a kerámia. A csomagtér ajtaját kerek, kézzel polírozott, fehér kerámia SV embléma díszíti. Ezt az anyagot eddig soha nem használták autók külső díszítésére, tökéletes megkülönböztető stílusjegy tehát.

KIMAGASLÓ MINŐSÉGŰ ÚJ DEKORELEMEK

A Range Rover SV bármely egyedi kialakítási irányát választja is, számos további dekorelem közül válogathat, amelyeket kifejezetten az adott tematikához igazítottunk. A kifejezetten az SV számára kidolgozott, exkluzív dekorelemek között megtalálható a dombornyomott kerámia, a természetes fa - intarziával vagy fémbetétekkel -, de az eloxált fém vagy a rácsháló is.

Ezek a dekorelemek az utastér számos pontján megtalálhatók, a padlókonzoltól a műszerfalon át az ajtókig. A fejlesztés során az anyagok kiválasztása és a technológiák alkalmazása során egyaránt innovatív megoldásokra törekedtünk, így biztosítva a kézműves megmunkálás modern értelmezését.

CSAK AZ ÖNÉ, SENKI MÁSÉ

Az önkifejezés csúcsát jelentő új Range Rover SV még egyedibbé tehető az SV Bespoke palettáról választott színekkel.

SV BESPOKE FÉNYEZÉS

A Range Rover szokásos kínálatából átemelt színeken túl az SV ügyfelek 14 további karosszériaszín közül választhatnak az SV Bespoke Prémium Palettáról, vagy igénybe vehetik az SV Bespoke 'mintához igazítás' fényezési szolgáltatását.
FEDEZZE FEL AZ SV BESPOKE SZÍNEKET

*2022 derekától rendelhető