LAND ROVER DEFENDER

MODELLEK

KAROSSZÉRIA-VÁLTOZATOK

A jármű formája és mérete meghatározza annak jellemzőit.

MODELLEK

Minden egyes modell megjelenését és hangulatát egyedi jellemzők határozzák meg.

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK

Minden felszereltségi csomag kiegészítő tartozékokat és exkluzív funkciókat tartalmaz.

LIMITÁLT KIADÁSOK

A gépkocsi exkluzív átirata. Gyártás korlátozott ideig vagy példányszámban.

VÁLASSZON MODELLT

DEFENDER 90
DEFENDER

DEFENDER 90 SE

Induló ár: 28 476 000 Ft
Még jobb látási körülmények, minden helyzetben. Alapfelszereltség (a Defender 90 S felett).
Műszaki adatok áttekintése

Műszaki adatok áttekintése

3.0D I6 250 PS AWD Auto MHEV

Teljesítmény (kW/LE)

183 / 249

Végsebesség (km/óra)

188

Gyorsulás 0-100 km/óra

8,0
Legfontosabb jellemzők

Legfontosabb jellemzők

KÜLSŐ JELLEMZŐK
  • Prémium LED fényszórók karakteres nappali világítással
  • Első ködlámpák​​
  • Automatikus szintszabályozású fényszóró
KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK
  • 20" Style 5094 könnyűfém keréktárcsa
BELTÉRI JELLEMZŐK
  • Prémium utastér-világítás​ ​
ÜLÉSEK, KÁRPITOZÁS ÉS BURKOLATOK
  • Resist ülések, 12 irányban elektromosan mozgatható, memóriás első ülések; 2 irányban kézzel állítható fejtámasz​
INFOTAINMENT RENDSZEREK
  • MeridianTM audiorendszer, 400W teljesítmény, 10 hangszóró + mélynyomó
VEZETŐTÁMOGATÁS
  • Aktív holttér-támogatás csomag

FEDEZZE FEL!

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Fedezze fel a plug-in hibrid használatát.
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

A Land Rover Defender testre szabása.
TARTOZÉKCSOMAGOK

TARTOZÉKCSOMAGOK

Válasszon a négyféle felszereltségi csomag közül.

A végsebesség 22" kerekek esetén 209 km/óra.

‡‡Villanymotorral kombinálva.

A végsebesség 20" kerekek esetén 191 km/óra.

1A 19" Style 6009 könnyűfém keréktárcsa alapfelszerelés a D300 és P400e modellek esetében.
2A padlókonzol kartámasszal alapfelszerelés a P400e modell esetében.
3A Connected Navigation szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
4Csak kompatibilis okostelefonok esetén. Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt. Autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ weboldalt. Az App Store az Apple Inc. védjegye. A Google Play áruház a Google LLC védjegye.​

5A Land Rover Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni. Csak kompatibilis okostelefonok esetén használható.

6A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

7Az elektronikus légrugózás és az Adaptive Dynamics alapfelszerelés a P400e modell esetében.

8 Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba. Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét. Helyi szabályozásoktól függően.

7Egyes piacokon csak hővisszaverő szélvédővel együtt rendelhető. A navigációs útba igazítás csak Pivi Pro megrendelése esetén jelenik meg a szélvédőn.

A Defender V8 modellek megengedett tető-terhelése nulla kilogramm. Tartozékok rendelhetősége korlátozott. A részletekről érdeklődjön helyi Land Rover márkakereskedőjétől.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség országonként, valamint a motortól és sebességváltótól függően változhat.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső szolgáltatások és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.