RÖVID PIHENÉS SKÓCIÁBAN

ÚJ AUTÓS KALANDOK, HAMAROSAN!

Skócia. Természeti szépsége különösen látványos, magával ragadó és drámai, ráadásul hamarosan ide is szervezheti különleges rövid kalandjait.

Ősi folklór és pompázatos kastélyok, elbűvölő hegyek és tavak végeláthatatlan láncolata, no meg a hamisítatlan magány tökéletes kikapcsolódást ígér ebben a varázslatos országban Nincs másra szüksége, mint a kalandkedvre, a többit bízza ránk.

KÜLÖNLEGES ÉLMÉNYEK

Akár delfineket les meg Gairloch partjainál, Inverewe botanikus kertjeit fedezi fel, vagy whisky mesterkurzuson vesz részt Skócia legmagasabban fekvő lepárlójában, minden programot Ön köré szabtunk. Még a Land Rover Dunkeld-i terepjáró-központjában is megállunk, hogy megtapasztalhassa, mire is képesek járműveink, ha igazán szükséges.

“Micsoda élmény! A Skót-felföld vadonját járva elvarázsolt a természet szépsége - mindezt a közvetlen szomszédságomban."

KAT, LEEDS

TOVÁBBI
RÉSZLETEK
HAMAROSAN


Iratkozzon fel, és elsőként értesítjük, ha elindulnak
a Land Rover skóciai rövid programjai.
TOVÁBBI <br>RÉSZLETEK<br> HAMAROSAN

Fontos információ

Az alábbi képek csak illusztációs célokat szolgálnak és ha a programmal kapcsolatban bármilyen félreérthetőség merülne fel, a hivatalos írott útiterv az irányadó megbízható forrás. A túra útvonalának megváltoztatásához, valamint a túra operátor hasonló alternatívával való helyettesítéséhez való jogot fenntartjuk.