GUMIABRONCSOK

KIFEJEZETTEN A LAND ROVER JÁRMŰVEKHEZ KIVÁLASZTVA, FEJLESZTVE ÉS TESZTELVE

A LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐ KERESÉSE
A LAND ROVER AJÁNLÁSÁVAL

Haladjon magabiztosan minden terepen: a nagyteljesítményű abroncsok új szintre emelik a vezetés élményét. Válasszon a versenyképes áron kínált, nagyteljesítményű, prémium (pl. Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin vagy Pirelli gyártmányú) abroncsok közül, amelyeket magasan képzett szerelőink szerelnek fel Land Rover járművére.

LAND ROVER ÁLTAL AJÁNLOTT ABRONCSOK

Kifejezetten a Land Rover járművekhez kiválasztott, kifejlesztett és tesztelt abroncsokat kínálunk járművéhez, hogy az minden helyzetben, minden évszakban, minden terepen tökéletesen helyt álljon.

ÁRGARANCIA

Akár a szomszéd utcába, akár a világ másik végébe készül utazni Land Roverével, olyan abroncsokra lesz szüksége, amelyekre számíthat. A Land Rover által jóváhagyott abroncsok tökéletesen igazodnak járműve műszaki specifikációihoz: mérnökeink az abroncsgyártókkal szorosan együttműködve valósították meg a lehető legmagasabb szintű teljesítményt és biztonságot.

Ha a felszerelést követő 30 napon belül márkakereskedője 24 kilométeres körzetében ugyanazt az abroncsot máshol olcsóbban találja meg, leszállítjuk az abroncs árát vagy visszatérítjük a különbözetet. Haladjon magabiztosan minden terepen: a gyártó által jóváhagyott abroncsok új szintre emelik a vezetés élményét.

Kizárólag magánvásárlóknak (kivéve flottavásárlók). Az ajánlat kizárólag a jóváhagyott, gyári szerelésű abroncsokkal minden szempontból azonos abroncsokra érvényes. Kizárólag a szerelést, a szelepeket, a kiegyensúlyozást, a környezetvédelmi termékdíjat és az ÁFA-t is tartalmazó, írásos árajánlat ellenében. Az ajánlat előzetes értesítés nélkül bármikor módosítható vagy visszavonható.

TÉLI GUMIABRONCSOK

A hideg idő beköszöntével is számíthat abroncsainkra. A Land Rover által jóváhagyott téli gumiabroncsok nem csak hóban, jégen teljesítenek jobban: amint 7°C alá csökken a hőmérséklet, a téli abroncsok sokkal jobb tapadást és 10%-kal gyorsabb megállást biztosítanak, mint a nyári abroncsok. A kiszámíthatatlan kontinentális télben természetes gumit alkalmazó keverékük lágyabb marad, így jelentősen kedvezőbb tapadást nyújt.

A LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐ KERESÉSE
BÍRJA A HIDEGET

A Land Rover járművek képességeivel nem minden téli gumiabroncs képes lépést tartani. A Land Rover által jóváhagyott abroncsok azonban tökéletesen igazodnak járműve műszaki specifikációihoz: biztos lehet benne, hogy mérnökeink az abroncsgyártókkal szorosan együttműködve a lehető legmagasabb szintű teljesítményt és biztonságot érték el.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben