FEJLETT VEZETŐTÁMOGATÓ RENDSZEREK (ADAS)

EZEK AZ OPCIÓS FUNKCIÓK KÜLÖN-KÜLÖN VAGY A VEZETŐ ASSZISZTENCIA CSOMAG RÉSZEKÉNT EGYARÁNT MEGVÁSÁROLHATÓK. A CSOMAGOK TARTALMA ÉS A FUNKCIÓK ELÉRHETŐSÉGE MODELLENKÉNT ELTÉRŐ LEHET.
Evoque városi utcára hajt

MENETFUNKCIÓK

Olyan, testre szabható funkció, amely négy vezetőtámogató szolgáltatást egyesít: Ráfutásos ütközésre figyelmeztető jelzés, sávtartó asszisztens, gyorshajtásra figyelmeztető jelzés, sebességkorlátozás változására figyelmeztető jelzés.

Sebességmérő közeli képen
Sebességmérő közeli képen

MENETFUNKCIÓK

Az InControl keretében biztosított alap-, illetve opciós vezetőtámogató szolgáltatások révén Ön a lehető legteljesebb mértékben kiaknázhatja Land Rovere képességeit, és minden pillanatban maximális biztonságban autózhat. Az Ön számára leginkább megfelelő opciókról konzultáljon kereskedőjével.

Adaptív sebességtartó automatika illusztrációja

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Állítsa be az utazó sebességet, valamint a követési távolságot, és járműve automatikusan követi a forgalom lassuló tempóját.
Vészfékező rendszer illusztrációja

VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

A vészfékező rendszer megakadályozza az ütközést más járművekkel, illetve gyalogosokkal és kerékpárosokkal. A rendszer fenyegető ütközésveszély esetén figyelmeztetést ad le, és ha a vezető nem reagál, automatikusan működésbe hozza a fékeket.
Sávtartó asszisztens illusztrációja

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

A sávtartó asszisztens felismeri, ha a jármű akaratlanul elkezd kisodródni a forgalmi sávból, és kormányzási nyomatékot kifejtve finoman visszakormányozza azt oda.
Aktív holttér-támogatás illusztrációja

AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS

Aktív holttér-támogatás2 A funkció biztonságosabbá teszi a sávváltást: amennyiben járművet észlel a gépkocsi holtterében, apró figyelmeztető fény gyullad fel a megfelelő oldali külső visszapillantó tükörben. Ütközés kockázata esetén megfelelő irányú kormányzási nyomatékrásegítéssel segít biztonságosan a másik irányba kormányozni autóját.
Land Rover jelzőtábla-felismerés stilizált ábrázolása

FORGALMI JELZŐTÁBLA FELISMERÉS ADAPTÍV SEBESSÉGHATÁROLÓVAL

Egyértelműen megjeleníti a sebességhatárokat és az előzési tilalmat a műszeregységben vagy a head-up display kijelzőn. Az adaptív sebességhatároló funkció a közúti jelzőtábla felismerés adatait felhasználva3 az aktuális korlátozásokhoz igazítja az autó sebességét.
Land Rover vezető éberség-felügyelet stilizált ábrázolása

VEZETŐ ÉBERSÉG-FELÜGYELETI RENDSZER

A vezető éberségét figyelő rendszer a kormánymozdulatokat, a fék- és gázpedál működtetését ellenőrizve észleli, ha a vezető kezd elbóbiskolni, és idejekorán figyelmezteti, hogy tartson pihenőt.
Land Rover hátsó ütközést megelőző felügyelet stilizált ábrázolása

Hátsó ütközést megelőző felügyelet

A hátsó ütközés-felügyeleti rendszer észleli, ha egy jármű lassítás nélkül közeledik hátulról, és ezért fennáll az ütközés veszélye. A rendszer a vészvillogó automatikus villogtatásával igyekszik felhívni a veszélyre a hátsó jármű vezetőjének a figyelmét.

PARKOLÁS FUNKCIÓK

Segítségükkel a legszűkebb parkolóhelyre is könnyedén beállhat Land Roverével. Az Ön számára leginkább megfelelő opciókról konzultáljon kereskedőjével.

Defender parkolássegítő rendszer

3D PANORÁMA KAMERA

A 3D panoráma kamera többet mutat a külvilágból. A 360 fokos madártávlati képhez társuló új, 3D külső nézetek még egyszerűbbé teszik a manőverezést. A terepre optimalizált nézeti módok, köztük az innovatív ClearSight talajnézet révén minden terepen magabiztosan manőverezhet.
Első és hátsó parkolóradar illusztrációja

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

Még egyszerűbbé teszi a manőverezést. Az első és hátsó lökhárítóban elhelyezett érzékelők a hátramenet kapcsolásakor aktiválódnak vagy kézzel is bekapcsolhatók. Parkolás során az érintőképernyőn megjelenő kép és hangjelzések tájékoztatják az esetleges akadályok közelségéről.
Közeledő gépjármű felismerő funkció illusztrációja

HÁTSÓ FORGALOMFELÜGYELET

A közeledő gépjármű felismerő funkció figyelmeztet az oldalról közeledő járművekre, gyalogosokra vagy egyéb veszélyforrásokra. Különösen hasznos, ha parkolóból kell kitolatnia.
Szabad kiszállás felügyelet illusztrációja

SZABAD KISZÁLLÁS FELÜGYELET

A szabad kiszállás felügyelet az ajtón felgyulladó fényjelzéssel figyelmeztet az Önök mellett elhaladó járművekre és kerékpárosokra, így hátsó utasai biztonságosan szállhatnak ki a járműből.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Konfigurálja járművét kedve szerint.

Range Rover

AZ ÚJ RANGE ROVER

Felülmúlhatatlan kifinomultság és luxus.
Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT

Visceral. Dramatic. Uncompromising.
Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

Az avantgárd Range Rover.
Range Rover Evoque

RANGE ROVER EVOQUE

Ideje példát mutatni
Discovery

DISCOVERY

A legsokoldalúbb hétszemélyes szabadidőjármű.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

A sokoldalú kompakt szabadidőjármű.
DEFENDER

DEFENDER

Nagyszerű dolgokra képes.
Range Rover

AZ ÚJ RANGE ROVER

Felülmúlhatatlan kifinomultság és luxus.
Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT

Visceral. Dramatic. Uncompromising.
Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

Az avantgárd Range Rover.
Range Rover Evoque

RANGE ROVER EVOQUE

Ideje példát mutatni
Discovery

DISCOVERY

A legsokoldalúbb hétszemélyes szabadidőjármű.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

A sokoldalú kompakt szabadidőjármű.
DEFENDER

DEFENDER

Nagyszerű dolgokra képes.

1Fontos: a GSR II piacokon és/vagy NCAP piacokon forgalmazott járművek minden ismételt indításkor visszaállnak 'Max' üzemmódba. A nem GSR II és/vagy nem NCAP piacokon a jármű memóriájában tárolja a kiválasztott vezetőtámogató üzemmódot, és az ismételt járműindítás után is azt hívja elő. A jármű piactól függetlenül megjegyzi az 'Egyéni' üzemmódban a vezető által kiválasztott beállításokat. A GSRII (Az általános biztonságról szóló rendelet II) egy olyan közlekedésbiztonsági szabályozás, amely az újonnan bevezetett modellekre vonatkozóan 2022-ben lépett hatályba, 2024-től pedig a már korábban piacra dobott modellekre is érvényes
2Az aktív holttér-támogatás segít megelőzni az ütközéseket. Ha a rendszer a sávváltás kezdetekor gépkocsit észlel a holttérben, ütközés kockázata esetén megfelelő irányú kormányzási nyomatékrásegítéssel segít biztonságosan a másik irányba kormányozni autóját.
3Kizárólag Pivi Pro esetén.  

Kérjük, további tájékoztatásért töltse le és használja az iGuide alkalmazást.
iGuide letöltése Apple készülékre.
iGuide letöltése Android készülékre..  

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.  

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.