GLOBÁLIS DIPLOMÁCIAI ÉRTÉKESÍTÉSI PROGRAMUNK

Globális diplomáciai értékesítési programunkon keresztül globális műszaki specifikációkat, exkluzív árképzést, dedikált szervizcsapatot és teljes körű garanciális támogatást biztosítunk ügyfeleink részére.

PRÉMIUM TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK A LEGMAGASABB SZÍNVONALON

Az Ön igényei köré tervezett diplomáciai program jóvoltából az arra jogosult ügyfeleink a saját piacukon rendelkezésre álló műszaki és felszereltségi specifikációk szerint rendelhetik meg új autójukat, amelyet a világ bármely pontján kiszállítunk számukra. A program emellett kedvezményes árakat, valamint különleges szerviztámogatást is biztosít a jogosult ügyfeleknek globális diplomáciai értékesítési partnerünk, az AM Capurro jóvoltából.

A diplomáciai értékesítési program nyitva áll minden diplomata előtt; ezen kívül azon ügyfeleink számára is elérhető, akik egy nemzetközi szervezet tagjaként külföldön képviselik hazájukat, illetve diplomáciai küldetést teljesítenek, és hivatalos szolgálati járművüket kívánják ilyen formán megvásárolni tőlünk.

MEGKERESÉS ÉS KAPCSOLATFELVÉTEL KATONAI SZERVEZETEK TAGJAI SZÁMÁRA

Amennyiben részletes tájékoztatást szeretne kapni a fegyveres testületek tagjainak jogosultságáról, illetve a számunkra rendelkezésre álló szolgáltatásokról, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a helyi piac illetékes kapcsolattartójával. Munkatársaink felkészülten várják jelentkezését, hogy megválaszolják a jogosultsággal és a szükséges dokumentumokkal kapcsolatos kérdéseit.

LAND ROVER
NÉMETORSZÁG

Kapcsolattartó

LAND ROVER
BRIT KATONAI ÉRTÉKESÍTÉS JOBBKORMÁNYOS & BALKORMÁNYOS

Kapcsolattartó

LAND ROVER
NATO/SHAPE ÉRTÉKESÍTÉS JOBBKORMÁNYOS &BALKORMÁNYOS

Kapcsolattartó

LAND ROVER
USA KATONAI ÉRTÉKESÍTÉS

Kapcsolattartó

JOGOSULT SZERVEZETEK

ÖSSZES MEGNYITÁSA
Nemzetközi koordinálású szervezetek
Az ENSZ fő szervezetének szakügyökségei és intézményei
Európai Bizottság
Egyéb nemzetközi szervezetek

EXKLUZÍV ÁRKÉPZÉS

A diplomáciai program kedvezményes árakat biztosít a jogosult személyeknek. Diplomataként különböző árkedvezményekre és adómentességekre jogosult.

GLOBÁLIS ÁTADÁS, GYORS KISZÁLLÍTÁS KÉSZLETRŐL

Az AM Capurro által kiszállított összes jármű maradéktalanul megfelel az adott piac követelményeinek. A szállítást teljes körű biztosítási fedezet mellett végezzük. Szállítmányozó és logisztikai partnereik segítségével biztonságosan és gyorsan szállítjuk le Önnek új járművét. Járművek széles választékát tartjuk készleten, ezeket rövid határidővel tudjuk átadni ügyfeleinknek.

GYORS KAPCSOLATFELVÉTEL

Az AM Capurro különösen büszke arra, hogy ügyfeleivel villámgyorsan felveszi a kapcsolatot, és rövid időn belül leszállítja új járművüket. Kifejezetten diplomáciai ügyfeleinkkel foglalkozó munkatársaink négy munkanapon belül válaszolnak az Öntől érkezett megkeresésre, és egy munkanapon belül árajánlatokat is adnak.

DEDIKÁLT ÜGYFÉLKAPCSOLATI TÁMOGATÁS

A járművekre vonatkozó tanácsadásért, illetve a különleges ügyfélkapcsolati segítségnyújtással kapcsolatban keresse az AM Capurro speciális értékesítési részlegét. A Jaguar Land Rover márkáira szakosodott ügyfélkapcsolati csapatunkra a jármű használatának első pillanatától az utolsóig maximálisan számíthat.

AM CAPURRO: PARTNERÜNK A DIPLOMÁCIÓAI ÉRTÉKESÍTÉSBEN.

Az AM Capurro dedikált stábja részletekbe menően tájékoztatja Önt a Land Rover modellválasztékáról, és segítséget biztosít diplomáciai ügyfeleink részére a vásárlási folyamat minden pillanata során.

AM CAPURRO KAPCSOLATFELVÉTEL

További tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot a stábbal, vagy keresse fel az AM Capurro weboldalát.
TOVÁBBI RÉSZLETEK