LAND ROVER KITERJESZTETT GARANCIA

LAND ROVER KITERJESZTETT GARANCIA

MEGHOSSZABBÍTOTT NYUGALOM

Amikor gyártói garanciája a végéhez közeledik, kössön speciális Land Rover kiterjesztett garanciát, amely a továbbiakban is a jól ismert előnyöket kínálja.

A GARANCIA TARTALMA

A Kiterjesztett garancia a vásárlástól számított akár 5 éven / 200 000 kilométeren keresztül gondoskodik Land Rover járművéről. A kiterjesztett garancia a legtöbb gyári beépítésű alkatrész mechanikus vagy elektromos jellegű meghibásodására, valamint ezekből fakadó bizonyos hibákra érvényes.

KALANDOK, KOCKÁZAT NÉLKÜL

Egy Land Roverrel szinte bárhová eljuthat, különleges garanciánknak köszönhetően pedig a legizgalmasabb kalandokat is bevállalhatja.

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

A kifejezetten Land Rover ügyfelek számára kidolgozott Land Rover asszisztencia szolgáltatásnak és gyári garanciáknak* köszönhetően nem kell többé aggódnia.
ALKATRÉSZEK ÉS TARTOZÉKOK

ALKATRÉSZEK ÉS TARTOZÉKOK

A garancia a Land Rover hivatalos szervizközpontokban vagy Land Rover hivatalos alkatrész-forgalmazónál vásárolt eredeti alkatrészekre és tartozékokra vonatkozik, és azok ingyenes javítását vagy cseréjét teszi lehetővé.
FESTETT FELÜLETEKRE ÉS KORRÓZIÓRA VONATKOZÓ GARANCIA

FESTETT FELÜLETEKRE ÉS KORRÓZIÓRA VONATKOZÓ GARANCIA

A Land Roverek a legszélsőségesebb körülmények között is helyt állnak, ám ha vigyázunk rájuk, ragyogó megjelenésüket is megőrizhetjük. A Land Rover hivatalos szervizközpontjai a garancia hatálya alatt, ingyenesen kijavítják vagy kicserélik a korrodált karosszériaelemeket, illetve fényezési hibákat.

Felhasználási feltételek

*A garancia hatálya alá nem tartozó tételek
A Land Rover garanciája pont olyan robusztus, mint a típusai, ám nem vonatkozhat mindenre. Ilyen kivételnek számítanak például a normál karbantartás vagy javítás során állításra vagy cserére szoruló alkatrészek. Ugyancsak nem érvényes a garancia, amennyiben a javítás vagy csere az alábbi okok miatt válik szükségessé:

- Normál kopás és elhasználódás
- A Land Rover előírt karbantartási periódusainak és folyamatainak be nem tartásából eredő, nem megfelelő gondozás
- Nem megfelelő üzemanyag betöltése (pl. benzin gázolaj helyett)
- A Land Rover által nem jóváhagyott (vagy azokkal nem egyenértékű minőségű) alkatrészek vagy folyadékok használata
- Hanyagságból, balesetből vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő károk
- A jármű egészének vagy részeinek nem engedélyezett módosítása (a Land Rover műszaki specifikációin kívül eső átalakítások)

További kivételek:
A Land Rover garancia nem terjed ki a garancia hatálya alá eső károkból vagy meghibásodásokból közvetlenül vagy közvetve fakadó, Önt vagy másokat érintő kényelmetlenségekre, meg nem valósult utazásokra, időveszteségre stb.

Kiterjesztett garancia kizárólag a gyártói garancia időtartama alatt vásárolható.