FEDEZZE FEL
RANGE ROVER SPORT

FEDEZZE FEL<br>
RANGE ROVER SPORT
Range Rover Sport L461 22MY
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT
Range Rover Sport side view.

TÚLZÁSOK NÉLKÜLI DIZÁJN.

A feszes kialakítású felületek erőt és dinamizmust sugároznak, míg a fényszórók, a hűtőmaszk és a plasztikusan megformált alsó lökhárító magabiztosságról és határozott személyiségről tanúskodnak. Az egybefüggő hátsó lámpatest különleges megjelenést kölcsönöz a farnak.

ERŐTŐL DUZZADÓ KIÁLLÁS

A Range Rover Sport erőtől duzzadó kiállásának, drámai hatású arányainak és rövid túlnyúlásainak köszönheti impozáns megjelenését. 23 colos keréktárcsák többféle kivitelben elérhetők. A jármű sziluettje összetéveszthetetlen.

EXKLUZÍV RÉSZLETEK

A Range Rover Sport Dynamic karakteres stíluselemeket alkalmaz. A modell karakterét és kiállását Satin Burnished Copper részletek, egyedi alsó lökhárítók és Matte Graphite feliratok teszik még erőteljesebbé.
STEALTH AND POWER

MODERN ANYAGOK

A fenntartható, modern luxus fogalmát újra alkotó környezet modern, technikai jellegű anyagokat - például könnyű UltrafabricsTMszövetet - alkalmaz, amelyek maximális minőséget és teljesítményt nyújtanak.

A TELJESÍTMÉNY ÚJ BAJNOKA

Az SV EDITION ONE különleges hangolású, 635 lóerős, ikerturbós mild hybrid motorjának lehengerlő teljesítményét innovatív 6D Dynamics felfüggesztés zabolázza meg. Az ultrakönnyű 23 colos karbonszálas keréktárcsák és karbon kerámia féktárcsák felszabadítják a legfejlettebb műszaki tartalommal bíró Range Rover Sport modell menetdinamikai képességeit.
MODELL FELFEDEZÉSE

STORMER PERFORMANCE CSOMAG

Tegye még sportosabbá a vezetés élményét a legújabb futómű-szabályozási technológiákkal.
FELFEDEZÉSE
DINAMIKUS LÉGRUGÓZÁS

DINAMIKUS LÉGRUGÓZÁS

Az új Range Rover Sport minden kivitele alapfelszereltségként kínálja a szabályozható dinamikus légrugózást. A rendszer navigációs adatok alapján előkészíti a járművet a közeledő útviszonyokra, míg a módosítható térfogatú légrugók közvetlenebb, kiegyensúlyozott vezethetőséget biztosítanak.
NYOMATÉKVEKTOR SZABÁLYOZÁS

NYOMATÉKVEKTOR SZABÁLYOZÁS

A fékvezérelt nyomatékvektor-szabályozási rendszer a legélesebb fordulókban is közvetlen, pontosan szabályozható kanyarvételi képességeket és irányíthatóságot biztosít. Az elektronikus vezérlésű differenciálmű és a jármű fékrendszere ívmenetben folyamatosan szabályozza a hajtóerő megosztását a négy kerék között.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

A rendszer minimálisra csökkenti az olyan, nem kívánatos karosszéria-mozgásokat, mint a kanyarodáskor jelentkező oldaldőlés, vagy az erőteljes fékezéskor előforduló térdeplés. Ehhez másodpercenként akár 500-szor ellenőriz több mint 100 paramétert, hogy pontosan meghatározza a szükséges reakciókat.
DYNAMIC LAUNCH

DYNAMIC LAUNCH

A Dynamic Launch funkció1 optimális sebességváltó-vezérlést és maximális nyomatékleadást biztosít, és ezzel a lehető legintenzívebb egyenes vonalú gyorsítást teszi lehetővé. Csak a Range Rover Sportnál.

ELEKTROMOS HYBRID

Lenyűgöző teljesítmény és meggyőző takarékosság, 50 kW-os egyenáramú gyorstöltéssel társítva. A megnövelt hatótávolságú Range Rover Sport plug-in elektromos hybrid (PHEV) akkumulátora nem egészen egy óra alatt 80 százalékra tölthető. 3,0 literes, hathengeres Ingenium benzinmotor, 160 kW-os villanymotor, számos választható üzemmód.

ELEKTROMOS HIBRID MŰSZAKI ADATOK

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

123 KM

WLTP. Várható tényleges hatótávolság: akár 96 km.

2 KIBOCSÁTÁS (MIN.)

15 g/km*

Zéró károsanyag-kibocsátás elektromos üzemmódban.

NYILVÁNOS TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

<60 PERC**

Egyenáramú gyorstöltővel nem egészen egy óra alatt 80 százalékra töltheti az akkumulátort.

OTTHONI TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

5 ÓRA**

7kW-os váltóáramú otthoni töltővel 100 százalékra.

DINAMIKUS LUXUS

AKTÍV ZAJCSILLAPÍTÁS

Nincs fontosabb az élvezetes utazásnál. Az új generációs aktív zajcsillapítás funkció fejlett audio-technológiák hálózatát alkalmazva szűri ki a nem kívánatos hangokat. A funkció a MeridianTM Signature audiorendszer része.‡

ÖSZTÖNÖS TECHNOLÓGIÁK

AMAZON ALEXA

Kérje meg Alexát,3 hogy kapcsoljon be zenét, indítson telefonhívást, vagy vezérelje otthoni okos eszközeit, miközben Ön a vezetésre összpontosít. A Land Rover Remote Skill jóvoltából akár otthonából kapcsolatot teremthet Range Rover Sport szabadidőjárművével.
HÁTSÓ MULTIMÉDIA RENDSZER

HÁTSÓ MULTIMÉDIA RENDSZER

Az utasok filmeket nézhetnek vagy játékkonzolt is csatlakoztathatnak, így egész úton gondoskodhat szórakoztatásukról. A két darab 11,4 colos, nagyfelbontású képernyőre okostelefon tükrözheti, illetve HDMI aljzaton keresztül hordozható készülékek is csatlakoztathatók.
ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

Az Online csomag tökéletes kapcsolódást biztosít, és hozzáférést kínál az olyan előre telepített alkalmazásokhoz, mint az Amazon Alexa vagy a Spotify. A vezeték nélküli szoftverfrissítés (SOTA) technológiának köszönhetően mindig naprakészen tarthatja járművét.
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

A vezeték nélküli telefontöltő segítségével könnyen töltheti kompatibilis okostelefonját, miközben rendezetten tartja az utasteret.
VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. A megújult kormánykerékről közvetlenül hozzáférhet a vezetőtámogató üzemmódokhoz.

DIGITÁLIS LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt digitális LED fényszórók éjjel még tökéletesebb megvilágítást biztosítanak, akár 500 méteren. Mindegyik lámpatest 1,3 millió digitális mikrotükröt tartalmaz, az adaptív fényszóró fényszórók a navigációs adatok alapján előre követik az út kanyarulatait.

KIVÉTELES MENET- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

TERRAIN RESPONSE

A Range Rover Sport Terrain Response 2 rendszerének hétféle választható terepüzemmódja segítségével a motor, a sebességváltó, a differenciálművek és a futóműrendszerek viselkedése pontosan a körülményekhez igazíthatók. A konfigurálható Terrain Response technológián keresztül testre szabhatók a jármű off-road rendszerei.
OFF-ROAD SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

OFF-ROAD SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Különösen nehéz terepviszonyok mellett - sárban, vizes füvön, jégen, havon vagy földúton - is lehetővé teszi állandó sebesség tartását. A világelső adaptív off-road sebességtartó automatika érzékeli a terepviszonyokat, és automatikusan úgy szabályozza a sebességet, hogy optimális tapadást és vezethetőséget biztosíthasson, mindenkor maximális kényelem mellett.
GÁZLÓMÉLYSÉG

GÁZLÓMÉLYSÉG

A Range Rover Sport akár 900 mm mély vízen képes átkelni.^ A 3D panoráma kamera részeként elérhető gázlómélység-érzékelő rendszer tájékoztat, ha a vízmélység megközelítette a maximálisan megengedett értéket. A szabályozó rendszer rossz látási viszonyok között is valós idejű tájékoztatást kínál.

SZÉLSŐSÉGES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TESZTELVE

A legkíméletlenebb környezetekben kellett képességeinek végső határán teljesítenie, az északi sarkkörtől a forró sivatagokig, a versenypályától a kemény terepig. A Range Rover Sport minden kihívásra készen áll.
SZÉLSŐSÉGES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TESZTELVE

JÁRMŰ SZEMÉLYRE SZABÁSA

Igazítsa személyes igényeihez Range Rover Sport modelljét: válasszon a rendelkezésre álló modellek, motorok és felszereltségi csomagok közül.

SV EDITION ONE

EGYEDI VAGY ELŐRE ÖSSZEÁLLÍTOTT KONFIGURÁCIÓK

Válasszon modellt, motort és felszereltségi csomagot, majd tegye teljesen egyedivé járművét a karosszériaszín, a keréktárcsák és az utastéri opciók széles kínálatából válogatva.

FEDEZZE FEL!

MODELLEK

MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Elbűvölő, dinamikus, határozott.
ÁTTEKINTÉS

ÁTTEKINTÉS

A Range Rover Sport a teljesítmény új szintjét kínálja.

*WLTP számadatok megtekintése.

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

** A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.

‡ Alapfelszerelés a Range Rover Sport SV EDITION ONE esetén
^ Mielőtt vízbe hajtana, ellenőrizze az útvonalat és a kijáratot.

1Plug-in elektromos hybrid modellként nem elérhető.
2A Panasonic megbízásából 2020-ban végzett Texcell kutatás. Az eredményeket a Panasonic bocsátotta rendelkezésünkre.
3Az Amazon Alexa és a Land Rover Remote Skill csak bizonyos piacokon elérhetők.
4Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com Inc. és leányvállalatai által bejegyzett védjegyek. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.

Az Apple CarPlay® az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android AutoTM a Google LLC. védjegye.

Az App Store az Apple Inc. védjegye.

A Google Play áruház a Google LLC védjegye.

A MeridianTM a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A TrifieldTM és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. bejegyzett védjegye