AZ ÚJ RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Innovatív felfüggesztése, fékrendszere és hajtáslánc-technológiái jóvoltából ez minden idők leggyorsabb, legdinamikusabb Range Rover Sport modellje. Noha az SV Edition One összes példányát lekötötték, érdemes még ma feliratkoznia, hogy a jövőben az elsők között értesíthessük más Range Rover Sport SV modellek érkezéséről.

NEM ISMER HATÁROKAT

Élvonalbeli innovációk, világelső technológiák. Jóval több egyszerű teljesítménynövelésnél.

FORMATERV

FORRADALMI MENETDINAMIKA

Kompromisszumot nem ismerő komfort mellett fejti ki csúcsteljesítményét. A 6D Dynamics légrugózási rendszer gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az oldaldőlést, az ágaskodást és a térdeplést. A szabadidőjárművek világában most elsőként alkalmazott, világelső technológia a Range Rover Sport SV EDITION ONE kifinomult felfüggesztése jóvoltából segít maximálisan kiaknázni a modell dinamikus képességeit.

ÉREZZE A HANGZÁST

Az új generációs, fedélzeti vibra-akusztikus technológia több érzékszervre ható zenei élményt biztosít, köszönhetően a piacvezető SUBPACTM platformnak. Az ultramodern test-és-lélek ülés (Body and Soul Seat, BASS) hat különböző Wellness programot kínál. Ne csak hallja: érezze is a zenét!
ENGEDJE SZABADJÁRA AZ SV TELJESÍTMÉNYÉT

ENGEDJE SZABADJÁRA AZ SV TELJESÍTMÉNYÉT

A kormánykeréken elhelyezett, megvilágított gombot megnyomva aktiválhatja az SV üzemmódot. A jármű felkészül: 15 mm-rel leülteti a futóművét. A gázreakciók közvetlenebbé válnak, a sebességváltó gyorsabban kapcsol, a kormányerő megnő, és intenzívebbé válik a kipufogóhang.
KARAKTERES HANGZÁS

KARAKTERES HANGZÁS

Az aktív kipufogórendszer nem csak az SV kivitelű, nagyteljesítményű járművekre jellemző, karakteres hangzásról gondoskodik, de a maximális teljesítménykifejtéshez elengedhetetlen, optimális hőgazdálkodásról is gondoskodik. A négy, karbonszálas kivitelű kipufogó végcsövet nemesacél keret díszíti.
ERŐTELJES, ROBBANÉKONY

ERŐTELJES, ROBBANÉKONY

A különlegesen hangolt, 635 lóerős, 4,4 literes V8-as ikerturbós benzinmotorral szerelt modell a valaha létezett legerősebb és leggyorsabb Range Rover. A motor késlekedés nélküli gázreakciókat és kivételes vezethetőséget kínál, csúcsteljesítményét minden eddiginél hatékonyabban adja le.

KÜLSŐ MEGJELENÉS

A tökéletes arányokat funkcionális szépséggel társító Range Rover Sport SV EDITION ONE kiállása eltökéltségről tanúskodik. Az aprólékosan kidolgozott aerodinamika optimális teljesítménykifejtést tesz lehetővé, míg az ültetett futómű az erőtől duzzadó, megingathatatlan esztétikumot helyezi a középpontba. Az SV üzemmód aktiválásakor még tovább csökken a hasmagasság, ami még inkább magával ragadó vezetési élményt eredményez.

PRÉMIUM ÉRZET

A belső tér kialakítása híven tükrözi az autó és vezetője közötti kapcsolatot: erőteljes, sportos karaktere kifinomultsággal és komforttal társul.
MODERN KOMFORT

MODERN KOMFORT

A könnyű szerkezetű üléseket Ultrafabrics anyaggal, valamintTM hulladékmentes 3D kötési eljárással előállított szövetanyaggal kárpitoztuk, ami a kor szelleméhez tökéletesen igazodó kényelmet és teljesítményt biztosít.
KÉZBEN TARTHATÓ ERŐ

KÉZBEN TARTHATÓ ERŐ

A kezébe adjuk a teljesítményt. A kormánykerék hangsúlyos hüvelykujj-támaszai és az innovatív, áttetsző kialakítású, megvilágított peremű váltófülek jóvoltából tökéletesen kézben tarthatja az autó irányítását. Az SV üzemmód gombját megnyomva felébresztheti a jármű szunnyadó teljesítményét, miközben az utasteret piros hangulatvilágítás ragyogja be.
PRECÍZEN KIDOLGOZOTT RÉSZLETEK

PRECÍZEN KIDOLGOZOTT RÉSZLETEK

Részletekbe menő kifinomultság. A Range Rover Sport SV EDITION ONE utasterének gyakran megérintett pontjai Black Ceramic kidolgozást kaptak: ennek tapintási érzete a luxusórák tökéletesen sima, gyémántszerű felületét idézi.

VÁLASSZA KI ÚJ RANGE ROVER SPORT SV MODELLJÉT

A Range Rover Sport SV EDITION ONE három ajánlott, karakteres színharmóniával rendelhető; mindegyik esetében egyedi típusjelzést találunk a középkonzolon, az első légterelőn, a küszöbbetéteken, valamint a talajmegvilágító fényekben.

CARBON BRONZE MATTE

Határozott kiállás. Exkluzív Carbon Bronze Matte karosszériaszín fényezett karbonszálas motorházfedéllel, 23 colos, Satin Grey kivitelű karbonszálas keréktárcsák, Cinder Grey / Ebony Ultrafabrics kárpitozás.TM interior.
ÉRTESÍTÉST KÉREK

A HATÁROKAT FESZEGETŐ INNOVÁCIÓK

Fáradhatatlanul törekszünk a kivételes megoldásokra. Ez hívta életre a Range Rover Sport SV modellt, amely innovációival soha nem látott formában dönti le a határokat.
A HATÁROKAT FESZEGETŐ INNOVÁCIÓK

FEDEZZE FEL!

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

A Range Rover Sport a teljesítmény új szintjét kínálja.
RANGE ROVER SPORT FELFEDEZÉSE

RANGE ROVER SPORT FELFEDEZÉSE

A vezetés új szintje.
RANGE ROVER SPORT MODELLEK

RANGE ROVER SPORT MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.