RANGE ROVER VELAR FELFEDEZÉSE

RANGE ROVER VELAR FELFEDEZÉSE

TÚLZÁSOK NÉLKÜLI DIZÁJN.

Range Rover Velar Reductive Design

PRECÍZIÓS RÉSZLETEK

A Range Rover Velar optimális arányairól az igényesen összeállított, kifinomult elemek - például a különböző ipari kivitelben elérhető, új kialakítású hűtőmaszk - gondoskodnak.
Range Rover Velar Reductive Design

LETISZTULT KIFINOMULTSÁG

Az új középkonzol letisztult kifinomultsága mellett bőséges tárolóhelyet és vezeték nélküli telefontöltési lehetőséget kínál.

FEJLETT TECHNOLÓGIÁK

ÚJ GENERÁCIÓS PIVI PRO

A díjnyertes Pivi Pro1 infotainment rendszer összes funkciója az új, ívelt, 11,4 colos központi érintőképernyőről vezérelhető. Ez letisztult, elegáns műszerfalat eredményez. A hangerő, a klímabeállítások és az ülés beállításai ösztönösen szabályozhatók.
MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

Magával ragadó hangélmény. A nagyteljesítményű MeridianTM Signature audiorendszer akár 23 hangszórója és 1300W-os erősítője révén hifi minőségű zenei élményt kínál.
ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

Az Online csomag2 tökéletes konnektivitást biztosít, és hozzáférést kínál az olyan előre telepített alkalmazásokhoz, mint az Amazon Alexa vagy a Spotify. A vezeték nélküli szoftverfrissítés (SOTA) technológiájának köszönhetően mindig anélkül naprakészen tarthatja járművét.
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

A vezeték nélküli telefontöltő segítségével könnyen töltheti kompatibilis okostelefonját, miközben rendezetten tartja az utasteret.
VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. A megújult kormánykerékről közvetlenül hozzáférhet a vezetőtámogató üzemmódokhoz.

MODERN FÉNYŰZÉS

PIHENTETŐ KÉNYELEM

A speciális kialakítású ülőpárnával szerelt, hatékonyabb megtámasztást biztosító ülések kényelmét elöl 20 irányú elektromos mozgatás, masszázsfunkció és vezető oldali ülésmemória, míg hátul motoros dőlésszög-szabályozás fokozza. Az első ülések fűthető és hűthető kivitelben is megrendelhetők.

VILLAMOSÍTOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

ELEKTROMOS HYBRID

A Range Rover Velar Plug-in Hybrid mindenből a legjobbat nyújtja: hibrid technológiája a 105 kW-os villanymotort Ingenium benzinmotorral társítja. Akár 65 kilométeres szabványos hatótávolsága aggodalmak nélküli elektromos közlekedést tesz lehetővé.**

HYBRID (PHEV) SPECIFIKÁCIÓK

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

65 km**

Várható tényleges hatótávolság: akár 51 km (WLTP.)

CO2 KIBOCSÁTÁS (MIN.)

38 g/km**

Zéró károsanyag-kibocsátás elektromos üzemmódban.

NYILVÁNOS TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

30 perc

Egyenáramú gyorstöltés 0-80%-ra mindössze 30 perc alatt

OTTHONI TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

2,5 ÓRA

Akár 100 százalék 7kW-os váltóáramú otthoni töltőrendszer használatával.

MAGABIZTOS MENET- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

JÁRMŰ SZEMÉLYRE SZABÁSA

KÜLÖNLEGES, MINT ÖN

Opciós csomagok és tartozékok széles választéka. Választható színek, keréktárcsák és tetőkivitelek. Ez az Ön Range Rover Velarja.

FEDEZZE FEL!

RANGE ROVER VELAR MODELLEK

RANGE ROVER VELAR MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

Kifinomult elegancia.
INNOVÁCIÓ

INNOVÁCIÓ

Technológia, a dizájn szolgálatában.

**A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. CO2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.

1A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

2A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

3A Panasonic megbízásából 2020-ban végzett Texcell kutatás. Az eredményeket a Panasonic bocsátotta rendelkezésünkre.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

Az Apple CarPlay® az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android AutoTM a Google LLC védjegye.

Az App Store az Apple Inc. védjegye.

A Google Play áruház a Google LLC védjegye.

A MeridianTM a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A TrifieldTM és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. bejegyzett védjegye