RANGE ROVER SPORT

MINDEN IDŐK LEGDINAMIKUSABB RANGE ROVERE
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

VÁLOGASSON HASZNÁLTAUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Land Rovert ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.

Sajtóvélemények

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

FORMATERV

FORMATERV

Sportos formai jegyeivel és erőteljes, izmos kiállásával a Range Rover Sport mindenkire mély benyomást tesz. Mindenütt letisztult, dinamikus, modern részletek uralkodnak, az új Range Rover Sport hűtőmaszktól kezdve a motorházfedél átdolgozott légcserélő légbeömlő nyílásain át a kifinomult, sportos könnyűfém keréktárcsák választékáig
LEGFONTOSABB JELLEMZŐK FELFEDEZÉSE
MENETTELJESÍTMÉNY

MENETTELJESÍTMÉNY

A nagyteljesítményű motorok egytől egyig lélegzetelállító menetteljesítményt nyújtanak. Az 5,0 V8 Supercharged kompresszoros benzinmotor az eddigieknél is nagyobb, 525 lóerős teljesítményt kínál, míg a fejlett Ingenium benzinmotor és a villanymotor összjátéka említésre méltó teljesítménnyel ruházza fel a Range Rover Sport PHEV modellt.
LEGFONTOSABB JELLEMZŐK FELFEDEZÉSE
TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA

Az elegáns Touch Pro Duo fedélzeti infotainment rendszer két 10 colos, nagyfelbontású érintőképernyőből áll. A Touch Pro Duo a színes head-up display kijelzővel, valamint a virtuális műszerfal kijelzővel együtt is használható: ilyenkor Ön párhuzamosan több funkciót tekinthet meg és kezelhet.
LEGFONTOSABB JELLEMZŐK FELFEDEZÉSE

FORMATERV

KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

KÜLSŐ FORMATERV MEGISMERÉSE

A tökéletes arányokkal rendelkező, izmos Range Rover Sport mindenhol figyelmet követel magának.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

ISMERJE MEG A BELSŐ TERET

A főúri kényelmet és páratlan funkcionalitást kínáló Range Rover Sport minden ízében vezetésre termett.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

LIMITÁLT SZÉRIÁK ÉS KÜLÖNLEGES JÁRMŰVEK

HSE SILVER

A HSE felszereltségi szintre épülő Range Rover Sport HSE Silver hangulatát Shadow Atlas külső optikai részletek teszik még sportosabbá. A beltérben alkalmazott színkombinációk és a prémium keréktárcsa-választék pedig tökéletesen testre szabottá teszik a vezetési élményt.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

MENETTELJESÍTMÉNY

RANGE ROVER SPORT PHEV

A hálózatról tölthető hybrid gépkocsi rendkívül kifinomult vezetési élményt, valamint a Range Rover Sporthoz méltó közúti és terepalkalmasságot kínál. A PHEV hajtáslánccal felszerelt Range Rover Sport álló helyzetből mindössze 6,3 mp alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 220 km/óra
PHEV FELFEDEZÉSE

TECHNOLÓGIA

TOUCH PRO DUO

A Touch Duo Pro dupla 10 colos, nagyfelbontású érintőképernyője lehetővé teszi, hogy például az egyik képernyőn a navigációs rendszert futtassa, míg a másikon azzal egyidejűleg más funkciókat (például a médiabeállításokat) kezeljen.
TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE

SOKOLDALÚSÁG

5+2 ÜLÉS

221 liter


Az alkalmi használatra* szolgáló, opciós harmadik üléssor révén akár heten is utazhatnak az autóban. A fenti folyadéktérfogati érték 162 literes száraz térfogatnak felel meg.

*A harmadik sori ülések olyan, idősebb gyermekek számára alkalmasak, akik a felnőtt biztonsági övet önmagában vagy ülésmagasítóval kiegészítve használhatják. Nem helyezhető ide olyan gyermekülés, amelyben nem a felnőtt biztonsági öv rögzíti a gyermeket. A csomagtartó kapacitása kisebb a plug-in hybrid modellek esetében. További részletekért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez.

Száraz térfogat: VDA-konform szilárd téglatestekkel (200 mm x 50 mm x 100 mm) mért térfogat.
Folyadéktérfogat: Az a térfogati érték, amit akkor kapnánk, ha folyadékkal töltenénk meg a csomagtartót.

A P400e modellvariáns esetében a csomagtartó kapacitása akár 79 literrel kisebb, a csomagtérpadló magassága 46 mm-rel nagyobb. További információkért kérjük, forduljon helyi Land Rover márkakereskedőjéhez.

ACTIVITY KEY

Sportoljon, kiránduljon felszabadultan, az indítókulcsot pedig hagyja nyugodtan az autóban. Az opciós Land Rover Activity Key karpánt strapabíró és teljesen vízálló, így Ön a legkülönfélébb olyan sportoknak hódolhat a kerékpározástól az úszásig, amelyeknél nem szerencsés magánál tartani az indítókulcsot
LEGFONTOSABB JELLEMZŐK FELFEDEZÉSE

KÉPESSÉGEK

FELFÜGGESZTÉS

A magabiztos, összeszedett menetképességekre a legmodernebb, elektronikus légrugózás teszi fel a koronát, amely kivételes artikulációs képességet, valamint kiemelkedő stabilitást eredményez. A Range Rover Sport SVR modellnél alkalmazott, dinamikus vezethetőségre és precízebb irányíthatóságra hangolt SVR sport futómű lélegzetelállító élményt kínál.
ÉRTESÍTÉST KÉREK

LAND ROVER GEAR - TARTOZÉKOK

A Land Rover Gear tartozékok segítségével bármikor saját ízléséhez alakíthatja, még tökéletesebbé teheti Range Rover gépkocsiját. Igazítsa személyes igényeihez azokkal a divatos, strapabíró, sokoldalú tartozékokkal, amelyeket az eredeti, gyári beépítésű szerelvényekkel azonos, magas minőségi elvárások szerint terveztünk, teszteltünk és gyártottunk.
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE

VÁLASSZON RANGE ROVER SPORT MODELLT

*2500 kg a P400e modellek esetében. 3000 kg az SVR és P300 modellek esetében.

A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO2-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel hazai Land Rover weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országában érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. A weboldalon megjelenített, InControl technológiára vonatkozó adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.