KÉNYELEM NYOLC FŐRE

Készen áll a közös kalandozásokra

HITELES DIZÁJN

Defender L663 130 25MY
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

KARAKTERES DIZÁJN

Magasra húzott motorházfedél, plasztikus hűtőmaszk, precízen kidolgozott részletek. A túlzások nélküli felületek kihangsúlyozzák a Defender modern, magával ragadó arányait.

FOKOZOTT KÉNYELEM

Amennyiben hét üléssel rendeli meg autóját, a második sorban két teljes értékű, saját kartámaszos, fűthető és hűthető ülés vár utasaira. A harmadik üléssoron még nagyobb lábtér és kényelmes beszállás teszi még kényelmesebbé az utazást.

OSZTÁLYA VEZETŐ TARTÓSSÁG

A Defendert a végletekig megtervezték és tesztelték szerte a világon, több mint 73 000 próbával 3,9 millió kilométeren, a dubai Big Redtől a nevadai Moab ösvényekig és egészen az északi sarkkörig.

TEREPEN ÉS ASZFALTON EGYARÁNT KOMFORTBAN

ASZFALTON IS KIFINOMULT

ASZFALTON IS KIFINOMULT

A Defender 130 légrugózási és Adaptive Dynamics rendszerei az út minőségéhez folyamatosan alkalmazkodva szabályozzák a tapadás mértékét, így biztosítva komfortos, mégis magával ragadó vezetési élményt. 
TEREPALKALMASSÁG 

TEREPALKALMASSÁG 

A kipörgésgátló rendszer gondoskodik arról, hogy a Defender 130 minden felületen a lehető leghatékonyabban jusson előre, míg a dinamikus stabilitás kontroll akkor lép közbe, ha megcsúszna egy vagy több kerék.
MINDENKI SZÁMÁRA OPTIMÁLIS 

MINDENKI SZÁMÁRA OPTIMÁLIS 

A konfigurálható Terrain Response rendszer előre meghatározott beállításai segítségével bármilyen tereppel megbirkózhat, és pontosan szabályozhatja a Defender 130 gázadását, kormányművét és kipörgésgátló rendszerét. 

DEFENDER TOUGH STORIES

Fedezze fel a Defender kategóriaelső tartósságát, feltartóztathatatlan menet- és terepképességeit, lényegre törő technológiáit!
DEFENDER TOUGH STORIES

FÓKUSZÁLT TECHNOLÓGIA

ÚJ GENERÁCIÓS PIVI PRO

Mindig kapcsolatban maradhat a díjnyertes Pivi Pro infotainment rendszerrel, amelynek 11,4 colos központi érintőképernyőjét játszi könnyedséggel kezelheti.

DRIVER ASSISTANCE

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. A megújult kormánykerékről közvetlenül hozzáférhet a vezetőtámogató üzemmódokhoz.
Egy férfi hídon vezeti a Defendert
MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

Koncertminőségű zenei élményben lehet része a 700W MeridianTM Surround audiorendszer jóvoltából, amely kristálytiszta magas és telt mély hangokkal tölti meg az utasteret.
ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

Az online csomag jóvoltából hozzáférhet Amazon Alexa és Spotify fiókjaihoz,3a rendszert vezeték nélküli szoftverfrissítés (SOTA) teszi mindig naprakésszé.
CLEARSIGHT VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

CLEARSIGHT VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

Ha mindhárom üléssor foglalt, a ClearSight belső visszapillantó tükör valós idejű videoképe jóvoltából ilyenkor is akadálytalanul tekintheti hátra.4
NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

Set the temperature and intensity of egyéni igényei szerint a légbefúvást: erre külön kezelőszervek szolgálnak mindhárom üléssoron.

ELLENÁLLHATATLAN TELJESÍTMÉNY

A 240 km/óra végsebességre képes Defender 130 V8 utolérhetetlen dinamizmust és magával ragadó vezetési élményt kínál.

UTASOK SZÁMA (MAX.)

8

CSOMAGTARTÓ MÉRETE*

2.516L*

0-100 KM/ÓRA

5,7SEC

SZABAD HASMAGASSÁG

293MM

DEFENDER 130

Tapasztalja meg az 500 lóerős, kompresszoros V8-as motor ellenállhatatlan teljesítményét!
DEFENDER 130

MINDEN RÉSZLETÉBEN SZEMÉLYRE SZABHATÓ

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK

A külső optikai kiegészítőktől az előre összeállított tartozékcsomagokig számtalan lehetőség áll rendelkezésére, hogy személyes elvárásaihoz igazítsa a Defender 130-ast.

FEDEZZE FEL!

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉGI ADATOK

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉGI ADATOK

Teljes modellválaszték és felszereltségek megtekintése.
DEFENDER 130 ÁTTEKINTÉS

DEFENDER 130 ÁTTEKINTÉS

Elég hely a feledhetetlen, közös kalandokhoz

*Folyadéktérfogat: Az a mennyiség, amennyi folyadékkal elvben fel lehetne tölteni a csomagtartót.

1A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
2A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
3Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.


Az autóban lévő funkciókat a vezetők csak akkor használhatják, ha biztonságosan megtehetik. A járművezetőknek gondoskodniuk kell arról, hogy mindenkor teljes mértékben uralják a járművet