FEDEZZE FEL
DEFENDER 130

FEDEZZE FEL<br>
DEFENDER 130

HITELES DIZÁJN

Defender L663 130 23.5MY
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

KARAKTERES DIZÁJN

Magasra húzott motorházfedél, plasztikus hűtőmaszk, precízen kidolgozott részletek. A túlzások nélküli felületek kihangsúlyozzák a Defender modern, magával ragadó arányait.

KIMAGASLÓAN TÁGAS.

Három üléssoron akár nyolc felnőttnek jut hely, és még a csomagjaik is beférnek. A harmadik és második üléssort lehajtva 1232*, illetve2516* literrelnövelhető a csomagtartó kapacitása.

TEREPEN ÉS ASZFALTON EGYARÁNT KOMFORTBAN

ASZFALTON IS KIFINOMULT

A Defender 130 légrugózási és Adaptive Dynamics rendszerei az út minőségéhez folyamatosan alkalmazkodva szabályozzák a tapadás mértékét, így biztosítva komfortos, mégis magával ragadó vezetési élményt.

DEFENDER 130 OUTBOUND

Még határozottabb megjelenés, feledhetetlen kalandokra méretezett csomagtartó.

HATÁROZOTT

A karosszéria színére fényezett pótkerék-burkolaton kívül a Defender 130 masszív cégérfelület mögé rejti a csomagtartót.

KATEGÓRIAELSŐ ROBUSZTUSSÁG

SZÉLSŐSÉGES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TESZTELVE

A Defendert a szélsőséges kihívásokra felkészülve fejlesztettük, és a világ legextrémebb pontjain teszteltük. A 3,9 millió kilométeres tesztprogram során több mint 73 ezer akadályt kellett leküzdenie, a dubaji Al Badayer homokdűnétől a Utah állambeli Moab környékén található sziklaösvényeken át az északi sarkkörig.

FÓKUSZÁLT TECHNOLÓGIA

ÚJ GENERÁCIÓS PIVI PRO

Mindig kapcsolatban maradhat a díjnyertes Pivi Pro infotainment rendszerrel, amelynek 11,4 colos központi érintőképernyőjét játszi könnyedséggel kezelheti.

DRIVER ASSISTANCE

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. A megújult kormánykerékről közvetlenül hozzáférhet a vezetőtámogató üzemmódokhoz.
Egy férfi hídon vezeti a Defendert
MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

Koncertminőségű zenei élményben lehet része a 700W MeridianTM Surround audiorendszer jóvoltából, amely kristálytiszta magas és telt mély hangokkal tölti meg az utasteret.
ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

Az online csomag jóvoltából hozzáférhet Amazon Alexa és Spotify fiókjaihoz,3a rendszert vezeték nélküli szoftverfrissítés (SOTA) teszi mindig naprakésszé.
CLEARSIGHT VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

CLEARSIGHT VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

Ha mindhárom üléssor foglalt, a ClearSight belső visszapillantó tükör valós idejű videoképe jóvoltából ilyenkor is akadálytalanul tekintheti hátra.4
NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS

Set the temperature and intensity of egyéni igényei szerint a légbefúvást: erre külön kezelőszervek szolgálnak mindhárom üléssoron.

ELLENÁLLHATATLAN TELJESÍTMÉNY

DEFENDER 130 V8

Felülmúlhatatlan teljesítmény. Az 500 lóerős, kompresszoros V8-as erőforrással felszerelt Defender 130 mind közül a legerősebb és a leggyorsabb: álló helyzetből 5,7 mp alatt  gyorsul 100 km/órára, míg az egyedülálló Terrain Response Dynamic program lenyűgöző mozgékonyságot eredményez.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

MŰSZAKI ADATOK

UTASOK SZÁMA (MAX.)

8

Három fix üléssorral

CSOMAGTARTÓ MÉRETE*

2,516 LITER

Az a térfogati érték, amit akkor kapnánk, ha folyadékkal töltenénk meg a csomagtartót.

0-100 KM/ÓRA

5,4 MÁSODPERC

0-100 km/óra 5,7 másodperc.

SZABAD HASMAGASSÁG

290 MM

Maximális szabad hasmagasság terepen.

MINDEN RÉSZLETÉBEN SZEMÉLYRE SZABHATÓ

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK

A külső optikai kiegészítőktől az előre összeállított tartozékcsomagokig számtalan lehetőség áll rendelkezésére, hogy személyes elvárásaihoz igazítsa a Defender 130-ast.

FEDEZZE FEL!

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉGI ADATOK

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉGI ADATOK

Teljes modellválaszték és felszereltségek megtekintése.
DEFENDER 90 ÁTTEKINTÉS

DEFENDER 90 ÁTTEKINTÉS

A Defender esszenciája.
DEFENDER 110 ÁTTEKINTÉS

DEFENDER 110 ÁTTEKINTÉS

Csomagoljon: bárhová eljuthat.
DEFENDER 130 ÁTTEKINTÉS

DEFENDER 130 ÁTTEKINTÉS

Elég hely a feledhetetlen, közös kalandokhoz

*Folyadéktérfogat: Az a mennyiség, amennyi folyadékkal elvben fel lehetne tölteni a csomagtartót.

A végsebesség 20 colos kerekek esetén 191 km/óra.

1A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
2Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét.
3A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
4Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.