RANGE ROVER SPORT STEALTH CSOMAGGAL

VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE MOST 2,99%-OS KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSSAL


AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN TERVEZVE ÉS A GYÁRTVA

Induló ár: 37 796 000 Ft

RANGE ROVER SPORT MODELLEK
MOST 37.990.000 FORINT LIMITÁLT INDULÓÁRON

Az ajánlat 2024. április 30-ig érvényes.
RANGE ROVER SPORT MODELLEK <br>MOST 37.990.000 FORINT LIMITÁLT INDULÓÁRON

2,99% kedvezményes finanszírozás minden range rover modellre

2,99% kedvezményes finanszírozás minden range rover modellre
Kiemelkedő, felvillanyozó teljesítmény, amely minden kihívással megbirkózik. Elektromos hibrid modelleink optimális üzemanyag-fogyasztást és még hosszabb tisztán elektromos (EV) hatótávolságot kínálnak.

range rover sport black edition:
teljesen fekete, teljesen egyedi

MOST 5 ÉV / 150.000 KM GARANCIÁVAL, ÉS AKÁR 2,99%-OS KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSSAL
range rover sport black edition: <br>teljesen fekete, teljesen egyedi

ZSIGERI, DRÁMAI, KOMPROMISSZUMOKTÓL MENTES

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING
"Erőteljes, dinamikus, modern, kifinomult … és ez csak a kezdet!"
Eric Brain, szerkesztő, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

ÚTTÖRŐ INNOVÁCIÓ

A fókuszált közúti menetteljesítményektől a legendás terepképességekig számos izgalmas és innovatív technológia gondoskodik arról, hogy a Range Rover Sport modell újraalkossa a sportos prémium fogalmát.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

STEALTH CSOMAG

Hozza a felszínre a Range Rover Sport sötét oldalát. Carpathian Grey karosszéria Satin védőfóliával, fekete díszítőelemekkel.

ELEKTROMOS HYBRID

Az akár 122 kilométeres szabványos elektromos hatótávolságot*2 és az egyenáramú gyorstöltés lehetőségét kínáló, megnövelt hatótávolságú plug-in elektromos hybrid (PHEV) modell erőteljes, felvillanyozó teljesítményt nyújt.

ELECTRIC HYBRID

INSPIRÁCIÓ

A tervezőink által igényesen összeállított javaslatok a sportos menetteljesítmények és a kifinomultság tökéletes egyensúlyát nyújtják - Önnek csak meg kell rendelnie.

A RANGE ROVER DIZÁJNJA INSPIRÁLTA

MODELLKÍNÁLAT

A sportos prémium szabadidőjármű műfajának megtestesülése. Kezdetnek válasszon a négy egyedi modell közül.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

A teljesítmény, az innováció és a dinamizmus szuverén egysége.
ÉRTESÍTÉST KÉREK

Satin kivitel

Mutassa magát új fényben. A Range Rover Sport Satin védőfóliájának felületén szétszóródik a fény, ami jellegzetes selyemfényű megjelenést eredményez amellett, hogy óvja a sérülésektől a karosszériát. Ötféle karosszériaszínben rendelhető.

SPILLWAY CHALLENGE

Tekintse meg, ahogy az új Range Rover Sport és Jessica Hawkins autós kaszkadőr együtt megbirkóznak az izlandi Kárahnjúkar vízerőmű gátjának túlfolyójával. Az autóra és pilótájára kíméletlen körülmények várnak: jég, sziklák és víz... Nagyon sok víz.
SPILLWAY CHALLENGE

 FELFEDEZÉSE

TELJESÍTMÉNY ÉS KIÁLLÁS

TELJESÍTMÉNY ÉS KIÁLLÁS

A túlzó sallangoktól mentes Range Rover Sport erőt, teljesítményt, dinamizmust sugall.
FOKOZOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

FOKOZOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

A magával ragadó közúti menetteljesítmények és a könnyed magabiztosság ösztönös vezethetőséget eredményeznek.
DINAMIKUS LUXUS

DINAMIKUS LUXUS

A dinamikus, sportos karakter és az elvárható legmagasabb szintű kifinomultság párosítása.
ÖSZTÖNÖS TECHNOLÓGIÁK

ÖSZTÖNÖS TECHNOLÓGIÁK

A luxus modern értelmezése a legújabb kényelmi és praktikus technológiákkal.

Ismerje meg a magyar szaksajtó véleményét az autóról

*WLTP értékek megtekintése. A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

1A várható tényleges hatótávolság akár 96 km.


Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.


A képes egy SV modell látható Carbon Bronze Matte fényezéssel (minden példány eladva, már nem rendelhető.) Az elérhetőségről érdeklődjön márkakereskedőjénél.