ÚJ DEFENDER OCTA

Az extrém teljesítmény mestere
A tökéletes Defender már úton van.

TÉNYLEG OLYAN KEMÉNY, AMILYENNEK LÁTSZIK.

Defender OCTA elülső fényszórók
Ez minden idők leggyorsabb és legerősebb Defender modellje 635 lóerős V8-as mild hibrid motorral és 6D Dynamics légrugózással, amely bármilyen felületen, bármilyen körülmények között kiemelkedően teljesít.

Defender Család

Nincs lehetetlen. Ismerje meg a teljes Defender modelválasztékot és specifikációkat.
Defender 90 110 130 bemutatása az indulási fázisban

A Pivi és InControl funkciók, opciók, harmadik féltől származó szolgáltatások és elérhetőségük a piac függvénye - a helyi piacon való elérhetőségről és a teljes körű feltételekről érdeklődjön Land Rover kereskedőjénél. A mobilhálózati kapcsolat nem mindenhol garantálható.


Az InControl technológiával kapcsolatban megjelenített információk és képek, beleértve a képernyőket vagy epizódokat is, a kiválasztott opciók függvényében szoftverfrissítések, verzióellenőrzés és egyéb rendszer/vizuális változások tárgyát képezik.


A járművezetők csak akkor használhatnak minden járműbe épített funkciót, ha az számukra biztonságos. A járművezetőknek biztosítaniuk kell, hogy mindig teljes mértékben uralják a járművet.


Off-road epizódok erre kialakított pályán, teljes hozzájárulással.


A kihívást jelentő off-road vezetés teljes körű képzést és tapasztalatot igényel. Sérülés-és kárveszélyt jelent. Soha ne vezessen a képességeit meghaladóan.


Mindig ellenőrizze az útvonalat, a felszínt, a talajt és a kijáratot, mielőtt fagyott terepre lépne.


A frissítésekhez hálózati kapcsolatra lesz szükség.