FEDEZZE FEL

DISCOVERY SPORT
<h3><b>FEDEZZE FEL</h3> DISCOVERY SPORT

SOKOLDALÚNAK TERVEZTÜK

TÁGAS FÉRŐHELYEK

Akár hét ülésével és a kategória legtágasabb első padlókonzoli tárolórekeszével1a Discover Sport az egész családot stílusosan, kényelmesen szállítja kalandról kalandra.
BÁRMIVEL MEGBIRKÓZIK

BÁRMIVEL MEGBIRKÓZIK

Az akár 2500 kg legnagyobb vontatható tömeg* révén a Discovery Sport bármit elvontat, a lakókocsitól a lószállító utánfutóig.
SEMMIT NEM KELL OTTHON HAGYNIA

SEMMIT NEM KELL OTTHON HAGYNIA

Tetőbox, kerékpárok vagy bármi más: a tető 75 kg-os dinamikus terhelhetősége jóvoltából bármit magával vihet.

KÉSZEN ÁLL A KÖVETKEZŐ KALANDRA

RETTENTHETETLEN DIZÁJN

A Discovery jellegzetes, hatszögletű motívumaival ellátott Gloss Black küszöbök és Gloss Black hűtőmaszk mellé a karosszéria színére fényezett lökhárító védőlemezek, valamint Narvik Gloss Black Discovery motorházfedél-felirat társul.

ÖSZTÖNÖSEN KEZELHETŐ FUNKCIÓK

Az új, lebegő, 11,4 colos, ívelt Pivi Pro képernyőről minden funkció kényelmesen vezérelhető.2 Az új sebességváltó kar könnyedén kezelhető, és pontos visszajelzést ad.

ÖSZTÖNÖS TECHNOLÓGIÁK

MAXIMÁLIS KAPCSOLATBAN

Késlekedés nélkül indulhat minden családi kaland, köszönhetően a Pivi Pro2 infotainment rendszernek. A feladatok 90 százaléka két érintésből elérhető az új, lebegő, 11,4 colos ívelt érintőképernyőről.
UTASTÉRI LEVEGŐTISZTÍTÁS

UTASTÉRI LEVEGŐTISZTÍTÁS

A Discovery Sport a kategória legkifinomultabb légminőség-szabályozó rendszerét kínálja:1a Cabin Air Purification Plus rendszer megszűri és megtisztítja az utastéri levegőt a portól és a mikroorganizmusoktól, miközben ellenőrizi a CO2-2 szintet, biztosítva az utasok jó általános közérzetét.
ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

Az egész család élvezheti az online szolgáltatások széles körét, az Amazon Alexától kezdve a felhő kapcsolaton át az Apple CarPlay® okostelefon-integrációig.7 Opcióként mobil adatcsomagos WiFi hotspot is rendelhető. A Land Rover Remote Skill8 jóvoltából a távolból vezérelheti járművét.
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

A vezeték nélküli töltő3 és kapcsolódási megoldások segítségével könnyen töltheti kompatibilis okostelefonját, miközben rendezetten tartja az utasteret.
DRIVER ASSISTANCE

DRIVER ASSISTANCE

Egyszerűbbé teszi a vezetést. A vezető asszisztencia csomag olyan, ösztönösen kezelhető funkciókat tartalmaz, mint az adaptív sebességtartó automatika vagy a hátulsó ütközés-felügyelet.

MÉG CSEKÉLYEBB ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

PLUG-IN ELEKTROMOS HYBRID

Az átlagos napi használat több mint 90 százalékában tisztán elektromos üzemben közlekedhet.9. A plug-in elektromos hybrid (PHEV) modell képes tisztán elektromos üzemben, zéró károsanyag-kibocsátással közlekedni; lemerült akkumulátora mintegy 30 perc alatt 80 százalékra tölthető.‡ egyenáramú gyorstöltő segítségével.

ELEKTROMOS HIBRID MŰSZAKI ADATOK

WLTP ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

61 km**

A várható tényleges hatótávolság akár 47 km.

CO2 KIBOCSÁTÁS (MIN.)

33 g/km**

Zéró károsanyag-kibocsátás elektromos üzemmódban.

NYILVÁNOS TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

30 perc

Egyenáramú gyorstöltés 0-ról 80%-ra 30 perc körül.

OTTHONI TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

2 ÓRA 12 PERC

Akár 100% 7kW-os váltóáramú otthoni töltőrendszer használatával.

MAGABIZTOS MENET- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

ALKALMAZKODÓ TECHNOLÓGIÁK
OPTIMÁLIS TAPADÁS ÉS ERŐÁTVITEL

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

KÜLÖNLEGES, MINT ÖN

Opciós csomagok és tartozékok széles választéka. Választható színek, keréktárcsák és tetőkivitelek. Ez az Ön Range Rovere.

FEDEZZE FEL!

MODELS

MODELS

Teljes modellválaszték megtekintése.
ÁTTEKINTÉS

ÁTTEKINTÉS

Tegye teljessé az élményeket a Discovery Sport szabadidőjárművel.

**WLTP számadatok megtekintése
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

Folyadéktérfogat: Az a térfogati érték, amit akkor kapnánk, ha folyadékkal töltenénk meg a csomagtartót.

  • A vontatás jelentős mértékben befolyásolja az elektromos hatótávolságot.

A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.

1Versenytársak limitált körével végzett összehasonlítás, érvényes 2023. március 3-án.

2A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

3Csak kompatibilis okostelefonok esetén.

4Egyes piacokon csak hővisszaverő üveggel együtt rendelhető. A navigációs útba igazítás csak Pivi Pro megrendelése esetén jelenik meg a szélvédőn.

5Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba. Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét. Helyi szabályozásoktól függően.

6A ClearSight Ground View a 3D panoráma kamera képét használja. Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét. Helyi szabályozásoktól függően.

7Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

8A Land Rover Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Land Rover Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

9Az átlagos napi futásteljesítményt (51 km) a Discovery Sport járművek InControl rendszeréből 2019 és 2022 között, 30 globális piacon gyűjtött adatok alapján számítottuk ki. Teljesen feltöltött akkumulátor esetén.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.