DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

A SOKOLDALÚ KOMPAKT SZABADIDŐJÁRMŰ MOSTANTÓL AKÁR PLUG-IN HIBRID HAJTÁSLÁNCCAL
KONFIGURÁTOR

KÜLSŐ FORMATERV

A Discovery Sport merész módon értelmezi újra a Discovery génjeit.

Kattintson az interaktív élményért

BELSŐ KIALAKÍTÁS

A Discovery Sport belső tere olyan sokoldalú, ahogy Ön szeretné.

PRÉMIUM ANYAGHASZNÁLAT

PRÉMIUM ANYAGHASZNÁLAT

Személyes ízlése szerint válasszon a gazdag szín- és kárpitkínálatból, amely bőrmentes alternatívákat is magában foglal. Ötféle dekoráció közül válogatva teheti még karakteresebbé az autó belső terét.
PIHENTETŐ ÜLÉSEK

PIHENTETŐ ÜLÉSEK

A Discovery Sport ülései tetszetősek és rendkívül kényelmesek. A második sori ülések külön kérésre hosszirányban eltolhatók, támlájuk szöge állítható, így minden eddiginél rugalmasabban rendezheti be a belső teret. Válasszon DuoLeather, Windsor bőr vagy Luxtec és Suedecloth kárpitozást, és merüljön el a legapróbb részletekbe menő kidolgozás szépségében.
INTELLIGENS TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK

INTELLIGENS TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK

Legyen szó bevásárló táskákról, bőröndökről vagy egy egész sportcsapat felszereléséről, a kategóriaelső csomagtér könnyedén megbirkózik minden szállítási feladattal. Az utastérben alkalmazott, ötletes tárolási megoldások pedig a személyes apróságok biztonságos szállításáról gondoskodnak.

KIEMELT RÉSZLETEK

Sokoldalúság

Sokoldalúság

Az eredendően sokoldalú belső tér dinamikus 5+2 üléselrendezésével a modern, aktív életvitel minden kihívásának megfelel.
TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA

Találjon rá a keresett funkciókra és tartalmakra anélkül, hogy elveszne a bonyolult menürendszerekben. A Discovery Sport Pivi Pro1 szórakoztató rendszerének ösztönösen kezelhető érintőképernyős felülete hatékonyabb, élvezetesebb használatot tesz lehetővé.
KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

A Discovery Sport legendás közúti- és terepképességeinek köszönhetően a legkeményebb kihívásokkal is könnyedén megbirkózik. A Discovery Sport minden területen meggyőzően teljesíti, a lenyűgöző vontatási képességektől a könnyed terepalkalmasságig.

VÁLASSZON MODELLT

Fedezze fel a dizájn, a teljesítmény és a technológia sokoldalú kombinációját.

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

A Discovery Sport ezen letisztult átiratával stílusosan vághat neki a következő családi kalandnak.
DISCOVERY SPORT S

DISCOVERY SPORT S

A Discovery Sport S külső megjelenését 18 colos Style 5075 könnyűfém keréktárcsák teszik még vonzóbbá, a lágy DuoLeather kárpitozású belső térben Pivi Pro1, valamint mobil adatelőfizetéssel kiegészített online csomag2 fokozza az élményeket.
DISCOVERY SPORT SE

DISCOVERY SPORT SE

A Discovery Sport SE optimális vezetési élményt nyújt, a karakteres nappali világítással kiegészített, prémium LED fényszóróktól a MeridianTM audiorendszerig, az aktív holttér-támogatás csomagtól az adaptív sebességtartó automatikáig.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

A sportos hangvételű Discovery Sport R-Dynamic S tetszetős 18 colos Style 5074 könnyűfém keréktárcsákat, puha tapintású DuoLeather kárpitozást, valamint magas szintű online kapcsolódási élményt kínál, köszönhetően a Pivi Pro1 rendszernek, valamint a mobil adatelőfizetéssel kiegészített online csomagnak2.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

A még egyedibb Discovery Sport R-Dynamic SE különleges külső és belső stíluselemein túl MeridianTM audiorendszert, valamint aktív holttér-támogatás csomagot is kínál.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

A Discovery Sport R‑Dynamic alapfelszereltségén túlmenően a HSE kivitel 20 colos, Diamond Turned kidolgozású, kontrasztos Gloss Dark Grey részletekkel díszített Style 5089 könnyűfém keréktárcsákat, valamint 14 irányban elektromosan mozgatható első üléseket kínál, vezető oldali memóriával.
URBAN EDITION

URBAN EDITION

A Discovery Sport Urban Edition dinamikus formai részleteivel hívja fel magára a figyelmet. Az öt különböző karosszériaszínben elérhető modellt 18 colos Style 5075 könnyűfém keréktárcsákkal és Shadow Aluminium dekorelemekkel szerelték fel.

PLUG-IN HYBRID TECHNOLÓGIÁVAL IS ELÉRHETŐ

A Discovery Sport Plug‑in Hybrid városi ingázásra éppúgy tökéletes választás, mint családi kalandokra. A modellel tisztán elektromos üzemben, károsanyag-kibocsátás nélkül is közlekedhet; akkumulátora egyenáramú gyorstöltővel is tölthető.

FEDEZZE FEL

KIEMELT RÉSZLETEK

KIEMELT RÉSZLETEK

Közúti- és terepképességek, páratlan sokoldalúsággal társítva.
DISCOVERY SPORT MODELLEK

DISCOVERY SPORT MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

Tegye egyedivé saját Discovery Sport modelljét.

††WLTP értékek megtekintése.

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

1Az online navigáció szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
2A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.