CASTROL EDGE PROFESSIONAL

A LAND ROVER ÁLTAL KIZÁRÓLAG JAVASOLT KENŐANYAG

NAGY TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE

Minden Land Rover erőforrást Castrol kenőanyaggal töltenek fel. Jó ötlet tehát, hogy járműve hosszú, kalandos élete során végig ugyanebben a legmagasabb színvonalú gondoskodásban részesüljön.

A LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐ KERESÉSE
A LAND ROVER AJÁNLÁSÁVAL

A Castrol több mint 11 éve a Land Rover hivatalos kenőanyag-beszállítója. A két vállalat szoros együttműködésben, kifejezetten a Land Rover járművek speciális igényeit szem előtt tartva, közösen fejlesztett ki egy egész termékcsaládot.

SZOROS EGYÜTTMŰKÖDÉS

Az együttműködés keretében a Castrol Professional kenőanyagokat a fejlesztési fázisban széles körben teszteljük. Ezzel egyszerre fejlesztjük mindkét technológiát, így érve el kimagasló teljesítményt, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és mérsékelt CO2-kibocsátást.

A TITÁN EREJÉVEL

A Castrol EDGE Professional TITANIUM FSTTM technológiája kétszer ellenállóbbá teszi az olajfilmet. Ennek köszönhetően az olaj első számú versenytársánál akár 45 százalékkal hatékonyabban akadályozza meg a fémfelületek érintkezését, így biztosítva a Land Rover felhasználók által elvárt, kimagasló teljesítményt.

VILÁGÚJDONSÁG

A Castrol EDGE Professional a világ első, tanúsítottan CO2-semleges motorolaja. A vállalat szénlábnyomát csökkentő erőfeszítések keretében 2014-ben világszerte 200 000 tonna CO2-kibocsátást semlegesített a Castrol. A gyártási folyamatban esetleg fennmaradó CO2-emissziót változatos projektek anyagi támogatásával ellentételezi a Castrol, a kenyai erdőtelepítéstől kezdve a kínai tiszta elektromos energia termelésen át az Új-Kaledóniában felépített szélfarmokig.

A LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐ KERESÉSE
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben