ONLINE SZERVIZ ELŐJEGYZÉS

FOGLALJON ONLINE IDŐPONTOT A LAND ROVER MÁRKASZERVIZBE.

SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
EREDETI ALKATRÉSZEK
Land Rovere maradjon 100 százalékban Land Rover. Eredeti gyári alkatrészeinkre egytől egyig 24 hónapos garancia érvényes, így Ön magabiztosan kalandozhat tovább.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
ONLINE SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
Foglaljon online időpontot a Land Rover márkaszervizbe. Írja be járműve adatait, adja meg a márkakereskedést, és válassza ki a szervizlehetőségeket. Ezután válasszon a rendelkezésre álló dátumok és időpontok közül. Előjegyzését e-mailben visszaigazoljuk.
SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
UTÁNGYÁRTOTT EREDETI ALKATRÉSZEK
Az új és utángyártott eredeti alkatrészek között egyetlen különbség van csupán: az áruk. Az utángyártott eredeti alkatrészek akár 50 százalékkal kedvezőbb áron vásárolhatók meg.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
SZERVIZTÖRTÉNET MEGTEKINTÉSE
Mindössze néhány kattintással hozzáférhet Land Rover gépjárműve online szerviztörténetéhez. Nem kell papír alapú dokumentumokat gyűjtögetnie: mi mindent egy helyen megőrzünk Önnek.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
VISSZAVÉTEL ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS
Vállaljuk, hogy az élettartamuk végére ért gépjárművekre vonatkozó európai jogszabályokkal összhangban visszavesszük az előírásoknak megfelelő járműveket és indítóakkumulátorokat.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
GUMIABRONCSOK
Kifejezetten a Land Rover járművekhez kiválasztott, kifejlesztett és tesztelt abroncsokat kínálunk járművéhez, hogy az minden helyzetben, minden évszakban, minden terepen tökéletesen helyt álljon.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL
A Land Rover márkakereskedői hálózata a legteljesebb mértékben tisztában van az üzleti felhasználók változatos elvárásaival és igényeivel. Szolgáltatások széles körével igyekszünk úgy kielégíteni igényeit, hogy a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülöznie járművét.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
EREDETI VETERÁN ALKATRÉSZEK
Világszerte több ezer ügyfél veterán Land Rover járművét látjuk el Eredeti Land Rover Alkatrészekkel, így ügyfeleink idősebb Land Rover járművei is a legmagasabb színvonalú szervizszolgáltatásban és alkatrészminőségben részesülhetnek.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
CASTROL
A Land Rover és a Castrol által közösen kifejlesztett kenőanyagok minden körülmények között a legtöbbet hozzák ki járművéből. A Land Rover ezért kizárólag a Castrol EDGE Professional olajokat ajánlja.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
AdBlue®
Az AdBlue® egy különleges dízel kipufogógáz-kezelő folyadék (DEF). A speciális adalékanyag által lehetővé tett szelektív katalitikus reakció mérsékli a káros anyagok kibocsátását, és lehetővé teszi, hogy a dízelmotoros Land Rover járművek teljesítsék az igen szigorú Euro 6-os emissziós előírásokat.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
KÖTELEZŐ SZERVIZ

A kifejezetten Önnek, az Ön járművéhez kidolgozott, egyedi kötelező szerviz csomagok segítségével minden eddiginél egyszerűbben tarthatja csúcsformában Land Roverét.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
ADBLUE® FELTÖLTÉS

A szervizperiódus félidejében aktuális feltöltés során a gyártó által ajánlott szintre töltjük fel az AdBlue® adalékanyagot, függetlenül a rátöltendő folyadék mennyiségétől*. Amennyiben Land Rover Kötelező Szerviz csomagot vásárolt, helyi márkakereskedője ingyenesen feltölti járműve AdBlue tartályát. A feltételekről alább tájékozódhat.

KERESKEDŐ KERESÉSE

*Amikor az AdBlue® szint egy adott szintre csökken, értesítés jelenik meg az információs felületen. Ilyenkor a lehető leghamarabb töltse fel az AdBlue®-tartályt. Az AdBlue®-tartály feltöltéséhez vegye fel a kapcsolatot Land Rover márkakereskedőjével / márkaszervizével.
Szükség esetén a Land Rover márkakereskedésekben / márkaszervizekben beszerezhető, cseppmentes újratöltő flakonokból is feltöltheti AdBlue®-tartályát. Az átlagos AdBlue®-fogyasztás 800 km /1 liter. A fogyasztás azonban a vezetési stílustól, az időjárástól és az útminőségtől függően nagy mértékben változhat.


Az AdBlue® a Verband der Automobilindustrie e. V. (VDA, Német Autóipari Szövetség) bejegyzett védjegye

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben