EREDETI LAND ROVER ALKATRÉSZEK

AZ EREDETI LAND ROVER ALKATRÉSZEKET ÚGY TERVEZTÜK, TESZTELTÜK ÉS GYÁRTOTTUK, HOGY A LEGJOBB TELJESÍTMÉNYT KÍNÁLJÁK.

A LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐ KERESÉSE
EREDETI LAND ROVER KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Annak, aki átlagos utakon közlekedik, az átlagos kerekek is megfelelnek.
Ön azonban Land Roverrel jár. Ezért a könnyűfém keréktárcsák terén is a legkiválóbb minőséget érdemli.

TERHELHETŐSÉG
Az alumínium-szilícium ötvözetből készült keréktárcsák optimális terhelhetőséget és tartósságot biztosítanak. Minden egyes keréktárcsát megröntgenezünk, így a mikroszkopikus repedéseket is kiszűrhetjük.
TARTÓSSÁG
Keréktárcsáinkat először is 12 héten át tartó, dinamikus korróziós tesztnek vetjük alá. Ezt követően ellenőrizzük, hogy ellenállnak-e a maró folyadékoknak - a fékfolyadéknak, az üzemanyagnak és a tisztítószereknek. Végezetül egy 1000 órán át tartó sószórásos teszt következik. Ehhez képest a kontinentális telek enyhék és kíméletesek.
KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG
Keréktárcsáink geometriáját és kiegyensúlyozottságát a legszigorúbb normák szerint határozzuk meg. Az eredmény: kompromisszumokat nem ismerő közúti és terepalkalmasság.
BIZTONSÁG
A fizikai inga ütközési vizsgálat a keréktárcsák leggyengébb és legerősebb pontjain szimulálja a járdaszegélynek ütközést. A szerkezeti vizsgálat a keréktárcsa optimális biztonsági és ütéselnyelő képességét ellenőrzi, így szavatolva a jármű és az utasok biztonságát.
EREDETI LAND ROVER FÉKEK

Az eredeti Land Rover féktárcsák és fékbetétek a legszélsőségesebb körülmények között is helyt állnak, a Death Valley pokoli forróságától kezdve a kíméletlen észak-skandináv telekig. Akár 12 hónapon át tervezzük és fejlesztjük fékrendszereinket, majd újra és újra teszteknek vetjük alá őket.

EREDETI FÉKEK
TESZTEKEN BIZONYÍTOTT TELJESÍTMÉNY

Az eredeti Land Rover fékeknek a vezető autógyártók nagyteljesítményű gyártmányaihoz kidolgozott, szabványos AMS fékerővesztési teszten is bizonyítaniuk kell. A tesztjárművet a legrövidebb időn belül 96 km/óra sebességre gyorsítják, majd onnan maximális fékerővel állóra fékezik. Ezt a folyamatot szünet nélkül 12 alkalommal ismétlik meg, ellenőrizve, hogy a fokozott igénybevétel során csökken-e a fékerő.

EREDETI LAND ROVER KIPUFOGÓRENDSZER
OPTIMÁLIS HANGZÁS MINDEN MENETHELYZETBEN

A teljesítmény és a kifinomultság közötti optimális egyensúlyt nyújtó, eredeti Land Rover kipufogórendszereket a Land Rover magas elvárásai szerint hangolják be, és több mint 1000 órán át tartó, szigorú vizsgálatoknak vetik alá. Az eredmény: kiemelkedő teljesítmény, kedvező üzemanyag-fogyasztás. A kiemelkedő minőségű anyagok akár a 700°C hőmérsékletnek is ellenállnak.

EREDETI LAND ROVER OLAJSZŰRŐK
HOGYAN<br>ÓVJUK EGYÜTT<br>LAND ROVERÉT?

Fejlesztésük során az eredeti Land Rover olajszűrőket több ezer órányi motortesztnek, majd szélsőséges klímaviszonyok között végzett, több tízezer kilométernyi, intenzív járműtesztnek vetjük alá.

Ha betartja az előírt csereperiódust, és minden alkalommal eredeti Land Rover olajszűrőt használ, hozzájárulhat járműve egészének és alkatrészeinek maximális minőségéhez, tartósságához és üzembiztosságához.

A LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐ KERESÉSE
UTÁNGYÁRTOTT EREDETI ALKATRÉSZEK

Az új és utángyártott eredeti alkatrészek között egyetlen különbség van csupán: az áruk. Az utángyártott eredeti alkatrészek akár 50 százalékkal kedvezőbb áron vásárolhatók meg.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben