LAND ROVER JAVÍTÁSOK

LAND ROVER JAVÍTÁSOK KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN, EREDETI ALKATRÉSZEK FELHASZNÁLÁSÁVAL

TOVÁBBI RÉSZLETEK
JAVÍTÁSOK

A munkát a legmagasabb elvárások szerint, eredeti alkatrészek felhasználásával, a Land Rover gyári módszereit követve végzik el magasan képzett munkatársaink márkaszervizeinkben.
A legkülönfélébb javítási munkákat vállaljuk, a legapróbb karcolásoktól a szerkezeti helyreállításokig.
Az általunk végzett munkára minden esetben hivatalos Land Rover garancia vonatkozik, amiről a javítás elvégzését követően tanúsítványt adunk ki.

EREDETI GYÁRI ALKATRÉSZEK

Hogy járműve a javítást követően is ugyanolyan kifinomult és robusztus legyen, mint a balesetet megelőzően, kizárólag eredeti gyári alkatrészeket használunk fel.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
MAGASAN KÉPZETT SZERELŐK

A Land Rover műszaki oktatóközpontjában alaposan felkészítjük szerelőinket, így mindenki másnál jobban értenek a Land Rover gépkocsikhoz. Felkészültségüket folyamatosan ellenőrizzük, új és régi járműveken egyaránt, így Ön biztos lehet abban, hogy autóját hozzáértő kezek között tudhatja.

ALUMÍNIUM-SPECIALISTÁK

A Land Rover az alumínium járműkarosszériák első számú szakértője a világon. Bízza gondjainkra autóját, és a legkiválóbb minőségben javítjuk ki annak alumínium szerkezeti és karosszéria-elemeit. Fokozott ellenálló-képessége, csekély tömege és kiemelkedő szerkezeti szilárdsága révén az alumínium jelentősen mérsékli a jármű egész élettartamára vetített környezeti hatását.

ONLINE SZERVIZ ELŐJEGYZÉS

Foglaljon online időpontot a Land Rover márkaszervizbe.

SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben