LAND ROVER KITERJESZTETT GARANCIA
VISSZALÉPÉS A GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS OLDALRA
MEGHOSSZABBÍTOTT NYUGALOM

Amikor gyártói garanciája a végéhez közeledik, kössön speciális Land Rover kiterjesztett garanciát, amely a továbbiakban is a jól ismert előnyöket kínálja.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
GARANCIAFELTÉTELEK
A GARANCIA TARTALMA

A Kiterjesztett garancia a vásárlástól számított akár 10 éven / 160 000 kilométeren keresztül gondoskodik Land Rover járművéről. A kiterjesztett garancia a legtöbb gyári beépítésű alkatrész mechanikus vagy elektromos jellegű meghibásodására, valamint ezekből fakadó bizonyos hibákra érvényes. A kilométer-korlátozás nélküli kiterjesztett garancia hatálya alatt benyújtott kárigények összesített értéke nem haladhatja meg a jármű eredeti vételárát. A garancia műszaki vizsga szervizbiztosítást is tartalmaz.

TOVÁBBI ELŐNYÖK

A kiterjesztett garancia hatálya alatt visszaigényelheti a Land Rover jármű javításának idejére bérelt autó bérleti költségeit. A garanciális időszakban a garancia az Egyesült Királyságon kívül is érvényes (akár 60 napon keresztül). Amennyiben járművét eladja, a garancia átruházható az új tulajdonosra. Ha Land Rover járművére még a hároméves gyártói garancia vonatkozik, vegye fel a kapcsolatot Land Rover márkakereskedőjével, aki tájékoztatja, hogyan érvényesíthető a gépkocsira a kiterjesztett garancia. Minden további előnyről és szolgáltatásról a felhasználási feltételekből tájékozódhat.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
KALANDOK, KOCKÁZAT NÉLKÜL

Egy Land Roverrel szinte bárhová eljuthat, különleges garanciánknak köszönhetően pedig a legizgalmasabb kalandokat is bevállalhatja.

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS
A kifejezetten Land Rover ügyfelek számára kidolgozott Land Rover asszisztencia szolgáltatásnak és gyári garanciáknak* köszönhetően nem kell többé aggódnia.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
ALKATRÉSZEK ÉS TARTOZÉKOK
A garancia a Land Rover hivatalos szervizközpontokban vagy Land Rover hivatalos alkatrész-forgalmazónál vásárolt eredeti alkatrészekre és tartozékokra vonatkozik, és azok ingyenes javítását vagy cseréjét teszi lehetővé.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
FESTETT FELÜLETEKRE ÉS KORRÓZIÓRA VONATKOZÓ GARANCIA
A Land Roverek a legszélsőségesebb körülmények között is helyt állnak, ám ha vigyázunk rájuk, ragyogó megjelenésüket is megőrizhetjük. A Land Rover hivatalos szervizközpontjai a garancia hatálya alatt, ingyenesen kijavítják vagy kicserélik a korrodált karosszériaelemeket, illetve fényezési hibákat.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Felhasználási feltételek

*A garancia hatálya alá nem tartozó tételek
A Land Rover garanciája pont olyan robusztus, mint a típusai, ám nem vonatkozhat mindenre. Ilyen kivételnek számítanak például a normál karbantartás vagy javítás során állításra vagy cserére szoruló alkatrészek. Ugyancsak nem érvényes a garancia, amennyiben a javítás vagy csere az alábbi okok miatt válik szükségessé:

- Normál kopás és elhasználódás
- A Land Rover előírt karbantartási periódusainak és folyamatainak be nem tartásából eredő, nem megfelelő gondozás
- Nem megfelelő üzemanyag betöltése (pl. benzin gázolaj helyett)
- A Land Rover által nem jóváhagyott (vagy azokkal nem egyenértékű minőségű) alkatrészek vagy folyadékok használata
- Hanyagságból, balesetből vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő károk
- A jármű egészének vagy részeinek nem engedélyezett módosítása (a Land Rover műszaki specifikációin kívül eső átalakítások)

További kivételek:
A Land Rover garancia nem terjed ki a garancia hatálya alá eső károkból vagy meghibásodásokból közvetlenül vagy közvetve fakadó, Önt vagy másokat érintő kényelmetlenségekre, meg nem valósult utazásokra, időveszteségre stb.

Kiterjesztett garancia kizárólag a gyártói garancia időtartama alatt vásárolható.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben