EREDETI LAND ROVER ALKATRÉSZEK

AZ EREDETI LAND ROVER ALKATRÉSZEKET ÚGY TERVEZTÜK, TESZTELTÜK ÉS GYÁRTOTTUK, HOGY A LEGJOBB TELJESÍTMÉNYT KÍNÁLJÁK.
EREDETI LAND ROVER ALKATRÉSZEK

EREDETI LAND ROVER KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Annak, aki átlagos utakon közlekedik, az átlagos kerekek is megfelelnek.
Ön azonban Land Roverrel jár. Ezért a könnyűfém keréktárcsák terén is a legkiválóbb minőséget érdemli.

TERHELHETŐSÉG

Az alumínium-szilícium ötvözetből készült keréktárcsák optimális terhelhetőséget és tartósságot biztosítanak. Minden egyes keréktárcsát megröntgenezünk, így a mikroszkopikus repedéseket is kiszűrhetjük.

TARTÓSSÁG

Keréktárcsáinkat először is 12 héten át tartó, dinamikus korróziós tesztnek vetjük alá. Ezt követően ellenőrizzük, hogy ellenállnak-e a maró folyadékoknak - a fékfolyadéknak, az üzemanyagnak és a tisztítószereknek. Végezetül egy 1000 órán át tartó sószórásos teszt következik. Ehhez képest a kontinentális telek enyhék és kíméletesek.

KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG

Keréktárcsáink geometriáját és kiegyensúlyozottságát a legszigorúbb normák szerint határozzuk meg. Az eredmény: kompromisszumokat nem ismerő közúti és terepalkalmasság.

BIZTONSÁG

A fizikai inga ütközési vizsgálat a keréktárcsák leggyengébb és legerősebb pontjain szimulálja a járdaszegélynek ütközést. A szerkezeti vizsgálat a keréktárcsa optimális biztonsági és ütéselnyelő képességét ellenőrzi, így szavatolva a jármű és az utasok biztonságát.

EREDETI LAND ROVER FÉKEK

Az eredeti Land Rover féktárcsák és fékbetétek a legszélsőségesebb körülmények között is helyt állnak, a Death Valley pokoli forróságától kezdve a kíméletlen észak-skandináv telekig. Akár 12 hónapon át tervezzük és fejlesztjük fékrendszereinket, majd újra és újra teszteknek vetjük alá őket.

TESZTEKEN BIZONYÍTOTT TELJESÍTMÉNY


Az eredeti Land Rover fékeknek a vezető autógyártók nagyteljesítményű gyártmányaihoz kidolgozott, szabványos AMS fékerővesztési teszten is bizonyítaniuk kell. A tesztjárművet a legrövidebb időn belül 96 km/óra sebességre gyorsítják, majd onnan maximális fékerővel állóra fékezik. Ezt a folyamatot szünet nélkül 12 alkalommal ismétlik meg, ellenőrizve, hogy a fokozott igénybevétel során csökken-e a fékerő.

EREDETI LAND ROVER KIPUFOGÓRENDSZER

EREDETI LAND ROVER OLAJSZŰRŐK

HOGYAN
ÓVJUK EGYÜTT
LAND ROVERÉT?


Fejlesztésük során az eredeti Land Rover olajszűrőket több ezer órányi motortesztnek, majd szélsőséges klímaviszonyok között végzett, több tízezer kilométernyi, intenzív járműtesztnek vetjük alá.

Ha betartja az előírt csereperiódust, és minden alkalommal eredeti Land Rover olajszűrőt használ, hozzájárulhat járműve egészének és alkatrészeinek maximális minőségéhez, tartósságához és üzembiztosságához.
A LEGKÖZELEBBI KERESKEDŐ KERESÉSE