MAGÁVAL RAGADÓ SZEMÉLYISÉG

Karizmatikus személyiségével példát mutat a világnak.

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

MAGÁVAL RAGADÓ DIZÁJN

A Range Rover meghatározó stíluselemeihez: a lebegő tetőlemezhez és a folytonos övvonalhoz új, elegáns, háromdimenziós hűtőmaszkot társít az Evoque. Az új Pixel LED fényszórók jellegzetes, határozott fényrajzolatot biztosítanak.

RÉSZLETEKBE MENŐ, APRÓLÉKOS KIDOLGOZOTTSÁG

A Range Rover Evoque Dynamic első és hátsó lökhárítójának Graphite Atlas kidolgozású alsó része magára irányítja a figyelmet. A modell kifinomult megjelenésére 21 colos, Gloss Dark Grey kivitelű, Diamond Turned kontrasztos kidolgozású könnyűfém keréktárcsák teszik fel a koronát.

MAGÁVAL RAGADÓ ESZTÉTIKUM

A finom kidolgozású hátsó lámpatestek modern fénykaraktere és "szuperpiros" LED-es világítása a központi zár aktiválásakor, illetve oldásakor új animációval nyűgöz le.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

MEGNYUGTATÓ KÖRNYEZET

A Range Rover Evoque pihentető, túlzásoktól mentes belső terében új kialakítású középkonzolt találunk, új, határozott tapintású váltókarral, lebegő 11,4 colos, ívelt üvegű érintőképernyővel, valamint kibővített tárolási lehetőségekkel.

KIFINOMULT ANYAGHASZNÁLAT

A gondosan összeválogatott opciók között olyan prémium anyagokkal találkozhatunk, mint a jellegzetes halszálka rombusz mintázatú Windsor bőr, a bőrmentes Ultrafabrics™ perforált, Ebony árnyalatú kivitele, vagy a különleges tapintású, modern hatású Kvadrat™ gyapjúkeverék.

KIEMELKEDŐEN IGÉNYES RÉSZLETEK

Az új Moonlight Chrome dekor kontrasztos megjelenést eredményez: ezzel a kifinomult, visszafogott részlettel a kormánykeréken, a középkonzolon, valamint a légbeömlők keretein, illetve azok szabályozó csúszkáján találkozhatunk.

MAKULÁTLAN KIDOLGOZÁS

A még hatásosabb megjelenést szolgálják a gondosan összeválogatott belső tér jellegzetes tematikái dekorelemei. Válassza a modern, technikai jellegű dizájnt, vagy a finom tapintású, valódi természetes anyagokat, és tökéletes lesz az összhang.

ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

ÚJ GENERÁCIÓS PIVI PRO

A díjnyertes Pivi Pro1 infotainment rendszer összes funkciója az új, ívelt, 11,4 colos központi érintőképernyőről vezérelhető. A felülmúlhatatlanul kényelmes és praktikus használat érdekében a hangerő, a klímaberendezés és az ülésállítás kezelőszervei mindig azonnal elérhetők.
AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Az Alexa hangvezérelt asszisztens segítségével3 könnyedén vezérelheti a jármű főbb funkcióit. Szóbeli parancsokkal irányíthat mindent, a navigációs rendszerből a médialejátszóig - de akár otthoni okos eszközeit is.
FEJLETT TECHNOLÓGIA

FEJLETT TECHNOLÓGIA

PIVI PRO1 A vezeték nélküli szoftver-frissítéssel harmonikusan együttműködik,4így a Range Rover Evoque fedélzeti technológiái folyamatosan egyre tökéletesebbek lesznek. A What3words navigációs funkció három kulcsszavas úticél-meghatározó rendszere pontos helymeghatározást tesz lehetővé.
TÖKÉLETES KAPCSOLÓDÁS

TÖKÉLETES KAPCSOLÓDÁS

Soha nem fog lemerülni: az utastér számos pontján USB-C töltőaljzatok találhatók, így az utasok kapcsolatban maradhatnak a külvilággal. A vezeték nélküli töltőrendszer pedig segít rendben tartani az utasteret.
VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. A megújult kormánykerékről közvetlenül hozzáférhet a vezetőtámogató üzemmódokhoz.

UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PLUSZ

A Discovery Sport a kategória legkifinomultabb légminőség-szabályozó rendszerét kínálja:5 a Range Rover Evoque utastéri légtisztító rendszer plusz rendszere jó közérzetet biztosít, ráadásul folyamatosan méri és szabályozza a CO2-2 szintet, valamint PM2.5 szűrővel tartja távol2 a porszemcséket.

VILLAMOSÍTOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

ELEKTROMOS HYBRID

A Range Rover Evoque plug-in elektormos hybrid (PHEV) mindenből a legjobbat nyújtja: hibrid technológiája a 80 kW-os villanymotort Ingenium benzinmotorral társítja. Az akár 62 kilométeres hivatalos hatótávolság jóvoltából az átlagos napi használat során tisztán elektromos üzemben közlekedhet.**.

ELEKTROMOS HIBRID MŰSZAKI ADATOK

WLTP HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

62 km**

Várható tényleges hatótávolság: akár 48 km.

CO2 KIBOCSÁTÁS (MIN.)

31 g/km**

Zéró károsanyag-kibocsátás elektromos üzemmódban.

NYILVÁNOS TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

30 perc

Egyenáramú gyorstöltés 0-ról 80%-ra 30 perc körül.

OTTHONI TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

2 ÓRA 12 PERC

Akár 100%-ra 7 kW-os váltóáramú otthoni töltőrendszer használatával.

MENET- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

ALKALMAZKODÓ TECHNOLÓGIÁK

Minden helyzetben magabiztos előrejutást biztosít az intelligens összkerékhajtás és a fékvezérelt nyomatékvektor-szabályozás. A Range Roverekre jellemző menet- és terepképességeket olyan úttörő technológiák emelik magasabb szintre, mint az All-Terrain Progress Control vagy a Terrain Response 2.

OPTIMÁLIS TAPADÁS ÉS ERŐÁTVITEL

Ha lejtőn kell elindulnia, a hegymenet-vezérlő asszisztens megakadályozza, hogy visszaguruljon. A borulásgátló funkció (RSC) és a a dinamikus stabilitás-szabályozás (DSC) jobb menetalkalmasságot biztosít csúszós felületen (füvön, havon vagy jégen), míg az utánfutó stabilitás asszisztens vontatás során ügyel a kiegyensúlyozott, magabiztos vezethetőségre.

FEDEZZE FEL!

RANGE ROVER EVOQUE MODELLKÍNÁLAT |

RANGE ROVER EVOQUE MODELLKÍNÁLAT |

Teljes modellválaszték megtekintése.
ÁTTEKINTÉS

ÁTTEKINTÉS

Ismerje meg a Range Rover Evoque-ot.

**WLTP számadatok megtekintése.


A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.

1A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

23D panoráma kamera. Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét. Helyi szabályozásoktól függően.

3Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó szöveges és grafikus elemek az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. További termékekre, illetve beüzemelésre lehet szükség. Kompatibilis okostelefonok esetén. Az online kapcsolódás a független szolgáltatói platformok elérhetőségétől függ, illetve előfizetéshez kötött.

4Csak kompatibilis okostelefonok esetén. Az egyes piacokon elérhető mobilhálózatok, a lefedettség és az ügyfélfiók függvényében. Mobil adat- vagy wifi kapcsolat szükséges. A vezeték nélküli szoftverfrissítés funkció a vezető jóváhagyását igényli, a szolgáltatás a hálózati kapcsolat függvényében, és csak bizonyos piacokon elérhető.

5Versenytársak limitált körével végzett összehasonlítás, érvényes 2023. március 3-án.

6Az átlagos napi futásteljesítményt (48 km) a Range Rover Evoque járművek InControl rendszeréből 2019 és 2022 között, 30 globális piacon gyűjtött adatok alapján számítottuk ki. Teljesen feltöltött akkumulátor esetén.