ÚJ RANGE ROVER VELAR

MŰSZAKI ADATOK
ÚJ RANGE ROVER VELAR
VELAR
D200 AWD AUTO (204 PS) MHEV
S

S

D200 AWD AUTO (204 PS) MHEV

MENETTELJESÍTMÉNYEK
Végsebesség (km/óra) 210
Gyorsulás (mp) 0-100 km/óra 8,2
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS
HAJTÁSLÁNC
TÖMEGEK
VONTATÁS
TETŐTERHELÉS
MÉRETEK
FEJTÉR
LÁBTÉR
CSOMAGTARTÓ MÉRETE
GÁZLÓMÉLYSÉG
FORDULÓKÖR

FEDEZZE FEL!

RANGE ROVER VELAR MODELLEK

RANGE ROVER VELAR MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
ELEKTROMOS HYBRID

ELEKTROMOS HYBRID

Fenntartható és kifinomult.

**WLTP számadatok megtekintése
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

±A feltüntetett számadatok a hivatalos gyártói mérésekből kiszámított NEDC értékek. Az értékek a környezettől és a vezetési stílustól függően változhatnak. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A tényleges értékek eltérhetnek

‡Acélrugókkal szerelt modellek esetén a végsebesség 210 km/óra.
‡‡Villanymotorral kombinálva.
△75 kg-os vezetővel, folyadékokkal feltöltve, üzemanyagszint 90%-on.
▲Folyadékokkal feltöltve, üzemanyagszint 90%-on.
✧Száraz térfogat: VDA-konform szilárd téglatestekkel (200 mm x 50 mm x 100 mm) mért térfogat. A tetőkárpitig mért térfogat. A csomagtartó elrendezése és a maximális kapacitás a jármű specifikációitól (modell és hajtáslánc), valamint a piactól függően eltérhet.
✦Folyadéktérfogat: Az a térfogati érték, amit akkor kapnánk, ha folyadékkal töltenénk meg a csomagtartót. A tetőkárpitig mért térfogat. A csomagtartó elrendezése és a maximális kapacitás a jármű specifikációitól (modell és hajtáslánc), valamint a piactól függően eltérhet.
⬨Elektronikus légrugózás megrendelése esetén.

A tömegadatok alapkivitelű modellekre értendők. Az opciós tartozékok növelik a jármű tömegét.