HUMANITÁRIUS SEGÍTŐK AKCIÓBAN

TEREPEN A VÁLSÁG ÉVÉBEN.

Az olasz Vöröskereszt munkatársainak a Defenderre esett a választása, amikor a Covid-19 járvány miatti lezárások és a hideg, csapadékos tél még nehezebbé tették a római hajléktalanok életét.   


A segítők főtt étellel, meleg ruházattal és orvosi eszközökkel töltötték meg vöröskeresztes Defender 110-esüket. A várost járták, és segítséget nyújtottak azoknak, akik kapualjakban vagy üzletek bejáratánál húzták meg magukat.  


A római hajléktalanok támogatásán túl számtalan további módon segítette a Defender a helyi Vöröskereszt munkáját abban az évben, amely világszerte soha nem látott feladatok elé állította a jótékonysági szervezeteket.


Az ihletadó humanitárius szolgálatok három földrészen léptek akcióba a válság idején, hogy természeti katasztrófákkal, Covid korlátozásokkal és egészségügyi vészhelyzetekkel birkózzanak meg.

Az ausztrál Vöröskereszt helyreállítási programja több mint 36 ezer embernek segített a pusztító bozóttüzek után. A Defenderek segítségével gyakorlati oktatásban részesítették a lakosságot azzal kapcsolatban, hogy hogyan birkózhatnak meg jövőbeli vészhelyzetekkel, és pszichológiai támogatást biztosítottak azok számára, akiknek a pandémia idején karanténszállásra kellett vonulniuk.


A mexikói Vöröskereszt életmentő oktatást biztosított azoknak az elszigetelt közösségeknek, akikhez csak nehezen és lassan juthatnának el a mentőszolgálatok. A Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei naponta 400 kilométert tettek meg úttalan utakon, hogy életmentő ismereteket és elsősegélynyújtó felszerelést juttassanak célba.

Az Egyesült Királyságban Defenderek szállítottak élelmiszercsomagokat azoknak, akik a Covid idején nehezen megközelíthető helyeken szigetelték el magukat. Emellett személyes védőfelszereléseket biztosítottak Skócia szárazföldi részén, és közreműködtek az oltóanyagok országos terítésében.  


Mindeközben a Vöröskereszt nagy-britanniai munkatársai szokásos feladataikról sem feledkeztek meg: tűzesetekhez, téli viharkárokhoz, árvizekhez riasztották őket.  


A JLR összesen 267 darab Defendert és egyéb járművet bocsátott azok részére, akik a Covid-19 elleni országos küzdelemben vettek részt.

FEDEZZE FEL!

DEFENDER 110

DEFENDER 110

Csomagoljon: bárhová eljuthat. Opciós harmadik sori ülések, felülmúlhatatlan menet- és terepképességek.
A VÖRÖSKERESZT SZAKÉRTŐI ÁLTAL TESZTELVE

A VÖRÖSKERESZT SZAKÉRTŐI ÁLTAL TESZTELVE

Mindenütt készen állunk a humanitárius szervezetek támogatására.