VÁLSÁGHELYZETBEN MINDENÜTT ELÉRJÜK AZ EMBEREKET

70 ÉVE EGYÜTT DOLGOZUNK
Világszerte millióknak segítünk felkészülni, reagálni és talpra állni.

HUMANITÁRIUS PARTNEREK 1954 ÓTA

A Defender, a Brit Vöröskereszt és az IFRC (A Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetsége) 1954 óta dolgoznak együtt: ez a világ egyik legrégebben fennálló jótékonysági együttműködése. Partneri kapcsolatunkon keresztül a közösség erejét, felkészültségét és kitartását erősítjük világszerte.

ALKALMAZOTT JÁRMŰVEK


450+

Több mint 450, kiemelkedő menet- és terepképességekkel rendelkező járművel járulunk hozzá ahhoz, hogy a Vöröskereszt sorsfordító támogatást tudjon biztosítani.

ELÉRT ORSZÁGOK


50+

Globális együttműködésünkre a legsúlyosabb válságokban is lehetett számítani. Az élelmiszerhiánytól kezdve a fegyveres konfliktusokon át a klímaváltozásig.

MEGMENTETT ÉLETEK


2 millió +

A katasztrófavédelem és -megelőzés, az egészségügy és a higiénia területén végzett munkánk, valamint a veszélyeztetett csoportok támogatása révén.

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS IDŐTARTAMA


70 év

Együttműködésünk évtizedei során számtalan változással és kihívással kellett szembenéznünk, ám mindvégig kitartottunk, hogy segíthessünk a rászorulókon.

TEREPEN

A KIRÁLYNŐ DEFENDERE AKTÍV SZOLGÁLATBAN

Annak az egyedi Defender 130-asnak a története, amelyet a Királynő platina jubileumának tiszteletére a Brit Vöröskeresztnek adományoztunk.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

GLOBÁLIS HATÁS

Válság idején a határokon túl biztosítanak életmentő segítségnyújtást és támogatást, így segítve a világ sérülékeny közösségeit.

DUBAJ
OLASZORSZÁG
MEXIKÓ
AUSZTRÁLIA
Partnereinkkel közösen milliókhoz jutottunk el világszerte, hogy segítsünk nekik felkészülni és reagálni a vészhelyzetekre, és támogassuk talpra állásukat.
Nena Stoiljkovic
Az IFRC globális kapcsolatokért, diplomáciáért és digitalizációért felelős főtitkár-helyettese


TOVÁBBI RÉSZLETEK

EGYÜTT NAGYSZERŰ DOLGOKRA VAGYUNK KÉPESEK

DEFENDER 130

Szabadság, mindenkinek. Nyolc ülés, a felfedezések közös élményéért.
FEDEZZE FEL