OTTHONI TÖLTŐ TELEPÍTÉSE

OTTHONI TÖLTŐ TELEPÍTÉSE

TÖKÉLETES TÖLTÉS

A szakember által telepített otthoni töltőrendszer - más néven fali töltőbox - kínálja a lehető leggyorsabb, legkényelmesebb megoldást járműve töltésére.

Mielőtt megvásárolná járművét, ajánlott partnereink segítenek Önnek ellenőrizni, hogy otthonában megfelelőek-e a körülmények a töltőrendszer telepítésére. A telepítést olyan szempontok befolyásolhatják, mint az ingatlan építési éve, a magánterületen lévő, privát parkolóhely rendelkezésre állása, vagy a megfelelő elektromos hálózat.

TELEPÍTÉS NÉGY EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

1. VÁLASSZON SZOLGÁLTATÓT

1. VÁLASSZON SZOLGÁLTATÓT

A fali töltőbox telepítésének első lépéseként helyi Land Rover kereskedője segít Önnek megfelelő partnert keresni.
2. TÖLTSE KI AZ ALKALMASSÁGI KÉRDŐÍVET

2. TÖLTSE KI AZ ALKALMASSÁGI KÉRDŐÍVET

Rövid felmérésünk arra szolgál, hogy a szolgáltató megállapíthassa, alkalmas-e az Ön otthona fali töltőbox telepítésére. Olyan általános követelményeknek kell megfelelni, mint a zárt helyen található, privát parkolóhely, vagy a megfelelő elektromos hálózat.
3. A TELEPÍTÉS DÁTUMÁNAK KIJELÖLÉSE

3. A TELEPÍTÉS DÁTUMÁNAK KIJELÖLÉSE

Választott szolgáltatójával közösen határozzák meg a telepítés dátumát. Ez előzze meg a jármű átadásának időpontját. Amennyiben Ön a töltő telepítéséhez kapcsolódóan kormányzati támogatásra jogosult, ezt szolgáltatója fogja megigényelni az Ön nevében.
4. TÖLTÉS: ELSŐ LÉPÉSEK

4. TÖLTÉS: ELSŐ LÉPÉSEK

Amint elérkezik a telepítés napja, szolgáltató partnerünk felszereli a fali töltőboxot, és átbeszéli Önnel a töltésre vonatkozó alapvető tudnivalókat.

AJÁNLOTT OTTHONI TÖLTÉSI
PARTNEREK

A hiánytalan töltési opciókról és
rövid határidős telepítésekről tájékozódjon helyi Land
Rover kereskedőjénél. Itt megismerkedhet az otthoni töltőrendszerek (fali
töltőbox) telepítésére ajánlott partnereink szolgáltatásaival.
AJÁNLOTT OTTHONI TÖLTÉSI <br> PARTNEREK

BEKÖTÖTT KÁBELLEL SZERELT ÉS KÁBEL NÉLKÜLI FALI TÖLTŐBOXOK

Számos szolgáltatónál választhat a fixen bekötött és leválasztható kábellel szerelt fali töltőboxok között.

A fixen bekötött kábellel szerelt töltőboxok esetében Ön kényelmesen csatlakoztathatja járművét a töltőegységre. A kábel nélküli töltőboxok ezzel szemben az autó saját kábelével használhatók, így rugalmasabb töltési lehetőségeket kínálnak.
BEKÖTÖTT KÁBELLEL SZERELT ÉS KÁBEL NÉLKÜLI FALI TÖLTŐBOXOK

TÖLTSÖN MÉG TAKARÉKOSABBAN, CSÚCSIDŐN KÍVÜL

Járművét egész éjszakára csatlakoztassa a töltőre: ez nem csupán leegyszerűsíti a töltést, de ebben az időszakban számos elektromos szolgáltató esetében jelentősen kedvezőbb áron, illetve akár fenntartható forrásból származó elektromos energiával töltheti elektromos járművét.

A Land Rover InControl okostelefonos alkalmazásban beállíthatja a töltés pontos időpontját és időtartamát.1.
TÖLTSÖN MÉG TAKARÉKOSABBAN, CSÚCSIDŐN KÍVÜL

AZ ELEKTROMOS ÉS ELEKTROMOS HIBRID MODELLEK FELFEDEZÉSE

TÖLTÉS

TÖLTÉS

Derítsen ki mindent, amit járműve otthoni vagy nyilvános töltéséről tudnia kell, a töltés időtartamától kezdve a megtakarításokig.
NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK HASZNÁLATA

NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK HASZNÁLATA

Töltse úti céljánál autóját: nyújtsa meg a hatótávolságot, ha szükséges. Derítse ki, hol nyílik erre lehetősége, és hogyan fizethet a szolgáltatásért?

1Csak kompatibilis okostelefonok esetén. Elérhetősége a független szolgáltatói platformok elérhetőségétől, valamint a mobil jelerősségtől függ.