GARANCIA ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

GARANCIA ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

GARANCIA ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS ÁTTEKINTÉSE

A kifejezetten Land Rover ügyfelek számára kidolgozott asszisztencia szolgáltatásnak és gyári garanciáknak* köszönhetően nem kell többé aggódnia.

GYÁRTÓI GARANCIA

GYÁRTÓI GARANCIA

Újonnan vásárolt Land Rover járművére kilométer-korlátozás nélkül, öt éven át érvényes gyártói garancia és három év asszisztencia szolgáltatás érvényes. A Land Rover hivatalos szervizközpontjai ingyenesen kijavítják vagy kicserélik az esetleges gyártási hibás alkatrészeket.
KITERJESZTETT GARANCIA

KITERJESZTETT GARANCIA

Miután letelik az ötéves gyártói garancia, a Land Rover kiterjesztett garanciával gondoskodhat autója védelméről és saját nyugalmáról. A javításokat képzett Land Rover szerelők végzik, eredeti Land Rover alkatrészek felhasználásával.
FESTETT FELÜLETEKRE ÉS KORRÓZIÓRA VONATKOZÓ GARANCIA

FESTETT FELÜLETEKRE ÉS KORRÓZIÓRA VONATKOZÓ GARANCIA

A Land Roverek a legszélsőségesebb körülmények között is helyt állnak, ám ha vigyázunk rájuk, ragyogó megjelenésüket is megőrizhetjük. A Land Rover hivatalos szervizközpontjai a garancia hatálya alatt, ingyenesen kijavítják vagy kicserélik a korrodált karosszériaelemeket, illetve fényezési hibákat.
ALKATRÉSZ ÉS TARTOZÉK GARANCIA

ALKATRÉSZ ÉS TARTOZÉK GARANCIA

A garancia a Land Rover hivatalos szervizközpontokban vagy Land Rover hivatalos alkatrész-forgalmazónál vásárolt eredeti alkatrészekre és tartozékokra vonatkozik, és azok ingyenes javítását vagy cseréjét teszi lehetővé.
ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

Az ötéves gyártói garancia első 3 évében a nap 24 órájában, az év 365 napján rendelkezésre áll asszisztencia szolgáltatásunk, legyen bár műszaki meghibásodásról, defektről vagy balesetről.

KÁRBEJELENTÉS

Kárigényét egyszerűen bejelentheti: vegye magához szervizkönyvét, és keresse fel hivatalos szervizközpontját. Ott rendszerint azonnal el is végzik a javításokat. Előfordulhat azonban, hogy egyes javításokra engedélyt kell kérniük a Land Rovertől.

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

Bármely helyzetben rendelkezésére áll Jaguar Land Rover Országúti Segélyszolgálatunk Európa-szerte. Ennek feltétele, hogy járműve érvényes Jaguar Land Rover garanciával rendelkezzen. A Jaguar Land Rover 0-24 órás segélyszolgálat elérhetősége a hét bármely napján: +36 1 345 1754

Felhasználási feltételek

*A garancia hatálya alá nem tartozó tételek
A Land Rover garanciája pont olyan robusztus, mint a típusai, ám nem vonatkozhat mindenre. Ilyen kivételnek számítanak például a normál karbantartás vagy javítás során állításra vagy cserére szoruló alkatrészek. Ugyancsak nem érvényes a garancia, amennyiben a javítás vagy csere az alábbi okok miatt válik szükségessé:

- Normál kopás és elhasználódás
- A Land Rover előírt karbantartási periódusainak és folyamatainak be nem tartásából eredő, nem megfelelő gondozás
- Nem megfelelő üzemanyag betöltése (pl. benzin gázolaj helyett)
- A Land Rover által nem jóváhagyott (vagy azokkal nem egyenértékű minőségű) alkatrészek vagy folyadékok használata
- Hanyagságból, balesetből vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő károk
- A jármű egészének vagy részeinek nem engedélyezett módosítása (a Land Rover műszaki specifikációin kívül eső átalakítások)

További kivételek:
A Land Rover garancia nem terjed ki a garancia hatálya alá eső károkból vagy meghibásodásokból közvetlenül vagy közvetve fakadó, Önt vagy másokat érintő kényelmetlenségekre, meg nem valósult utazásokra, időveszteségre stb.

Kiterjesztett garancia kizárólag a gyártói garancia időtartama alatt vásárolható.