VEZETÉK NÉLKÜLI SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

VEZETÉK NÉLKÜLI SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

MINDIG KAPCSOLATBAN, MINDIG NAPRAKÉSZEN

Legmodernebb technológiáinak köszönhetően Land Roverja a távolból frissíthető, akárcsak egy okostelefon. A vezeték nélküli szoftverfrissítés technológia révén mindig naprakészen várja az indulást. A Land Rover beépített mobil adatkapcsolatán keresztül automatikusan és ingyenesen letölthető a legfrissebb szoftver. A frissítést pedig nem szükséges azonnal végrehajtani: akár két hétre előre is beállíthatja a rendszerfrissítést, ahogy Önnek a leginkább megfelel.

HOGYAN TELEPÍTSE A SZOFTVERFRISSÍTÉSEKET?

1. LÉPÉS – FRISSÍTÉS INDÍTÁSA

1. LÉPÉS – FRISSÍTÉS INDÍTÁSA

Amennyiben rendelkezésre áll szoftverfrissítés, megjelenik az érintőképernyőn egy üzenet, a következő kettő lehetőséggel: 'Telepítés most', vagy 'Frissítés ütemezése'. Ha a rendszer erre kéri, legyen szíves, fogadja el a Felhasználási feltételeket.
2. LÉPÉS – FRISSÍTÉS TELEPÍTÉSE

2. LÉPÉS – FRISSÍTÉS TELEPÍTÉSE

Amikor készen áll a telepítés indítására, nyomja meg a "Frissítés most" gombot. Bizonyos frissítések csak álló motorú, bezárt, beriasztott járműnél végezhetők el. Ebben az esetben a telepítés közben nem használhatja járművét. Gépkocsija értesíti, ha ilyen jellegű frissítésre van szükség.
3. LÉPÉS – ÜTEMEZÉS

3. LÉPÉS – ÜTEMEZÉS

A jármű leállítását igénylő frissítések esetén saját időbeosztása szerint ütemezheti azok végrehajtását. A frissítések akár két hétre előre is ütemezhető.
4. LÉPÉS – KÉSZ

4. LÉPÉS – KÉSZ

Miután a frissítés véget ért, az érintőképernyőn megjelenő üzenet tájékoztatja Önt arról, hogy a folyamat sikeresen lezajlott. Mostantól a legfrissebb szoftverrel élvezheti Land Roverja szolgáltatásait.

SZOFTVERFRISSÍTÉS KIBOCSÁTÁSI INFORMÁCIÓK

Az egyes szoftverfrissítések tartalmáról további tájékoztatást talál az alábbi linkeken:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.5a
OS 2.0.6

AUTOMATIKUS FRISSÍTÉSEK

A legtöbb szoftverfrissítés telepítése előtt aktívan jóvá kell hagyni a folyamatot. Előfordul azonban, hogy a Land Rover önállóan frissíti saját magát, hogy gondoskodjon a rendszer biztonságáról, karbantartásáról. Automatikus frissítések esetén Önnek nincs tennivalója: üzenet sem jelenik meg az érintőképernyőn, Ön zavartalanul használhatja autóját.

SZOFTVERFRISSÍTÉS GY.I.K.

Kérdései vannak a szoftverfrissítésekkel kapcsolatban?
Gyakran ismétlődő kérdéseink között megtalálhatja a választ.
SZOFTVERFRISSÍTÉS GY.I.K.