AZ ÚJ RANGE ROVER SPORT

MŰSZAKI ADATOK
AZ ÚJ RANGE ROVER SPORT
RANGE ROVER SPORT
D300 AWD AUTOMATIC MHEV
RANGE ROVER SPORT SE

RANGE ROVER SPORT SE

D300 AWD AUTOMATIC MHEV

MENETTELJESÍTMÉNYEK
Végsebesség (km/óra) 218
Gyorsulás (mp) 0-100 km/óra 6,6
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS
HAJTÁSLÁNC
TÖMEGEK
VONTATÁS
TETŐTERHELÉS
MÉRETEK
FEJTÉR
LÁBTÉR
CSOMAGTARTÓ MÉRETE
GÁZLÓMÉLYSÉG
FORDULÓKÖR

FEDEZZE FEL!

SZEMÉLYRE SZABÁS

SZEMÉLYRE SZABÁS

Válasszon az opciók és tartozékok kínálatából.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Elbűvölő, dinamikus, határozott.
RANGE ROVER SPORT MODELLEK

RANGE ROVER SPORT MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.

*WLTP értékek megtekintése.

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

*Száraz térfogat: VDA-konform szilárd téglatestekkel (200 mm x 50 mm x 100 mm) mért térfogat.

**Folyadéktérfogat: Az a térfogati érték, amit akkor kapnánk, ha folyadékkal töltenénk meg a csomagtartót.

Az NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

‡‡A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO₂-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent. A feltüntetett értékeket a legtakarékosabb / legkönnyebb opciós felszereltséggel mérik.

A tömegadatok alapkivitelű modellekre értendők. Az opciós tartozékok növelik a jármű tömegét.