RANGE ROVER MŰSZAKI ADATOK

RANGE ROVER MŰSZAKI ADATOK
NYÚJTOTT TENGELYTÁV
D350 AWD AUTOMATIC MHEV
RANGE ROVER HSE

RANGE ROVER HSE

D350 AWD AUTOMATIC MHEV

MENETTELJESÍTMÉNYEK
Végsebesség (km/óra) 234
Gyorsulás (mp) 0-100 km/óra 6,3†
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS
HAJTÁSLÁNC
TÖMEGEK
VONTATÁS
TETŐTERHELÉS
MÉRETEK
FEJTÉR
LÁBTÉR
CSOMAGTARTÓ MÉRETE
SZABAD HASMAGASSÁG - NORMÁL
SZABAD HASMAGASSÁG - TEREPEN
GÁZLÓMÉLYSÉG
FORDULÓKÖR

FEDEZZE FEL!

SZEMÉLYRE SZABÁS

SZEMÉLYRE SZABÁS

Válasszon az opciók és tartozékok kínálatából.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Kifinomult. Prémium. Exkluzív.
RANGE ROVER MODELLEK

RANGE ROVER MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.

±†A feltüntetett NEDC2 értékeket az európai uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, valamint felszerelt kerekek és tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

**WLTP számadatok megtekintése.

A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

Aktív Dynamic Launch rajtautomatika funkcióval

75 kg-os vezetővel, folyadékokkal feltöltve, üzemanyagszint 90%-on.

Folyadékokkal feltöltve, üzemanyagszint 90%-on.

a Range Rover SV LWB (nyújtott tengelytávú) modell megengedett legnagyobb össztömege (GVW) valamint a vontatmánnyal kombinált járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege (GTW) 30 kilogrammal csökken SV Signature Suite megrendelése esetén.

Száraz térfogat: VDA-konform szilárd téglatestekkel (200 mm x 50 mm x 100 mm) mért térfogat.

Folyadéktérfogat: Az a térfogati érték, amit akkor kapnánk, ha folyadékkal töltenénk meg a csomagtartót.

**Leszerelt vonószem-borítással.

A tömegadatok alapkivitelű modellekre értendők. Az opciós tartozékok növelik a jármű tömegét.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.