TÖKÉLETES TESTRE SZABÁS

LEGYEN AZ ÖNÉ

8J65Vbx4wXk
TARTOZÉKCSOMAGOK
Bármerre vezet az útja, a Tartozék csomagokkal kiterjesztheti a Defender terepalkalmasságát és robusztus tartósságát. Minden környezetben helyt állnak.
TARTOZÉKCSOMAGOK FELFEDEZÉSE
MELYIK TARTOZÉKCSOMAGOT VÁLASSZA?
Akár ismeretlen tájon jár, akár a városi dzsungelt hódítja meg, az alábbi három kérdés segítségével gyorsan megtalálhatja az életstílusához leginkább igazodó tartozékcsomagot.
INDULÁS
OPCIÓK
A személyiségét tükröző opciók segítségével saját ízléséhez alakíthatja a Defendert. Válasszon az ihletett karosszériaszínek, a különböző keréktárcsák és a háromféle tetőkivitel közül.
OPCIÓK MEGTEKINTÉSE
LIFESTYLE KOLLEKCIÓ
Az Above and Beyond kollekció expedíciós ruházatot és felszerelést tartalmaz. A kollekció darabjai megtestesítik a Defender személyiségét.
LIFESTYLE KOLLEKCIÓ FELFEDEZÉSE
VÁLASSZON DEFENDERT

A nagyság nem a mérettől, a formától vagy a dizájntól függ.

VÁLASSZON MODELLT
HASONLÍTSA ÖSSZE JÁRMŰVEINKET
Válasszon ki akár három Land Rover modellt, és hasonlítsa őket össze
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉS
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.
A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.
Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség.
The Autohome X Land Rover Roof Top Tent is a licensed product and compatible only with an official Land Rover Expedition Roof Rack on 110 only.