Range Rover Velar

AZ AVANTGÁRD RANGE ROVER. MOSTANTÓL AKÁR PLUG-IN HIBRID HAJTÁSLÁNCCAL. 

KÜLSŐ PANORÁMA KÉP MEGTEKINTÉSE
ISMERJE MEG A PLUG-IN HIBRIDET

CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
Akár 52

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS vegyes I/100km
Akár 2,3

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
VÁLASSZON MODELLT
Hasonlítsa össze közvetlenül a szolgáltatásokat és műszaki jellemzőket.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Land Rover Velar-ját.
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben.
https://new.carsinventory.com/api2/56c9b4182a44098f6e6ed8114e6c59ebd67ab6c8?lang=hu
https://new.carsinventory.com/api2/56c9b4182a44098f6e6ed8114e6c59ebd67ab6c8?lang=hu
Db autót talált:
FORMATERV
FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT
FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT

A Range Rover Velar karosszériája optimális arányaival és szépségesen kiegyensúlyozott megjelenésével hódít. A modell büszke Range Rover vérvonala azonnal felismerhető, a formális, erőteljes orrkialakítástól kezdve a lendületes, folytonos övvonalon át a feszes, elegánsan elkeskenyedő farig. 

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
A KAROSSZÉRIA SÍKJÁBA SIMULÓ AJTÓKILINCSEK
A KAROSSZÉRIA SÍKJÁBA SIMULÓ AJTÓKILINCSEK

Az ajtókilincsek használaton kívül visszahúzódnak az ajtó síkjába. A lemezbe simuló kialakításuk olyan rendkívül letisztult, egyszerű vonalvezetést teremt, ami áramvonalasabbá teszi az autót, és csökkenti a szélzajt. 

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
FEDEZZE FEL A BELSŐ TERET
FEDEZZE FEL A BELSŐ TERET

Adja át magát a Range Rover Velar kényeztetésének. A belső térben olyan finom megoldások várják, mint az osztott kartámasz vagy a kézműves anyagok alkalmazása. 

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
VÁLASSZON MODELLT
RANGE ROVER VELAR 
A Range Rover Velar formaterve minimalista és lényegre törő. A letisztult, elegáns és karakteres dizájn lenyűgöző, modern megjelenést kölcsönöz a járműnek. A kifinomult teljesítmény különlegesen meggyőzően társul a könnyed eleganciával a modern autóipari formatervezés ezen kiemelkedő példányában. 
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC
A határozott kiállású Range Rover Velar R-Dynamic megjelenését még kifinomultabbá, még modernebbé és még vonzóbbá teszik a Burnished Copper lökhárító-betétek, valamint a motorháztetőn és oldalt kialakított légcserélő nyílások. A motorházfedél embléma, a csomagtérajtón elhelyezett felirat és a hűtőmaszk egyaránt Shadow Atlas kivitelt kapott. 
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
RANGE ROVER VELAR EDITION 
Range Rover Velar Edition új szintre emeli a Range Rover Velar eleve legendásan avantgárd megjelenését. Látványos stíluselemei - mint a fekete dekorrészletek, a fekete 20 colos könnyűfém keréktárcsák vagy a fekete kontraszt tető - feltűnővé és ellenállhatatlanná teszik. 
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA
PIVI ÉS PIVI PRO 

A Pivi alapfelszereltségű jellemzői:

- 10" érintőképernyő  
- 10" alsó érintőképernyő 
- DAB digitális rádió  
- Újonnan kialakított kezelőfelület  
- Apple CarPlay ® 1
- Android Auto ™ 2
- Remote 3
 
Válassza a Pivi Pro4 rendszert, amely az autóban elérhető legmodernebb mesterséges intelligenciát bocsátja rendelkezésére, olyan szolgáltatásokkal, mint a tanulékony navigációs rendszer, és ezzel hiánytalan kapcsolódási lehetőségeket teremt. 

AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ 

A vadonatúj nagyfelbontású, 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelzőjén különböző információkat jeleníthet meg, a teljes képernyős 3D navigációtól kezdve a menetadatokon át az audiorendszer aktuálisan lejátszott zeneszámáig.

Az opciós Head-up Display5 a szélvédőre vetít ki egy sor fontos információt. A színes kijelzőről olyan kulcsfontosságú adatokat olvashat le, mint a sebesség, az aktuális sebességfokozat vagy a navigációs információk.  

MERIDIAN SIGNATURE AUDIORENDSZER 

Érezze és élvezze a zene vadonatúj dimenzióját, köszönhetően az utastér gondosan megválasztott pontjain elhelyezett, kiegészítő hangszóróknak, valamint a hamisítatlan 'élő' hangzást biztosító Meridian Trifield 3D technológiának. 

22 hangszóró, kétcsatornás mélynyomó, 1300W teljesítmény. 

Jellemzők: digitális jelfeldolgozás, Meridian utasfülke-korrekció, Meridian digitális remegés-stabilizálás, Trifield. 

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK  
A szoftverfrissítéseknek köszönhetően járműve mindig naprakész lehet6. Az infotainment, telematikai és egyéb vezérlő rendszerek mind a távolból frissíthetők, így mindenkor optimális teljesítményt nyújtanak, autója pedig egyre tökéletesebb lesz.   
ONLINE CSOMAG 
Az online csomag7 beépített SIM-kártyán keresztül biztosít további kapcsolt szolgáltatásokat, olyan funkciókhoz nyújtva hozzáférést, mint:

- Korlátlan média streaming
- Időjárás-előrejelzés
- Online naptár-szinkronizálás  
WI-FI KÉPES 
Válassza a Wifi hotspotot mobil adatcsomaggal8, és a következő szolgáltatásokat is igénybe veheti:​

- Kedvenc média streaming szolgáltatások
- Akár 20GB havi adatforgalom
- Antennával erősített vétel
- Egyszerre több készülék csatlakoztathatósága 
UTASTÉRI LEVEGŐ IONIZÁLÁS PM2,5 SZŰRŐVEL
Az opciós NanoeTM ionizációs technológia a vezető és utasai közérzetét egyaránt javítja. A rendszer aktiválásakor a különleges kialakítású szűrő magához vonzza és csapdába ejti a külső levegőben megtalálható rendkívül apró, akár PM2,5 méretű részecskéket, valamint a különböző allergén anyagokat (port, pollent).
MENETTELJESÍTMÉNYEK
PLUG-IN HIBRID

Az összkerékhajtású plug-in hibrid hajtáslánc egy négyhengeres, kétliteres, 300 lóerős Si4 benzinmotorból, valamint egy 104 lóerős villanymotorból áll. Haladjon párhuzamos hibrid vagy tisztán elektromos (EV) üzemben. 

ISMERJE MEG A PLUG-IN HIBRIDET 
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
HAJTÁSLÁNCOK 
A motorkínálat minden egyes tagja dinamikus vezetési élményt kínál. A Range Rover Velar benzin- és dízelmotorral, valamint plug-in hibrid hajtáslánccal rendelhető. 
MENETDINAMIKA 
A Land Rover mérnökei által hangolt nyolcfokozatú automata sebességváltó leheletfinoman, mégis villámgyorsan kapcsol. A nyolc, szűken áttételezett fokozat között szinte észrevétlenek a váltások. 
KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA 
A váltóprogramok, valamint a kormány, a fojtószelep és a felfüggesztés beállításainak módosításával optimalizálhatja a jármű kifinomultságát és kényelmét, illetve menetteljesítményeit. 
KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK
ÖSSZKERÉKHAJTÁS
ÖSSZKERÉKHAJTÁS

Az állandó összkerékhajtás (AWD) kiváló közúti menetképességeket és maximális terepalkalmasságot kínál. Hogy minden körülmények között magabiztosan juthasson előre, a Range Rover Velar egymással együttműködő, különleges technológiákra támaszkodva biztosít kiváló tapadást és erőátvitelt.

TERRAIN RESPONSE
TERRAIN RESPONSE

Válasszon a hat rendelkezésre álló üzemmód közül, és optimalizálja az adott terepviszonyokhoz a motor, a sebességváltó, a központi differenciálmű és a felfüggesztés vezérlését. A Terrain Response 2 több mint hetven év tapasztalatát helyezi az Ön kezébe: járműve automatikusan képes kiválasztani a terepviszonyokhoz leginkább alkalmas off-road üzemmódot.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Az All Terrain Progress Control (ATPC) rendszer egy olyan ultramodern rendszer, amely különösen nehéz terepviszonyok mellett - sárban, vizes füvön, jégen, havon vagy földúton - is lehetővé teszi állandó sebesség tartását.

Sokoldalúság
5 ÜLÉS
5 ÜLÉS

834 literes


Az autóiparban elfogadott folyadéktérfogati mérés szerint a csomagtartó kapacitása 834 liter. A csomagtér szabványos hasábokkal mért "száraz" térfogata 513 liter.

4 ÜLÉS
4 ÜLÉS

1.182 literes


Hajtsa le az egyik hátsó ülést, és a csomagtartó folyadéktérfogata 1.182 literre nő. Ez száraz térfogatban kifejezve 808 liternek felel meg, a gyakorlatban pedig azt jelenti, hogy kedve szerint pakolhatja be a plusz táskákat.

3 ÜLÉS
3 ÜLÉS

1.357 literes


Ebben az elrendezésben a csomagtartó térfogata 1.357 liter, és még két utast is magával vihet. A száraz kapacitás ekkor eléri a 955 litert.

2 ÜLÉS
2 ÜLÉS

1.705 litres


Ha csupán egyetlen utast szállít, maximálisan kiaknázhatja a 1.705 literes folyadéktérfogatot 1.250 liter kihasználható száraz kapacitás.

A folyadéktérfogat az iparágban szokásos mérési módszer: azt mutatja, mennyi folyadékot tölthetnénk bele a csomagtartóba. A száraz térfogatot tömör hasábokkal (200 x 50 x 100 mm) mérik, és a járműben praktikusan kihasználható teret jelöli.

MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK 
A Land Rover modern technológiái közé tartozó mátrix LED fényszóró adaptív távolsági megvilágítást nyújt: a fényerőt csökkentve alkalmazkodik, anélkül biztosítva maximális láthatóságot, hogy elvakítaná a szemből érkezőket.
VEZETŐTÁMOGATÁS
Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé, biztonságosabbá tevő szolgáltatások széles kínálatából. A legmodernebb technológiákat alkalmazó funkciók még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
RENDELHETŐ CSOMAGOK
Tegye még intenzívebbé a vezetési élményt szolgáltatási és tartozékcsomagjaink segítségével.

- Aktív holttér-támogatás csomag 
- Vezető asszisztencia csomag 
ÖTCSILLAGOS BIZTONSÁGI MINŐSÍTÉS
A Range Rover Velar ötcsillagos Euro NCAP minősítést szerzett, igazolva, hogy a ma kapható legbiztonságosabb autók egyike.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Az avantgárd Range Rover. A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Land Rover Velarját. 

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ
VÁLASSZA KI RANGE ROVER VELAR MODELLJÉT
Itt megtalálható a teljes modellcsalád, a kiemelkedő formai megoldásokkal, menetdinamikai támogató rendszerekkel és a rendelkezésre álló technológiákkal egyetemben. 
VÁLASSZON MODELLT
GALÉRIA
A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását. Range Rover Velar. Modernség és elegancia.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
MŰSZAKI ADATOK
Fedezze fel az apró részleteket. Ismerje meg részletesen a motorteljesítményt, a méreteket és az üzemanyag-fogyasztást.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
LAND ROVER TARTOZÉKOK
LAND ROVER TARTOZÉKOK

Tegye még egyedibbé a Range Rover Velart a divatos, robusztus és praktikus külső és belső kiegészítők segítségével.

TARTOZÉKOK KERESÉSE  
A LAND ROVER KOLLEKCIÓ
A LAND ROVER KOLLEKCIÓ

Exkluzív tartozék-kollekciónkat járműveink ihlették, annak minden darabja magán viseli az utánozhatatlan brit stílus kézjegyét.

VÁLASSZON MODELLT
Hasonlítsa össze közvetlenül a szolgáltatásokat és műszaki jellemzőket.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Land Rover Velarját.
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Land Rover hírekért.

†A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

WLTP számadatok megtekintése.
A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO2-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.


1 Az Ön autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.
2 Az Ön autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.
3A Land Rover Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Land Rover Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.
4A Connected Navigation szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyek a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
5 Egyes piacokon csak hővisszaverő szélvédővel együtt rendelhető. A navigációs útba igazítás csak Pivi Pro megrendelése esetén jelennek meg a szélvédőn.
6A frissítéshez adatkapcsolatra lesz szükség.
7 A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
8 A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás.
A szolgáltatásra vonatkozó tisztességes használat elvéről az InControl Pivi Pro felhasználói feltételekben olvashat a www.landrover.com/pivi-pro-terms weboldalon.
A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ.
A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot.


Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.


A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.


Az InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől.


Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.


Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.
Az Android Auto a Google LLC. védjegye.
A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.
A NanoeTM a Panasonic Corporation védjegye.