RANGE ROVER VELAR
MŰSZAKI ADATOK

VELAR
P400e AWD AUTOMATIC PHEV
S

S

P400e AWD AUTOMATIC PHEV

MENETTELJESÍTMÉNYEK
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS
HAJTÁSLÁNC
TÖMEGEK
VONTATÁS
TETŐTERHELÉS
MÉRETEK
FEJTÉR
LÁBTÉR
CSOMAGTARTÓ MÉRETE
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
GROUND CLEARANCE - STANDARD
FORDULÓKÖR
GÁZLÓMÉLYSÉG

CSOMAGTARTÓ (MAX.)

1811 L✦


Range Rover Velar modelleknél.  

KERÉKTÁRCSÁK

Akár 22"


Nem elérhető P400e modelleken.

ELEKTROMOS (EV) HATÓTÁVOLSÁG

53 KM††


Range Rover Velar Plug-in Hybrid esetén.

ÉRINTŐKÉPERNYŐ

10"


Alapfelszerelés minden Range Rover Velar modell esetén.

FEDEZZE FEL!

RANGE ROVER VELAR MODELLEK

RANGE ROVER VELAR MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Az elektromos hajtás felfedezése
TOVÁBBI RÉSZLETEK
ÁTTEKINTÉS

ÁTTEKINTÉS

Az avantgárd Range Rover.
ÁTTEKINTÉS FELFEDEZÉSE

A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki.
Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, valamint a felszerelt kerekek és tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.
††A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. Az üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. Az elektromos hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon végighaladva mérik meg.

±A feltüntetett számadatok a hivatalos gyártói mérésekből kiszámított NEDC értékek. Az értékek a környezettől és a vezetési stílustól függően változhatnak. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek
Acélrugókkal szerelt modellek esetén a végsebesség 210 km/óra.
‡‡Villanymotorral kombinálva.
Folyadékokkal teljesen, üzemanyaggal 90%-ig feltöltve, 75kg-os vezetővel együtt.
Folyadékokkal teljesen, üzemanyaggal 90%-ig feltöltve.
Száraz térfogat: VDA-konform szilárd téglatestekkel (200 mm x 50 mm x 100 mm) mért térfogat. A tetőkárpitig mért térfogat. A csomagtartó elrendezése és a maximális kapacitás a jármű specifikációitól (modell és hajtáslánc), valamint a piactól függően eltérhet.
Folyadéktérfogat: Az a mennyiség, amennyi folyadékkal elvben fel lehetne tölteni a csomagtartót. A tetőkárpitig mért térfogat. A csomagtartó elrendezése és a maximális kapacitás a jármű specifikációitól (modell és hajtáslánc), valamint a piactól függően eltérhet.
Elektronikus légrugózás megrendelése esetén. A tömegadatok alapkivitelű modellekre értendők. Az opciós tartozékok növelik a jármű tömegét.