DEFENDER MŰSZAKI ADATOK

DEFENDER MŰSZAKI ADATOK
90
D200 AWD AUTOMATIC MHEV
90 SE

90 SE

D200 AWD AUTOMATIC MHEV

MENETTELJESÍTMÉNYEK
Végsebesség (km/óra) 175
Gyorsulás (mp) 0-100 km/óra 9,8
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS
HAJTÁSLÁNC
TÖMEGEK
VONTATÁS
TETŐTERHELÉS
MÉRETEK
FEJTÉR
LÁBTÉR
CSOMAGTARTÓ MÉRETE
SZABAD HASMAGASSÁG - NORMÁL
SZABAD HASMAGASSÁG - TEREPEN
GÁZLÓMÉLYSÉG
FORDULÓKÖR

FEDEZZE FEL!

SZEMÉLYRE SZABÁS

SZEMÉLYRE SZABÁS

Válasszon az opciók és tartozékok kínálatából.
DEFENDER MODELLEK

DEFENDER MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
ELEKTROMOS HYBRID

ELEKTROMOS HYBRID

Erőseljes és fenntartható.

[1]A feltüntetett értékek gyártói becslések. Azokat felváltják a hivatalos EU tesztadatok, amint elérhetővé válnak. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO₂-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, valamint felszerelt kerekek és tartozékok függvényében változhatnak. Teljesen feltöltött akkumulátorral mért értékek.* A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, valamint felszerelt kerekek és tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

*A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

**View WLTP figures.

A végsebesség 22 colos kerekek esetén 209 km/óra. A végsebesség 20 colos kerekek esetén 191 km/óra. ‡‡Villanymotorral kombinálva. 75 kg-os vezetővel, folyadékokkal feltöltve, üzemanyagszint 90%-on. Folyadékokkal feltöltve, üzemanyagszint 90%-on. A megengedett legnagyobb dinamikus tetőterhelés akár 118 kg / 168 kg (90/110 és 130) off-road abroncsok és expedíciós tetőcsomagtartó felszerelése esetén. A megengedett legnagyobb statikus tetőterhelés akár 300 kg. Az első üléssor mögötti érték a Hard Top kivitel esetén a válaszfal mögötti raktér kapacitására vonatkozik.

Száraz térfogat: VDA-konform szilárd téglatestekkel (200 mm x 50 mm x 100 mm) mért térfogat. Hard Top kivitelek: padló alatti tárolórekesszel, emelő és szerszámkészlet nélkül. Folyadéktérfogat: Az a térfogati érték, amit akkor kapnánk, ha folyadékkal töltenénk meg a csomagtartót. Hard Top kivitelek: padló alatti tárolórekesszel, emelő és szerszámkészlet nélkül.

A Defender V8 modellek dinamikus tető-terhelése nem megengedett. A megengedett legnagyobb statikus tetőterhelés akár 300 kg. *Leszerelt vonószem-borítás al

A tömegadatok alapkivitelű modellekre értendők. Az opciós tartozékok növelik a jármű tömegét. Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.