A KIRÁLYNŐ DEFENDERE AKTÍV SZOLGÁLATBAN

MINDENHOVÁ A BRIT VÖRÖSKERESZTTEL TARTUNK

A Vöröskereszt specialistái munkájuk során aktívan használják a Defendert Észak-Walesben, ahol nehezen megközelíthető helyeken - például a Snowdonia hegyvidéken, a Lleyn-félszigeten vagy Anglesey szigetén - élő közösségek tagjainak biztosítanak segítséget.  


Őfelsége II. Erzsébet brit királynő platina jubileumának tiszteletére a JLR a Brit Vöröskeresztnek adományozott egy speciálisan átalakított Defender 130-ast.

A brit Királynő védnöki támogatását hetven éven át élvező Brit Vöröskereszttel folytatott együttműködés keretében, a JLR modern prémium filozófiájának szellemében a Defender 130-ast fejlett kommunikációs szolgáltatásokkal és berendezésekkel szerelték fel. 


Megerősített 4G mobil antennája bárhol megbízható, stabil kapcsolatot képes kiépíteni, ami kulcsfontosságú a hegyekkel tagolt, eldugott településeket rejtő walesi partvidék mentén.

Az autó beépített telefonnal, URH rádióval, valamint GPS helymeghatározást alkalmazó, fejlett telematikai rendszerrel szerelték fel. A tetőn kialakított napelemes rendszer egy segédakkumulátort tölt, amelyről álló motor mellett is működtethetők a tartozékok és kiegészítők.  


A méretre szabott fiókrendszerben takarókat, élelmiszert, valamint elsősegélynyújtó készleteket szállíthatnak. Még beépített vízforraló is található a fedélzeten, hogy a személyzet teát főzhessen.

FEDEZZE FEL!

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Szabadság, mindenkinek. Nyolc ülés, a felfedezések közös élményéért.
HUMANITÁRIUS SEGÍTŐK AKCIÓBAN

HUMANITÁRIUS SEGÍTŐK AKCIÓBAN

Terepen a válság évében.