AZ ÚJ RANGE ROVER SPORT

ÚTTÖRŐ INNOVÁCIÓK

FILM MEGTEKINTÉSE
Az új Range Rover Sport példát mutat a világnak. A fókuszált közúti menetteljesítményektől a legendás terepképességekig számos izgalmas és innovatív technológia gondoskodik arról, hogy a Range Rover Sport modell újraalkossa a sportos prémium fogalmát.

A DIZÁJNT ELŐSEGÍTŐ TECHNOLÓGIA

A minden ízében kifinomult formaterv síkban illesztett üvegfelületekkel és rendkívül pontos illesztésekkel nyűgöz le. Az új Range Rover Sport letisztult vonalvezetését és kiemelkedő aerodinamikai teljesítményét különleges technológiák tették lehetővé, az övvonal rejtett borításától a lézerhegesztéssel gyártott tetőig. Az eredmény: modern, tökéletesen harmonikus megjelenés.

AKTÍV ZAJCSILLAPÍTÁS

AKTÍV ZAJCSILLAPÍTÁS

Az új generációs aktív zajcsillapítás funkció kiszűri a nem kívánatos hangokat, így Ön háborítatlanul élvezheti az utazást. A zajt a kerékívekben elhelyezett mikrofonok mérik. Digitális processzorok számítják ki a nem kívánatos frekvenciák kioltásához szükséges hangokat, amelyeket aztán az utastérben és a fejtámaszban elhelyezett hangszórókon keresztül játszik le a rendszer.

MERIDIAN SIGNATURE AUDIORENDSZER

A zenei hangminőség új szintje. A Meridian Signature audiorendszer akár 29 hangszóró, egy mélyhangszóró és egy 1430W teljesítményű erősítő segítségével gondoskodik a tökéletes hanghűségről. Az autó négy utasa számára személyes hangkörnyezetet teremve kínál az autóiparban eddig jóformán ismeretlen zenei élményt.

UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER

A belső légminőséget új szintre emeli az utastéri légtisztító rendszer Pro. A PM2,5 szűrőrendszer és nanoe™ X technológia jelentős mértékben csökkenti a szagok, baktériumok és allergén anyagok koncentrációját, beleértve a SARS-COV-2 vírust*, míg a CO2-szabályozási rendszer az utastéri széndioxid-szint ellenőrzése és szabályozása révén javítja az utasok éberségét és közérzetét. A rendszer a távolból is aktiválható, így induláskor megtisztított levegő várja az utastérben.

Összkerék-kormányzás

NAGY SEBESSÉGNÉL

Az összkerék-kormányzás nagy sebességnél az első kerekekkel megegyező irányban, akár 7,3 fokkal fordítja el a hátsó kerekeket, ezzel fokozva az új Range Rover Sport stabilitását.

DIGITÁLIS LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt digitális LED fényszórók éjjel is ragyogó megvilágítást biztosítanak, akár 500 méteren. Mindegyik lámpatest 1,3 millió digitális mikrotükröt tartalmaz, amelyek a fénypászmát alakítva képesek egyszerre akár 16 tárgyat kitakarni. Ezzel optimális megvilágítást biztosítanak, anélkül, hogy elvakítanák a forgalom többi résztvevőjét.

FEDEZZE FEL!

KIEMELT RÉSZLETEK

KIEMELT RÉSZLETEK

A vezetés új szintje.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
RANGE ROVER SPORT MODELLEK

RANGE ROVER SPORT MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE

*A Panasonic megbízásából 2020-ban végzett Texcell kutatás. Az eredményeket a Panasonic bocsátotta rendelkezésünkre.