FEDEZZE FEL
DEFENDER 110

FEDEZZE FEL<br>
DEFENDER 110

HITELES DIZÁJN

Defender L663 110 22MY
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

KARAKTERES DIZÁJN

Magasra húzott motorházfedél, plasztikus hűtőmaszk, precízen kidolgozott részletek. A túlzások nélküli felületek kihangsúlyozzák a Defender modern, magával ragadó arányait.

RUGALMASSÁG ÉS PRAKTIKUM  

Válassza a 7 üléses kivitelt, és többen vághatnak neki a kalandnak.

ÚJRAALKOTOTT LEGENDA

COUNTY KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

Klasszikus stílus modern átiratban: kontrasztos tető és csomagtérajtó, Country stílusú megvilágított küszöbdíszléc, színátmenetes díszítő grafika.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

KATEGÓRIAELSŐ ROBUSZTUSSÁG

SZÉLSŐSÉGES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TESZTELVE

A Defender fejlesztése és tesztelése során a legszélsőségesebb kihívásokra is felkészítettük, messze túl az átlagos szabadidőjárművek képességein. Ez minden idők legerősebb Defendere.

FELTARTÓZTATHATATLAN MENET- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

SZÁLLÍTÁS

Szállítson még többet a 168 kg* dinamikus tetőterhelés jóvoltából. Miután célhoz ért, a 300 kg* statikus teherbírásnak köszönhetően akár tetősátorban is nyugovóra térhet.

FÓKUSZÁLT TECHNOLÓGIA

ÚJ GENERÁCIÓS PIVI PRO

A díjnyertes Pivi Pro infotainment rendszerrel mindig kapcsolatban maradhat:3 az 11,4 colos központi érintőképernyőt játszi könnyedséggel kezelheti.
MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

MAGÁVAL RAGADÓ HANGZÁS

Koncertminőségű zenei élményben lehet része a 700W MeridianTM Surround audiorendszer jóvoltából, amely kristálytiszta magas és telt mély hangokkal tölti meg az utasteret.
ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

ONLINE PRAKTIKUM ÉS KÉNYELEM

Az online csomag jóvoltából hozzáférhet Amazon Alexa és Spotify fiókjaihoz,5a rendszert vezeték nélküli szoftverfrissítés (SOTA) teszi mindig naprakésszé.
AKADÁLYTALAN LÁTÁSOK

AKADÁLYTALAN LÁTÁSOK

A ClearSight visszapillantó tükör valós idejű videoképe akkor is akadálytalan kilátást biztosít hátrafelé, ha plafonig pakolták a csomagtartót.⁶
DRIVER ASSISTANCE

DRIVER ASSISTANCE

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé tevő szolgáltatások széles kínálatából. A megújult kormánykerékről közvetlenül hozzáférhet a vezetőtámogató üzemmódokhoz.

ELLENÁLLHATATLAN TELJESÍTMÉNY

DEFENDER 110 ELEKTROMOS HYBRID

Kompromisszumok nélkül. A 104 lóerős villanymotort és 300 lóerős, soros négyhengeres benzinmotort alkalmazó Defender 110 plug-in elektromos hybrid (PHEV) akár 51 kilométert tud tisztán elektromos üzemben megtenni, kombinált hatótávolsága akár 760 km.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

ELEKTROMOS HIBRID MŰSZAKI ADATOK

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

51 km

Várható tényleges hatótávolság: akár 43 km (WLTP.)

0-100 KM/ÓRA

5,6 MÁSODPERC

0-100 km/óra 5,4 mp.

NYILVÁNOS TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

30 perc

Egyenáramú gyorstöltés 0-ról 80%-ra 30 perc körül.

VONTATHATÓ TÖMEG (MAX.)

3000 KG

A választott hajtáslánc befolyásolhatja a vontatási képességet.

MINDEN RÉSZLETÉBEN SZEMÉLYRE SZABHATÓ

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK

A külső optikai kiegészítőktől az előre összeállított tartozékcsomagokig számtalan lehetőség áll rendelkezésére, hogy személyes elvárásaihoz igazítsa a Defender 110-est.

FEDEZZE FEL!

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉGI ADATOK

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉGI ADATOK

Teljes modellválaszték és felszereltségek megtekintése.
DEFENDER 90 ÁTTEKINTÉS

DEFENDER 90 ÁTTEKINTÉS

A Defender esszenciája.
DEFENDER 130 ÁTTEKINTÉS

DEFENDER 130 ÁTTEKINTÉS

Elég hely a feledhetetlen, közös kalandokhoz

WLTP számadatok megtekintése
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

* Defender 110 és 130 terepabroncsokkal. Defender V8 modellekhez nem rendelhető.

††A végsebesség 20 colos kerekek esetén 191 km/óra.

1Nem kompatibilis az elülső expedíciós védőrendszerrel és a hűtőrács védőkerettel.
2Mielőtt vízbe hajtana, ellenőrizze az útvonalat és a kijáratot.
3A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
4Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét.
5A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
6Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.