KORRÓZIÓRA ÉS FESTETT FELÜLETEKRE VONATKOZÓ GARANCIA
VISSZALÉPÉS A GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS OLDALRA
KÜLÖNLEGES FELÜLETEKRE VONATKOZÓ GARANCIA

Gondoskodjon a Land Rover felületeiről speciális garanciánk segítségével.

KORRÓZIÓRA VONATKOZÓ GARANCIA
Amennyiben a Land Rover karosszériájának bármely része berozsdásodik, az érintett paneleket ingyenesen kijavítják vagy kicserélik a Land Rover hivatalos szervizközpontjai. A garancia az új Land Rover átvételének napjától számított hat éven át érvényes, a futásteljesítménytől és az esetleges tulajdonosváltástól függetlenül.
KERESKEDŐ KERESÉSE
FESTETT FELÜLETEKRE VONATKOZÓ GARANCIA
A festett felületekre vonatkozó garancia ugyanakkor lép hatályba, mint a Land Rover gyártói garanciája, és három éven át érvényes. A festékréteg vagy a fényezési folyamat hibájából adódóan szükségessé váló javításokat a Land Rover hivatalos szervizközpontjai ingyenesen elvégzik.
KERESKEDŐ KERESÉSE
KALANDOK, KOCKÁZAT NÉLKÜL

Egy Land Roverrel szinte bárhová eljuthat, különleges garanciánknak köszönhetően pedig a legizgalmasabb kalandokat is bevállalhatja.

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS
A kifejezetten Land Rover ügyfelek számára kidolgozott Land Rover asszisztencia szolgáltatásnak és gyári garanciáknak* köszönhetően nem kell többé aggódnia.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
KITERJESZTETT GARANCIA
Miután letelt a hároméves gyártó garancia, kössön járművére Land Rover kiterjesztett garanciát, és autózzon továbbra is gondtalanul. A javításokat képzett, hivatalos Land Rover szerelők végzik, kizárólag eredeti Land Rover alkatrészek felhasználásával, így biztonságban tudhatja járművét.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
ALKATRÉSZEK ÉS TARTOZÉKOK
A garancia a Land Rover hivatalos szervizközpontokban vagy Land Rover hivatalos alkatrész-forgalmazónál vásárolt eredeti alkatrészekre és tartozékokra vonatkozik, és azok ingyenes javítását vagy cseréjét teszi lehetővé.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Felhasználási feltételek

*A garancia hatálya alá nem tartozó tételek
A Land Rover garanciája pont olyan robusztus, mint a típusai, ám nem vonatkozhat mindenre. Ilyen kivételnek számítanak például a normál karbantartás vagy javítás során állításra vagy cserére szoruló alkatrészek. Ugyancsak nem érvényes a garancia, amennyiben a javítás vagy csere az alábbi okok miatt válik szükségessé:

- Normál kopás és elhasználódás
- A Land Rover előírt karbantartási periódusainak és folyamatainak be nem tartásából eredő, nem megfelelő gondozás
- Nem megfelelő üzemanyag betöltése (pl. benzin gázolaj helyett)
- A Land Rover által nem jóváhagyott (vagy azokkal nem egyenértékű minőségű) alkatrészek vagy folyadékok használata
- Hanyagságból, balesetből vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő károk
- A jármű egészének vagy részeinek nem engedélyezett módosítása (a Land Rover műszaki specifikációin kívül eső átalakítások)

További kivételek:
A Land Rover garancia nem terjed ki a garancia hatálya alá eső károkból vagy meghibásodásokból közvetlenül vagy közvetve fakadó, Önt vagy másokat érintő kényelmetlenségekre, meg nem valósult utazásokra, időveszteségre stb.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben