LAND ROVER DEFENDER

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAGOK

A külső optikai csomagok közül válogatva tegye még egyedibbé Defendere megjelenését.

MAGASFÉNYŰ KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

Tegye elegánsabbá a Defender megjelenését a Noble Chrome első és hátsó védőbetétekkel, valamint a Ceres Silver hűtőrácsozattal és emblémákkal,
MAGASFÉNYŰ KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG
KIBŐVÍTETT MAGASFÉNYŰ KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG
FEKETE KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG
KIBŐVÍTETT FEKETE KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

KÜLSŐ OPCIÓK

Tegye egyedivé, tegye a sajátjává Defenderét.

12 IHLETETT LEHETŐSÉG

Válasszon a 12 rendelkezésre álló karosszériaszín* közül. A Pangea Green és a Gondwana Stone árnyalatok elnevezését a földtörténeti szuperkontinensek ihlették. A további választható árnyalatok a Sedona Red, a Lantau Bronze, a Fuji White, a Hakuba Silver, az Eiger Grey, a Santorini Black, a Tasman Blue, a Yulong White, a Silicon Silver és a Carpathian Grey.

*A képeken nem minden opció látható. Modelltől függően.

TETŐ OPCIÓK

TETŐ OPCIÓK

Mire lesz szüksége a kalandhoz? Válasszon a keménytető, a lehajtható vászontető, illetve az eltolható panoráma napfénytető közül.
KERÉK OPCIÓK

KERÉK OPCIÓK

Négyféle méretben (18”, 19”, 20” és 22”) összesen tizenöt különböző rajzolatú keréktárcsa áll rendelkezésére. Köztük a megállíthatatlan 18" Gloss White acéltárcsa.

TARTOZÉKCSOMAGOK

Korlátlan lehetőségek. Tegye teljessé az élményeket.

RENDELHETŐ CSOMAGOK

RENDELHETŐ CSOMAGOK

Emelje magasabb szintre a Defender menet- és terepképességeit a négy tartozékcsomag egyikével: ezeket úgy állítottuk össze, hogy igazodjanak az Ön életstílusához, és még élvezetesebbé tegyék a kalandokat.
TARTOZÉKCSOMAGOK FELFEDEZÉSE

BIZTONSÁG ÉS TÁMOGATÁS

Vezető- és parkolástámogató rendszereink gondoskodnak arról, hogy minden utazás maximálisan biztonságos és élvezetes legyen.

VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

A Defender vezetőtámogató funkciók széles választékával teszi még biztonságosabbá és kényelmesebbé a vezetést. Elérhetők az aktív holttér-támogatás csomag, a vezetőtámogatás csomag és a 3D panoráma kamera funkció részeként.

SZEMÉLYRE SZABÁS

Tegye teljessé az élményeket. A Defendert teljes mértékben saját életmódjához és -stílusához alakíthatja.

KÜLSŐ MEGJELENÉS

Emelje magasabb szintre a Defender menet- és terepképességeit, tartósságát és megjelenését. Külső tartozékok, a fix oldalsó fellépőktől a Matt fekete motorházfedél matricáig.
KÜLSŐ MEGJELENÉS
SZÁLLÍTÁS
VONTATÁS
KISÁLLAT CSOMAGOK

LIFESTYLE KOLLEKCIÓ

Az Above és Beyond kollekció expedíciós ruházatot és felszerelést tartalmaz. A kollekció darabjai megtestesítik a Defender személyiségét.

FEDEZZE FEL!

LAND ROVER DEFENDER MODELLEK

LAND ROVER DEFENDER MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
TARTOZÉKCSOMAGOK

TARTOZÉKCSOMAGOK

Válasszon a négyféle felszereltségi csomag közül.
TARTOZÉKCSOMAGOK FELFEDEZÉSE
GALÉRIA

GALÉRIA

A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

** Terepabroncsokkal szerelt Defender 110 és 130 modellekhez. Defender V8 modellekhez nem rendelhető. A Defender V8 modellek dinamikus tető-terhelése nem megengedett.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.